Dad.nl, 28-10-2016, door Geert Wilders .2011

Niemand legt mij het zwijgen opd

Opinie | Geert Wilders is maandag zelf niet aanwezig bij het proces over zijn 'minder Marokkanen'-uitspraak. ,,Politieke discussies voer ik op de plek waar het politieke debat thuishoort: in ons parlement.''

Tussentitel: Ik ga aan het werk. Voor mijn kiezers en voor heel Nederland

Aanstaande maandag begint het proces tegen de vrijheid van meningsuiting. Tegen een politicus die zegt wat de politiek correcte elite niet wil horen. Het is een gotspe dat ik moet terechtstaan omdat ik heb gesproken over minder Marokkanen. Het is mijn recht en mijn plicht als politicus om over problemen in ons land te spreken.

Want Nederland heeft een mega Marokkanenprobleem. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en uitkeringsafhankelijkheid. Meer dan driekwart van de Nederlandse SyriŽgangers is Marokkaan. Ik heb dan ook niets verkeerds gezegd. Miljoenen Nederlanders, 43 procent van de bevolking, willen minder Marokkanen. Niet omdat ze een hekel hebben aan Šlle Marokkanen of Šlle Marokkanen het land uit willen hebben, maar omdat ze de overlast en terreur van zo veel Marokkanen zat zijn. Net als ik. Als daarover spreken strafbaar is, is Nederland geen vrij land meer. Maar een dictatuur.


Politiek proces
Dit proces is een politiek proces. Ik weiger daaraan mee te werken. Over politieke standpunten moet in de Tweede Kamer gesproken worden en niet in de rechtbank.

Er wordt ook met twee maten gemeten. Premier Rutte zei dat Turken moeten oppleuren. PvdA-fractievoorzitter Samsom zei dat Marokkaanse jongeren een etnisch monopolie hebben op overlast. PvdA-voorzitter Spekman zei dat Marokkanen vernederd moeten worden. PvdA-wethouder Oudkerk sprak zelfs over kutmarokkanen. Zij mogen dat allemaal zeggen en worden niet vervolgd. Terecht. Maar mij wil men via de rechtbank wel de mond snoeren.

Nederland is van ons. Dit is ons land en ik laat mij niet het zwijgen opleggen. Door niemand. Niet door moslimterroristen die mij al twaalf jaar bedreigen. Niet door politieke tegenstanders die me verketteren. En ook niet door het OM of de rechterlijke macht. Ik zal mijn mening - namens miljoenen Nederlanders - altijd blijven geven, wat de consequenties ook zijn. Niemand houdt me tegen. Want wij Nederlanders zijn vrij, onverveerd, en zullen nooit zwijgen. Nooit.


Niet bijwonen
Ik heb daarom besloten dit politieke proces zelf niet bij te wonen. Politieke discussies voer ik op de plek waar het politieke debat thuishoort: in ons parlement. En niet in de rechtbank. De juridische kant van de zaak vertrouw ik toe aan de heer Knoops, de beste advocaat van Nederland. Hij zal mijn zaak aanstaande maandag en alle andere zittingsdagen verdedigen. Ik wens hem daarbij veel succes. En ik ga aan het werk. Voor mijn kiezers en voor heel Nederland. Ons Nederland.Red.: 

Naar Menswetenschappen, regels , Menswetenschappen, huidig , Wetenschap, lijst  , Wetenschap overzicht , of site home

[an error occurred while processing this directive]