De Volkskrant, 26-11-2012, column door Arnon Grunberg 8 dec.2010

Pesterijen

Een van de neveneffecten van de recente Gaza-oorlog is het vertrek van minister Timmermans van Facebook. De agressie waarmee Timmermans te maken kreeg was namelijk van dien aard dat hij besloot Facebook te verlaten.
    Als een jongeman zelfmoord pleegt naar aanleiding van pesterijen staat vrijwel heel Nederland op zijn achterste benen. Een minister intimideren, uit naam van vrije meningsuiting, mag uiteraard wel.
    Het is een oer-Nederlandse traditie om de vrijheid van meningsuiting gelijk te stellen aan het recht om te pesten. Totdat er een slachtoffer valt, dan moet wat eerst als een mensenrecht werd opgeŽist meteen worden verboden.
    De Nederlander gelooft niet in God, maar des te meer in zijn eigen morele overtuiging. Met een passie waarbij die van de kruisvaarders verbleekt.
    Het uitventen van morele overtuigingen heeft alleen, vrees ik, weinig tot niets met engagement te maken maar alles met de behoefte aan het botvieren van haat.


Red.;   Timmermans; de meest joodse goy. AG gelooft in zijn eigen morele overtuiging - met nog meer passie. En viert zijn haat bot op de voorkant van de Volkskrant.
  

Uit politiek_leugens_buitenlands_bronnen:


Uit: De Volkskrant, 05-11-2012, van de Haagse redactie

Rutte-II: hervormers, pragmatici en rasbestuurders

Vandaag staan ze op het bordes met de koningin. Wie zijn de dames en heren die het kabinet Rutte-Asscher kleur moeten gaan geven?
 
...
De Europakenner:
Frans Timmermans (51, PvdA)


Buitenlandse zaken

Van de twee PvdA-ministers op Buitenlandse Zaken is hij als enige door de wol geverfd. Als oud-diplomaat, maar vooral als voormalig staatssecretaris voor Europese Zaken kent hij het ministerie op zijn duimpje. Het talenwonder is uitgesproken pro-Europa, maar zou zich geen 'eurofiel' willen noemen. ...


Red.:   Hetgeen als eerste de noodzaak voor een definitie van de term "eurofiel" oproept. Voorstel: "Een eurofiel is iemand die bij ernstige problemen veroorzaakt door Europese eenwording, meer Europese eenwording als oplossing aanhangt". Deze definitie is onweerlegbaar. De feiten zijn dat de Europese eenwording genaamd de muntunie ernstige problemen heeft veroorzaakt. Met als gevolg dat alle voorstanders van meer Europa te kwalificeren zijn als "eurofielen". Waarna Frans Timmermans, met zijn 'uitgesproken pro-Europa' standpunten (alsnog een eufemisme) een ernstige eurofiel is. Frans Timmermans, die ontkent "eurofiel" te zijn, is dus een keiharde leugenaar. De Volkskrant, die in plaats van "Eurofiel" de term 'Europakenner' als kenmerk gebruikt en de leugen van Timmermans propageert, liegt dus in commissie.
    En al meteen brengt Timmermans zijn leugenaar-zijn in praktijk:


Uit: De Volkskrant, 16-11-2012, door Cor Speksnijder

Een nieuwe Gaza-oorlog hangt in de lucht, na vier jaar 'rust'
...
Tussenstuk:
Timmermans tegen VN-wens Palestijnen

Nederland verwerpt het verzoek van de Palestijnen om hen een hogere status toe te kennen binnen de Verenigde Naties. Met dit standpunt kreeg minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken donderdag in de Kamer het verwijt van 'draaikonterij.' Eerder dit jaar was Timmermans als PvdA-Kamerlid voorstander van het Palestijnse streven. Hij steunde nog maar enkele maanden geleden een SP-motie van die strekking, die werd verworpen.    ...


Red.:    Een verdomde leugenaar, dus die Timmermans. Die de leugens natuurlijk inpakt in Orwelliaanse "Oorlog is vrede" double speak:
  Volgens Timmermans maken de Palestijnse ambities 'het vredesproces alleen maar moeilijker'. De VS willen, volgens de bewindsman, onder de herkozen president Barack Obama het zieltogende vredesproces weer vlot trekken. Maar als de Palestijnen volharden in hun streven naar een opwaardering van hun rol binnen de VN zal het Amerikaanse Congres de financiŽle hulp beperken of staken.

Oftewel: "De Palestijnen rechten onthouden, geeft ze meer rechten".
    Voor dezelfde soort dubbelgetongde double speak , uit de mond van een vermoedelijke inspirator van Timmermans' leugenarij, luister naar eveneens minister Ronald Plasterk, zie de aflevering van Pauw & Witteman van 16-11-2012 uitleg of detail (na 14:10 min.). Waarom is Plasterk een vermoedelijke (mede-) inspirator? Plasterk is van joodse afkomst. En wat ook die Plasterk liegen. Op een aalgladde manier ...


Naar Wetenschap en religie , Wetenschap lijst , Wetenschap overzicht , of site home .
 

[an error occurred while processing this directive]