WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders, linksfascisme: Antoinette Scheulderman

15 feb.2017

Het tweede genoteerde geval van linksfascisme is, net al het eerste , gesignaleerd door GeenStijl.

Natuurlijk gesignaleerd door GeenStijl, want waar het linksfascisme iedere ongerechtigheid van de andere kant weet te vinden zo snel als de spreekwoordelijke prinses-op-de-erwt, is haar greep op de media dusdanig allesoverheersend dat eigen uitingen van agressie natuurlijk nooit benoemd worden. Dat zijn gewoon "meningen" - al dan niet "scherp geformuleerd". Of "fatsoen".

Dan GeenStijl (GeenStijl.nl, 07-02-2017, door Ronaldo uitleg of detail ):

Het artikel heeft dus twee delen: een hoofddeel dat gaat over de Turkse analfabeet, en als een tussendoortje en qua onderwerp totaal ongerelateerd behalve de geografie als wonende bij DWDD, ditte:
  Turkse analfabeet mag in DWDD over nepnieuws praten - waar blijft die sniperOmdat iets bij de totaal ingekakte dinosaurusredactie van DWDD pas nieuws is als het in de couranten heeft gestaan ...

Met dus onderweg dit:
  ... schuift aan, alsmede sniperliefhebber Antoinette Scheulderman ...

Antoinette Scheulderman is ergens anders iets in de media, en één van de vaste medepresentatoren van DWDD. Hier is ze in actie in de uitzending met de moslimterrorist om samen Geert Wilders te beschuldigen van het verzenden van "nepfoto's" omdat deze een leuke fotocollage met Alexander Pechtold in een hoofdrol (en geheel naar waarheid) als islamiseerder had verstuurd:

En hier is het tweetje waar GeenStijl naar linkt, verstuurd door Antoinetje op de dag van de inauguratie van Donald Trump als president van Amerika:

Ach ja ... Onder deze reproductie van de tweet van de linksfascist konden mensen wel reageren waar de linksfascist, blijkende uit de reacties hier, geheel naar linksfascistische tradities de kritische reacties op haar eigen geweldsproduct blokkeert.

"Geheel gestoord", was de algemene teneur van die reacties.

En dus bij uitstek geschikt om het volk voor te liegen en op te hitsen en hetzen bij één van de hierin gespecialiseerde VARA- en NPO-programma's.


Naar Landverraad , of site home .