WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: delen

  Als jij als Nederlandse burger een potje bij elkaar hebt gespaard met werken, is het terecht dat Arabiriërs en negers dat potje komen ophalen  -  Alle politiek-correcten, multiculturalisten, bestuurlijke elite, intellectuelen, kunstenaars, en alle andere fatsoenlijke mensen (echt allemaal, dus).

Je zou zeggen: dat durft niemand op te schrijven. Toch is het al talloze malen gedaan, maar op meer verborgen manieren. Maar er zit een autonome ontwikkeling in dit soort verschijnselen, gedreven door het blijvende verschil tussen de ideologieën van de Gutmenschen en de werkelijkheid, die maakt dat hun uitingen steeds extremer worden. Hier de openlijke versie (de Volkskrant, 03-08-2015, door Philippe Remarque, hoofdredacteur):
 

Niet te negeren

De Volkskrant buigt zich de komende weken over de vluchtelingencrisis die Fort Europa doet kraken. ...
    ...Is het moment aangebroken waarop we onze welvaart en rust moeten delen om hem te behouden ... ?


Wat natuurlijk gepaard gaat met de bekende stroom leugens, zoals die vervat in die ene term: "Fort Europa": de elite zet boten in om de vluchtelingen van de Libische kust naar Europa te varen in plaats van terug naar Libië, ten einde een vluchtelingencrisis te kweken, zodat ze een smoes hebben om de spaar- en pensioencenten van de gewone burgers in te pikken.


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

4 aug.2015