WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: massa-immigratie en oproer

  Er is in Nederland absoluut geen enkele sprake van massa-immigratie, dus op alle representatieve en gezagsdragende functies moet er een massa allochtonen gezet worden anders slaat de massa allochtonen de boel kort en klein  -  Alle politiek-correcten en multiculturalisten.

De Volkskrant heeft uit hoofde van dit beginsel onder andere twee Marokkanen aangenomen die Nederland tot op het bot haten, Nadia "Ik ben geen Nederlander" Ezzeroili uitleg of detail  en Hassan "De boerkini is het toppunt van beschaving" Bahara uitleg of detail , Die twee Marokkanen mogen  zich over een pagina of zes uitleven in het meest gore etnisch profileren van blanke Nederlanders. Blanke Nederlanders ide toevallig lid zijn van de politie, maar dat is natuurlijk onbelangrijk: als etnisch profleren racisme is, zoals men uitvoering heetf betoogd in de Volkskrant is het etnisch profileren door Ezzeroili, Bahara en de Volkskrant dat ook, en gezien de schaal waarop ze het doen horen ze doodgewoon in de gevangenis (de Volkskrant, 03-02-2017, door Hassan Bahara, Nadia Ezzeroili, voorpagina) :
  Politiecommissaris waarschuwt: korps moet diverser worden

'Te witte politie mist contact samenleving'

De nationale politie moet meer mensen met een multiculturele achtergrond aannemen en daarvan moeten er ook meer doorstromen naar de top van de organisatie. Anders verliest de politie draagvlak bij de samenleving.

Moeten we dit nog uitleggen? Ja, want anders had het nooit in de Volkskrant gestaan. Eerst de meel-in-de-mond termen eruit:
  Politiecommissaris waarschuwt: korps moet gekleurder worden

'Te witte politie mist contact met gekleurden'

De nationale politie moet meer mensen met gekleurde achtergrond aannemen en daarvan moeten er ook meer doorstromen naar de top van de organisatie. Anders verliest de politie draagvlak bij de gekleurden.

En dan dezelfde verklaring gezien van de andere kant:
  Politiecommissaris waarschuwt: korps moet witter worden

'Te gekleurde politie mist contact met witten'

De nationale politie moet meer mensen met witte achtergrond aannemen en daarvan moeten er ook meer doorstromen naar de top van de organisatie. Anders verliest de politie draagvlak bij de witten.

Schrijf dit op, en dat hoeft dan nog niet eens in de Volkskrant, en dan wordt je beschuldigd van Ku Klux Klan fascisme en -racisme, krijg je de bloedhonden van media en elite achter je aan, wordt je beschuldigd van "deportatie", en belandt je voor het gerecht net als Hans Janmaat en Geert Wilders en je veroordeling staat al van tevoren vast want de juridische macht behoort tot de macht van de elite.

Met slechts vier woorden veranderd!!!

Die vier woorden staande voor een omwisseling van kleur.

Oftewel: dit is racisme op een in Nederland nog nooit geziene schaal.

En wat is de reden ervoor:
  Een gebrek aan een afspiegeling van de samenleving in het korps heeft gevolgen voor het vertrouwen in de politie, aldus Daniel (60).

De allochtonen wantrouwen en haten de blanke Nederlanders en de blanke politie.
  Erik Akerboom, korpschef van de politie...  '... De toenemende polarisatie in de samenleving zie ik ook om mij heen.

De allochtonen wantrouwen en haten de blanke Nederlanders en de blanke politie.
  Daniel verwerpt dat het korps racistisch is. 'Maar een deel van de samenleving denkt kennelijk van wel.

De allochtonen wantrouwen en haten de blanke Nederlanders en de blanke politie.
    Uit het tweede artikel, een inerview met Daniel:
  ... statistisch gezien blijkt zeven van de tien keer een zwarte man in een dure auto criminele antecedenten te hebben als we hem controleren'. Prima. Maar wij realiseren ons niet wat dat met die overige drie doet, die drie die ongelooflijk nette burgers zijn met een crimineel-vrij netwerk. En dat die drie die pijn doorvertellen in hun netwerk. ...

De allochtonen wantrouwen en haten de blanke Nederlanders en de blanke politie.
  Ik zoek mensen die ons kunnen uitleggen waarom een deel van die samenleving denkt dat ze etnisch geprofileerd worden en dat wij racistisch zijn.

De allochtonen wantrouwen en haten de blanke Nederlanders en de blanke politie.

Maar dat is volkomen terecht, want alle Nederlanders zijn racisten - blijkt ook Daniel (gekleurd, Indisch) te vinden:
  'Ik kreeg mijn eerste leidinggevende functie toen ik 24 was. Ik kwam te werken naast vier oudere mannen, allemaal 50-plussers. Een van hen had veel draagvlak onder agenten. Hij was een stoere bink met een grote bek die nog in Nederlands-Indië had gediend. Na een tijdje bekende hij dat hij aanvankelijk niet goed wist wat hij aan moest met een 'koeli' toen hij hoorde dat ik zijn baas werd. 'Want in mijn diensttijd heb ik jullie volk alleen maar geneukt of doodgeschoten', zei hij. 'Maar nu ik jou ken, vind ik je een kanjer.'
    'Hij bedoelde het als compliment. Maar ik dacht: moet ik nou trots zijn of volschieten? In die periode was ik op dat gebied ongelooflijk eenzaam. Ik praatte er niet over.'
    Daniel werd als jonge politieman in zijn vrije tijd meer dan eens etnisch geprofileerd door collega's. ...
    Nu Daniel vader is van twee zonen die geregeld worden gecontroleerd, heeft het onderwerp een andere lading voor hem gekregen. In augustus 2016 publiceerde Daniel een blog hierover op het politie-intranet. Hij deelde onder meer een anekdote over zijn zoon, die even ervoor om een discutabele reden ('Geen verlichting aan terwijl het klaarlichte dag was en de zon scheen') aan de kant werd gezet.    ...
    'Ik ken een Marokkaanse collega die in zijn vrije tijd ging hardlopen, een inbreker op heterdaad betrapte en met hem in worsteling raakte toen hij hem wilde aanhouden. Toen de politie arriveerde, kreeg mijn collega een paar dreunen van zijn collega's. Hij is vervolgens door zijn eigen politiemensen in de handboeien geslagen terwijl die inbreker werd gevraagd of hij aangifte wilde doen tegen onze collega. Ze konden zich niet voorstellen dat die witte man een inbreker was en die Marokkaan een politieman.
    'Dat was nooit gebeurd met een witte politieman. Nooit. Ik ken een Marokkaanse rechercheur die tijdens een huiszoeking werd aangehouden. Ze liep door het huis en opeens werd er geroepen: hé, daar loopt er nog een. In handboeien werd ze afgevoerd. Gewoon een rechercheur die onderzoek doet.
    'Of een recent voorbeeld: een zwarte collega met rastahaar kwam bij de politieleiding zijn verhaal doen. Hij was volgens zijn baas te dom om bij ons door te groeien naar een schaaltje hoger, maar uit zijn assessment bleek dat hij academisch denkniveau heeft. Onderweg naar onze afspraak - hij reed in een burgerauto van de politie - werd hij door collega's bij een tankstation zonder geldige reden gevraagd zich te legitimeren. Ze moeten gedacht hebben: een zwarte man met rastaharen in een politieauto, dat deugt niet.

En de etnische burgeroorlog  is niet een stap, maar een reuzestap dichterbij.


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .

 

 5 feb.2015