WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Denkfouten: absurditeiten: verrijking

  Besnijdenis, rituele slacht, vrouwenonderdrukking, uithuwelijken, eerwraak, gang-vorming, ongehuwde tienermoeders, schietpartijen, politieke moord en nog vele andere aanverwante zaken zijn een verrijking van onze cultuur  -  Hedy d'Ancona, Ed van Thijn, Job Cohen, Gerd Leers, Diederik Samsom, Lodewijk Asscher, de rest van de politieke en bestuurlijke elite, en de hele media.

"Verrijking" is één van de allereerste absurditeiten gepleegd in het kader van de immigratieramp, een absurditeit omdat ten tijde van de uitspraak, door toenmalig staatssecretaris Hedy d'Ancona, al iedereen met enig bewustzijn al kon zien dat de allochtone immigratie een ramp was, die alleen maar groter zou worden binnen afzienbare tijd.
    Sinds die tijd is hij met grote rgelamaat herhaald, meestal nadat er weer één of andere aanleiding was om iedereen van het tegendeel te overtuigen. Zoiets als toen Theo van Gogh vermoord werd, de Koningin niet op bezoek ging bij zijn ouders of medestanders, maar in een moskee.
    Omdat het inmiddels zo'n vanzelfsprekende uitspraak was geworden, en deze verzameling nog niet bestond, zijn deze voorvallen hier nog niet gereproduceerd. En wordt begonnen met meer recente uitingen ervan. Hier is gek nummer één - het artikle bespreekt de weekbalden waarin de uitspraka van de gek staat:


Uit: Volkskrant.nl, 02-04-2015, door Loes Reijmer

Jongeren begrijpen de kracht van de multiculturele samenleving

De weekbladen doen waarvoor ze bedoeld zijn: aanzetten tot nadenken.

...
Ook richt VN deze week een standbeeld op voor Kees de Koning, baas van platenlabel TopNotch en manager van Anouk. Hij verruilde Russische literatuur voor rap en is volgens Anouk 'gewoon de ideale man'. De Koning zegt wijze dingen over de multiculturele samenleving. 'In de media en politiek ligt de focus heel erg op de problemen en de contrasten. Mijn ervaring is dat het op een menselijk level heel anders is, zeker onder jongeren. Die begrijpen juist goed dat alles zich vermengt en dat juist dat een kracht is.' Een gratis adviesje van de ideale man aan de VVD-man.


Red.:    Het laatste zinnetje laat zien dat de Volkskrant het er ook helemaal mee eens is.
    En hier is de werkelijke waarde van die rap-cultuur waarvoor Kees de Koning de Russische literatuur verruilt heeft - de cijfers komen van een onderzoeker die iets wilde weten over haar favorieten: musici. Hier is het resultaat:


Uit: GeenStijl.nl, 03-04-2015, door Van Rossem uitleg of detail

Muziekwetenschap. Waar gaan artiesten aan dood?...Een Australische onderzoekster heeft de doodsoorzaak van 12.665 muzikanten onderzocht, en daar is bovenstaande grafiek uitgerold. ...


Red.:   Kijk goed in de kolom "Homocide" - "Moord". Zo een beetje gokkend een gemiddelde doodsoorzaak van circa 4 procent. Behalve bij rappers. En bij hiphoppers. Waarvan de bedrijvers zijn vrijwel uitsluitend negers. En natuurlijk ook vermoord door mede-negers, want was het anders, dan stond het na het tweede geval met grote letters in de krant. En op de website van CNN.
    Ja ja, de jongeren begrijpen de waarde van de multiculturele smaneleving ...
    Lang leve de rap en hiphop. En lang leve de moordende negers.


Naar Denkfouten, absurditeiten  , Alg. semantiek, lijst  , Alg. semantiek, overzicht  , Algemeen, overzicht  , of site home  .