WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Ideologie, geestelijke storingen: islamkritiek is racisme


Uit: denkfouten_abusditeiten_pvv-islam


En nog een vierde want die Van Jole is een apart geval temidden van de ideologisch gestoorden (Joop.nl, 02-10-2013):
  'Opmerking van Wilders ronduit racisctisch'De tweet die Geert Wilders dinsdag de wereld instuurde is ronduit racistisch en daarmee is een nieuwe grens overschreden. Dat stelde Francisco van Jole, eindredacteur van Joop, in DeGids.FM op Radio 1. Andere politieke partijen zouden daar hun conclusie uit moeten trekken en de PVV niet langer moeten steunen bij moties of het aanvragen van debatten.    ...

Grappig ... Er  is in die tekst geen ras in de buurt, want het gaat over een persoon die een andere nationaliteit heeft dan de Nederlandse. Een glaszuivere reden om zo'n persoon buiten alle functies met macht te houden. En al zeker het bestuur van het land.
    Wat betreft Geert Wilders is het pleidooi van Van Jole glashelder: dat is een zeer gevaarlijk man, net als zijn aanhangers natuurlijk, en eigenlijk zou Wilders op één of ander manier het zwijgen moeten worden opgelegd - zo gevaarlijk is hij. Dat dat niet zo maar kan, is een ergerlijk feit, en iets dat duidelijk een hoge mate van irritatie bij Van Jole oproept.Naar Psychologische krachten  , Psychologie lijst  , Psychologie overzicht  , of site home  .

 

.2018