WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Termen: verbinden, islamitisch

 7 dec.2016

Het islamitisch gebruik van de term "verbinden"  is, net als bij alle andere zaken aangaande de islam, veranderd van een min-of-meer tweezijdig naar een eenzijdig concept. Logisch, want voor moslims is de islam de zin van hun leven, en "islam" betekent "onderwerping, dus moeten de andere zich ook onderwerpen aan de islam uitleg of detail . Ook zijn ze superieur uitleg of detail .

Hier een voorbeeld van molsims die behoren tot de allergematigsten, want ze worden Nederland voortdurend ten voorbeeld gehouden, op de televisie met regelmatig eigen series bij de NPO geleid door de Joodse Shula Rijxman uitleg of detail , en dus ook in de rest van de media, hier gepresenteerd door een andere uiterst gematigde molsima in de Joodse en Joodsistische de Volkskrant uitleg of detail (de Volkskrant, 05-12-2016, door Nadia Ezzeroili en Saïne van Kan):
  Interview | Esmaa, Jihad en Hajar Alariachi

Moeders en milder

Met de serie Mama's van halal zijn ze terug op tv. Goedgebekt, hoogopgeleid en gehoofddoekt: de zusjes Alariachi....
...
Hoe zijn jullie veranderd, ten opzichte van tien jaar geleden?
H: 'Vroeger wilden we vooral bewijzen dat we heus wel waren geïntegreerd. Kijk nou, zeiden we, we spreken goed Nederlands! We zijn hoogopgeleid! Nu zeggen we: je hebt ons maar te accepteren. Het is klaar nu. Diversiteit is een feit. Deal with it.'    ...

Het enige zinnige antwoord, zie tit-for-tat  : "We accepteren jullie niet. Dat heb je maar te accepteren en rot anders maar op". Deal with it.


Naar Termen, constructief  , of site home  .