Joop.nl, 10-05-2015. uitleg of detail .2014

Ex-talkshowhost Geraldo: "Haatzaaier Pamela Geller schaadt ons joden"

'Ze zou hier bij een andere groep niet mee wegkomen'

De Amerikaanse rechtsextremist Pamela Geller organiseerde afgelopen maand de Mohammed-cartooncontest waarbij ook PVV-leider Geert Wilders een toespraak hield. Bij de contest wilden twee bekeerde islamitische Amerikanen een aanslag plegen, maar werden voortijdig doodgeschoten. De voormalige Amerikaanse talkshowhost Geraldo reageert bij het rechtse nieuwsstation Fox op het gebeuren. "Ze zou hier bij een andere groep dan de moslims niet mee wegkomen."

Geraldo:
  "Ik heb lange tijd talkshows gemaakt en telkens als ik haar zie heb ik de behoefte om te gaan douchen. Als zij in plaats van moslims zou praten over Ieren, joden of katholieken zou ze er niet mee wegkomen."

Geraldo zegt dat het maatje van Geert Wilders aan haatzaaien doet en haar 'georganiseerde klopjacht' ervoor zorgt dat joden net zo haatzaaiend lijken als zijzelf 'wat niet zo is'.
 
  "Ik voel me op geen enkele manier iets beter over Pamela Geller wanneer ze haat zaait en ons allemaal als de intolerante hufters neerzet zoals ze in het Midden-Oosten en op andere plekken zeggen. Ze schaadt dit land; ze doet de joden in de VS geen goed. Ze doet niemand in dit land goed behalve zelfpromotie en haatzaaien dat ik niet kan accepteren."


Reacties:
 
  Cali Mero, zo 10 mei 2015 23:32
>>> Haatzaaiers in het algemeen zijn m.i. erg ziek namelijk van een een stuitend narcisme en grootheidswaanzin, de typische verkrachters van andermans vrijheid en waardegevoel en respect...!!
.
Fons Rietdijk, ma 11 mei 2015 08:08 in reactie op Cali Mero
U omschrijft de islam treffend

Thon de Bruijn, zo 10 mei 2015 11:17
Hoog tijd dat dit soort barbarij een halt wordt toegeroepen.
.
Gerwin van Eersel, zo 10 mei 2015 17:11 in reactie op Thon de Bruijn
Precies wat die twee doodgeschoten moslims probeerden.
Naar Psychologische krachten  , Psychologie lijst , Psychologie overzicht , of naar site home .
 

[an error occurred while processing this directive]