WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: etnische belangengroepen

  Dat Joden zich verzamelen in een Jodenbelangenclub, is hartstikke oké. Dat zwarten zich verzamelen in een zwartenbelangenclub, is hartstikke oké. Dat blanken als reactie zich gaan verzamelen in een blankenbelangenclub is je reinste nazisme en stuurt aan op een holocaust  -  Alle politiek-correcten, multiculturalisten, bestuurlijke elite, intellectuelen, kunstenaars, en alle andere fatsoenlijke mensen.

Weer zo eentje dat als je hem opschrijft, je de absurditeit niet kan voorstellen. Wat slechts één ding laat zien: hoe verstikkend het klimaat is. Hoe zeer al de Wetten van Big Brother heersen. Het voorbeeld van de Kleren van de Keizer is er kinderspel bij ...
    Maar het is echt zo.
    En er is geen letter tekst voor nodig - op de website van de Volkskrant (18-11-2017):

En in de gedrukte versie van de Volkskrant (18-11-2017):
 
 
 

En voor alle duidelijkheid aangaande wat hier de boodschap is, op de voorpgina van de Volkskrant:

Een boodschap aan u gebracht door een Joodse auteur (Annieke Kranenberg uitleg of detail ), een moslim-auteur (Hassan Bahara uitleg of detail ), en een Joodse redactie-chef (Kustaw Bessems uitleg of detail ). En van passend commentaar voorzien door een hindoestaans-Surinaamse relcolumnist uitleg of detail (de Volkskrant, 20-11-2017, column door Sheila Sitalsing ):
  Leren lendendoek

Na het fraaie verhaal over Erkenbrand, pleisterplaats voor jonge mannen met nazisympathieën op hbo-plus niveau, dat afgelopen zaterdag in de Volkskrant stond, volgden hier en daar alras de relativeringen.

Overstromend gal.
  Dat zal ongetwijfeld. Maar alles wat groot is, is ooit klein geweest

Haat!
  Alles wat groot is, is ooit klein geweest. Zoals de Nederlandhatende islam in Nederland.

Haat!!!
  Alles wat groot is, is ooit klein geweest. Zoals het aantal agressieve Nederlandhatende negers in Nederland.

Haat!!!
  Thierry Baudet is hun politieke hoop.

HAAT!!!
  Ze verklaren zich, in dat AD-stukje, 'voor een etnisch homogeen Nederland', maar 'voor de goede orde: ze pleiten niet voor gedwongen deportatie van minderheden'.
    Een hele opluchting, kon je toen als argeloos lezer nog denken: Erkenbranders zijn vrolijke Happinez-lezers die 'voor de goede orde' heus niet voor deportatie van mij en mijn kinderen zijn.

HAAT!!!
  Nazi's zijn het. Echte.

HAAT!!!
  Echte, echte, echte, echte, echte , ECHTE, ECHTE NAZI'S!!!!!

BLANKENHAAT!!!


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

31 dec.2017