DePers.nl, 22-06-2010. 20 jul.2009

Huwelijksaanzoeken voor Joran

Joran van der Sloot heeft sinds hij in de gevangenis zit al meerdere huwelijksaanzoeken van Peruaanse vrouwen gehad. De aanzoeken zijn per brief bij zijn advocaat bezorgd, stelt hij dinsdag in een interview in De Telegraaf.

Een vrouw zou zelfs zwanger van hem willen worden. Veel heeft hij hen voorlopig niet te bieden. Hij staat volgens eigen zeggen op met waterige thee en een droog broodje. 's Middags krijgt hij rijst met bonen. Daarnaast kan hij extra eten kopen.

Van der Sloot beseft volgens de krant dat veel Peruanen zijn bloed wel kunnen drinken. In de gevangenis blijft hij daarom ook liever in de cellengang waar hij zit omdat hij binnen de gevangenis ook niet erg populair is.

Zijn buurman, een huurmoordenaar, zou af en toe 'geintjes' maken dat hij hem best voor 75 duizend dollar wil vermoorden. "Maar ik kan het wel met hem vinden."

Eerder maakte De Telegraaf al bekend dat Van der Sloot beweert dat hij alleen een bekentenisverklaring heeft getekend omdat hem was beloofd dat hij dan naar Nederland zou mogen. Nu zegt hij ook dat ze tijdens verhoren dreigden zijn hoofd in een bak water te stoppen als hij niet meewerkte. Hij zou niet zijn mishandeld.

Kijkje in de cel
De Peruaanse gevangenis Miguel Castro Castro waar Joran van der Sloot vastzit heeft een journalist van CNN een kijkje in zijn cel laten nemen.

Zwijgen
Joran van der Sloot heeft niks gezegd bij zijn eerste ondervraging door rechter Carlos Morales in Lima. Dat maakte de Peruaanse krant El Comercio bekend. Volgens de krant was Morales nog geen uur in Van der Sloots cel in de gevangenis Miguel Castro Castro. Ook Van der Sloots advocaat Máximo Altez was aanwezig. Hij wilde niets zeggen tegen de pers bij het verlaten van de gevangenis.
 Naar Psychologische krachten , Psychologie lijst , Psychologie overzicht , of site home .
 

[an error occurred while processing this directive]