WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: inburgeren

  "De invoering van de verplichting tot het behalen van een inburgeringsexamen ondermijnt in wezen zelf de integratiemaatregelen."  -  Het Europese Hof van Justitie, alle politiek-correcten, multiculturalisten, bestuurlijke elite, intellectuelen, kunstenaars, en alle andere fatsoenlijke mensen.

Dit is door niemand te verzinnen. Het is toch gebeurd. Hier is het bericht:


Uit: Joop.nl, 28-01-2015. uitleg of detail

'Inburgeringsexamen in tegenspraak met EU-regels'

Mensen van buiten de EU die al zeker vijf jaar legaal in Nederland verblijven, kunnen volgens de advocaat-generaal van het Europese Hof van Justitie niet worden verplicht een inburgeringsexamen te doen.
    Betrokkenen zouden geen risico mogen lopen hun status te verliezen of een boete te krijgen door het examen. EU-burgers hoeven geen inburgeringsexamen te doen, net als Turken omdat de laatste groep een apart verdrag heeft met Brussel.    ...
    Volgens de advocaat-generaal werkt een verplicht examen over taal en kennis van de samenleving averechts als het gaat om een soepele integratie.

  "De invoering van de verplichting tot het behalen van een inburgeringsexamen ondermijnt in wezen zelf de integratiemaatregelen."

...

Red.:   De redactie hoeft geen antwoord te verzinnen. Eén van de reageerders heeft dat al volkomen adequaat gedaan:
  Klaas Vonk, wo 28 januari 2015 14:37
"De invoering van de verplichting tot het behalen van een inburgeringsexamen ondermijnt in wezen zelf de integratiemaatregelen."
    Logisch toch? Net als :
"Behalen rijbewijs staat veilig verkeer in de weg"
"Behalen van een schooldiploma verhindert toegang tot de arbeidsmarkt"
"Zwemdiploma hindernis voor minder verdrinkingen"
"EHBO diploma verlaagt kans op overleven bij ongevallen"
    En welke "integratiemaatregelen" worden verder verwacht van de immigrant? Niets dus.

Het is volkomen verbijsterend ...


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .