frontaalnaakt.nl, 19-12-2015, door Peter Breedveld uitleg of detail .2010

Dit is geen discriminatie meer; dit is Duitsland in de jaren dertign

Als ze mij en mijn gezin uit mijn huis hadden gesleept, mijn kinderen weggehaald, ze getraumatiseerd, mijn vrouw vernederd, mij opgesloten, terwijl ik niets gedaan had? Reken maar dat ik was geradicaliseerd.

Dat was een oorlog geworden tussen mij en de staat en de samenleving die dit gedoogt, openlijk goedkeurt zelfs. Ik was gaan haten met een allesverzengende haat. Dat was echt nooit meer goedgekomen.

Mijn kinderen? Je zit aan mijn fucking kinderen? Ik was Samuel Jackson gegaan: “And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger!”

Fuck yeah.

Toen ik vorig jaar naar aanleiding van de staatsterreur tegen een Huizens gezin schreef dat dit land volkomen krankzinnig is geworden, kreeg ik heel wat kritiek van lezers. ‘Er was toch iets aan de hand daar. Die man gaf inmiddels toe dat hij naar Syrië wilde afreizen om daar te gaan koppensnellen’, aldus Pickelhaube alias Jeroen Hoogeweij; ‘Je plaatst moslims weer in de slachtofferrol’, kermde Niels Scholten; ‘Moslims haten Joden!’ krijste ene Asimov; ‘Ik denk dat je in Nederland niet zomaar opgepakt wordt en dat er wel degelijk iets aan de hand was’, meende ‘Teigertje’.


Zelfmoordaanslag voorbereiden

En zo ging het door. Maar er was dus niets aan de hand. Het enige, waar dat Huizense gezin schuldig aan is, is dat het moslims zijn. In de Volkskrant, die overigens zelf ook koortsachtig meedeed aan de demonisering van dat gezin, staat nu een reconstructie van de hel waar ze doorheen zijn gegaan. Zo wordt een gezin kapotgemaakt door politiek en media. De gekste verhalen, waar ze zich niet tegen konden verdedigen. Dat ze zich bij Daesh wilden aansluiten, een zelfmoordaanslag wilden voorbereiden. ‘Mooi dat die kinderen gered zijn en gewoon op kunnen groeien in Nederland’, zei Hoogeweij. Ga jij je eens kapotschamen, jongen.

De Huizense burgemeester hield in een persconferentie stoere praatjes over het ‘jihadgezin’ en mispelt nu dat hij er is voor het gezin. Dat er persoonlijk contact is: ‘Dat doen we met aandacht en heel zorgvuldig.’

Gadverdamme, hoe krijg je het uit je hypocriete strot. Je hebt dat gezin kapotgemaakt. Je hebt die kinderen voor het leven beschadigd. Waarom zit jij er nog? Waarom zit Asscher er nog? Kan er misschien een mea culpa vanaf, een sorry? En wordt het niet eens tijd voor een parlementaire enquête naar de manier waarop de politiek en de media met moslims omgaan?


Moslimpje treiteren

Minister Lodewijk Asscher die met overslaande stem Nederlands-Turkse jongeren belastert, echt zo erg dat ze naar hun stageplaatsen kunnen fluiten, hun kansen op de arbeidsmarkt nóg verder zien slinken, dan doodleuk een jaar later staat te balken dat het zo naar voor hemzelf is, en de volgende dag gewoon weer doorgaat met moslimpje treiteren!

Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch die maar blijft drammen dat salafisme de oorzaak is van radicaliserende jongeren. Hij liegt en hij weet het. De AIVD zegt het ook: als je radicalisering wilt bestrijden moet je ook de discriminatie van moslimjongeren tegengaan.

Maar dit is geen discriminatie meer. Hier worden moslims uit hun huizen gesleept terwijl in Het Parool dit gedicht wordt afgedrukt:

Geef me 60.000 homo’s.
Geef me 60.000 hoeren.
Geef me 60.000 zwarten
Of 60.000 gelen.
Maar liever hier geen islamieten
.


Gewelddadige Nazi

De maker van dit literaire briljantje, Theodor Holman, zegt gewoon openlijk dat hij op zijn eigen ontslag zou hebben aangedrongen als hij ‘joden’ zou hebben geschreven waar nu ‘islamieten’ staat. Bij Pauw zit de gewelddadige Nazi Jan Roos voor de zoveelste keer tegen moslims te fulmineren en half Nederland vergoelijkt de bestorming, met explosieven, van het Geldermalsense gemeentehuis want de moslims. De zoveelste aanslag op een allochtoon gezin, de zoveelste bezetting van een moskee door Nazituig. Het lijkt Duitsland in de jaren dertig wel.

Dat is het Nederland waar Asscher en Marcouch dan ook nog het gore boklef hebben om te klagen dat moslims met de rug van de Nederlandse samenleving staan, of op afstand van de samenleving.


Bovenmenselijke zelfbeheersing

Dudes, tel je zegeningen. Met de rug naar de Nederlandse samenleving staan is een demonstratie van bovenmenselijke zelfbeheersing waar Gandhi jaloers op zou zijn. Jullie jagen moslims gewoon naar Daesh toe. Jullie brengen mijn kinderen in gevaar, willens en wetens, omdat dat goed is voor je politieke carrière.

Maar van mijn kinderen blijf je maar beter af.


Red.:  
 

Naar Alfa-denken, orde, bronnen , Alfa-denken, orde , Sociologie lijst , Sociologie overzicht  , of site home .
 

[an error occurred while processing this directive]