WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, elite, elitefascisme

8 feb.2017

Tot nu toe kon het volk kiezen wat het wilde, achteraf was de elite altijd de baas. Of in een gezegde afkomstig van het Amerikaanse zuidelijke platteland, gaande over het stemmen door zwarten: "I don't care who does the voting, as long as I do the selecting".  En dat 'selecting' had de elite via de oligarchische politieke partijen altijd perfect in de hand.

Tot de komst van Pim Fortuyn.

Maar die kon nog worden geëlimineerd -  de elite is de dader nog steeds extreem dankbaar en hij loopt dan ook al weer een jaar of zo vrij rond.

Toen kwam Geert Wilders.

En die heeft helaas veel bewaking om zich heen.

En zijn aanhang neemt nog toe ook.

Onrustbarend toe.

Dus tijd voor de elite om de rijen te sluiten (Volkskrant.nl, 08-02-2017, door Sacha Kester)
  In debat zonder Wilders was samenwerken het grote woord

Vooral de overeenkomsten tussen de kandidaten vielen op in het eerste lijsttrekkersdebat, woensdagmiddag in Groningen. Bovendien concludeerden vrijwel alle genodigden dat ze na de verkiezingen willen samenwerken in een brede coalitie. Grote afwezige was PVV-leider Wilders.

En voor welk hoofddoel is deze coalitie der elitefascisten:
  Voor echte vluchtelingen is in Nederland altijd plaats, vonden alle aanwezigen.

En wie ooit ergens een onechte vluchteling aanwijst, is een racist, fascist, Hitler, "Holocaust" en "Anne Frank", en aanhanger van Geert Wilders.

En om voorbereid te zijn op eventuele bezwaren van grotere aantallen van vluchtelingenweigeraars, wil de linksfascistische helft, naast haar jacht op de onbenullen onder de kiezers, ook nog dit (GeenStijl.nl, 08-02-2017, door Pritt Stift uitleg of detail):
  Lijsttrekkers linkse partijen jagen naarstig op zwervende zelfmoordterrorist...


Oftewel: Wilders had niet helemaal gelijk met zijn in dezer dagen beroemde tweet:


De tekst onder de foto-collage:
  D66 wil Amsterdam afsplitste als de verkeizngsuitslag tegenvalt.
Pechtold demonstreert met Hamas-terroristen.
Is dit de volgende stap?

Een foutje, dus ...

Hij was Asscher, Klaver, en Roemer vergeten.

Oftewel: Op met de elite richting kalifaat en sharia.

Alles liever dan volk, Trump of Wilders!

Let overigens ook nog even op hoe groot de Volkskrant die bericht brengt (deze redactie was het ontgaan) ... In tegenstelling tot de ophef over de tweet van Wilders. Het volk mag er geen lucht van krijgen.

En er waren er nog meer die Wilders even had gemist - blijkt een dag later. Want let maar op wat er gebeurt als een VVD-Kamerlid iets opmerkt dat tegen de vrije immigratie van moslims en negers ingaat (elsevier.nl, 09-02-2017 uitleg of detail ):
  VVD-Kamerlid Berckmoes: ‘West-Europa wordt soort Eurabia’

Een VVD-Kamerlid zorgt donderdag voor beroering in eigen partij. Volgens Ybeltje Berckmoes, die niet op de kieslijst staat voor de verkiezingen in maart, dreigt West-Europa een soort ‘Eurarabia’ te worden.

De grenzen voor jonge mannen uit het Midden-Oosten moeten dicht, zegt Berckmoes tegen radiozender BNR.
    Door de enorme bevolkingsgroei daar komen deze jonge mannen uit die regio (en uit Afrika) hiernaartoe. Die migratie moet onmiddellijk stoppen, vindt zij. Volgens haar zijn de verschillen in geloof en cultuur in vergelijking met Nederland nu eenmaal te groot. Die mannen raken hier ‘alleen maar gefrustreerd’.    ...

Wat ze alleen maar nú kon zeggen, omdat:
  ‘Ik krijg hier geheid gedonder mee, maar I don’t care,’ aldus Berckmoes. Waarom het haar weinig kan schelen, is wel duidelijk. De 49-jarige politicus prijkt niet op de VVD-lijst voor de verkiezingen in maart.

En hier is de expliciete verwoording daarvan:
  De reactie van fractievoorzitter Halbe Zijlstra ...
    We maken ons inderdaad zorgen over de migratiestromen naar Europa, zegt Zijlstra volgens BNR. ‘Maar de manier waarop zij dit zegt, verklaart waarom ze op het stembiljet ontbreekt.’ Gebrek aan politiek gevoel vindt hij ‘een mooie formulering’.

Oftewel: het enige wat de VVD er aan wil doen, is zeggen dat ze zich zorgen maken.

Maar de stroom mag vooral niet stoppen, want al die moslims en negers betekenen lagere lonen, en zo kunnen wij de blanke werkende Nederlanders nog makkelijker beplunderen en beploerten uitleg of detail .

Hebben ze gemeen met hun ideologische bazen: de Joden uitleg of detail . Joden en Joodsisten tegen de werkenden ... Zo begon ook de weg naar de Holocaust.


Meer over de fascistische oligarchie hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home .