WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, elite, vijfde colonne

27 jul.2017

Niet alleen de verzameling met berichten die wijzen op het functioneren van de elite op een landverraderlijke manier is lang, maar de lijst van verzamelingen die dat bewijzen is dat al, zie hiernaast.

Enkele tientallen.

Tijd voor de volgende fase, en dat is het besef, net als dat in de Nederlandse geschiedenis gold voor de Pruikentijd, dat de elite niet langer deel uitmaakt van cultuur en volk.

De huidige elite is zelf een vijfde colonne.

Een vijfde colonne samengesteld uit bestuurlijke, intellectuele en kunstzinige elitie, Joden, Joodsisten, linksfascisten, zwarten en moslims.

Veel namen maar niet meer dan ergens tussen 10 en 20 procent van de bevolking.

Deze groep vormt een cultuur- en Europese beschaving wezensvreemde invasie, die uit is op de ondergang van die Europese beschaving. Net zoals het christendom een invasie uit het Midden-oosten was die binnegekomen is via de elite, en waarvan het 1000 jaar heeft geduurd om de absolute dictatuur te verdrijven en de eerste bronnen van verlcihting en beschaivng te openen.

De vijfde colonne samengesteld uit bestuurlijke, intellectuele en kunstzinige elitie, Joden., Joodsisten, linksfacisten, zwarten en moslims wil die in 500 jaar verder uitgebouwde Europese beschaving weer vervangen door de Joodse, islamitische en zwarte barbarij uit het Midden-Oosten en Afrika uitleg of detail uitleg of detail .

Daarvoor zijn dus al reeksen bewijzen geleverd, met hier nog wat die er schepjes bovenop doen.

Uit Duitsland, want dit geldt Europa-wijd (elsevier.nl, 22-07-2017, door Elif Isitman uitleg of detail ):
  Gabriel schrijft Turkse Duitsers: ‘Jullie horen bij ons’

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel richt zich tot de Turkse gemeenschap in Duitsland naar aanleiding van de nieuwste politieke rel. ‘U, de mensen van Turkse afkomst in Duitsland, hoort bij ons, met of zonder Duits paspoort,’ schrijft Gabriel zaterdag in een open brief in de grootste krant van Duitsland, Bild.

Een gore leugen: die mensen worden aangeduid als "Turken" omdat ze Turkse televisie kijken en Turkse kranten lezen, en zijn dus Turken. Waar ze ter wereld ook verblijven. Wat deze Joodsistische en linksfascistische vijfde-colonnist hiermee wil is de Duitse bevolking zand in de ogen strooien, zodat ze niet gaan protesteren tegen het toelaten van nog meer Turken, andere moslims, zwarten, enzovoort, want die hebben de Joden, Joodsisten, linksfascisten, en , intellectuele en kunstzinnige elitie nodig voor de strijd tegen de Europese cultuur.

Een linksfascist en Joodsist met een Joodse naam zegt tegen de Duitse bevolking dat Turken ook Duitsers zijn.

Uit Nederland (de Volkskrant, 24-07-2017, hoofdredactioneel commentaar, door Sander van Walsum):
  Berlijn gromt zacht

Duitsland en Turkije zitten gevangen in een web van wederzijdse afhankelijkheden.


Duitsland reageert doorgaans nogal gelaten op onvriendelijke handelingen of uitlatingen van buitenlandse regeringen. ...
    Naar eigen maatstaven reageerde ze vorige week echter getergd op de arrestatie in Turkije van een Duitse mensenrechtenactivist. ...
    Duitsland heeft vele redenen om vooralsnog niet krachtiger tegen Turkije op te treden. Een daarvan is dat het de drie miljoen Turken die in Duitsland wonen niet te veel van zich wil vervreemden.

Een gore leugen en een tegenspraak met het voorgaande: Duitsland hoeft zich niets aan te trekken van "Turkse Duitsers" want dat zijn gewoon "Turken" dat wil zeggen: de culturele en politieke vijand die het land uitgezet kan en moet worden want zijnde "Turken". Zijn ze dat niet, dan hoeft er geen rekening mee gehouden te worden.

Een Nederlandse Joodsist uitleg of detail stelt dat de Duitsers zich iets aan moete trekken van Truken, omdat die Turken toevallig in Duitsland wonen omdat de lokale vijfde colonne weigert die Turken uit te zetten naar hun eigen land.

De Joden, Joodsisten, linksfascisten, zwarten en moslims. bestuurlijke, intellectuele en kunstzinnige elite praten over de onderdelen van de reeds aanwezige vijfde colonne alsof ze deel uitmaken van de Europese cultuur en naties, terwijl het gewoon vijfde colonne is voor de barbarij uit het Midden-Oosten en Afrika. Wat ze zelf toegeven door te stellen dat er rekening mee gehouden moet worden.

Dit wat betreft Europa. In Groot-Israël is dit heerst de Joodse en Joodsitische vijfde colonne al veel langer, want daar zit ook hun hoofdkwartier: Goldman Sachs, Wall Street, New York. En hun propagagandaministerie: The Jew York Times, New York. Met hun tentakels door het hele land (GeenStijl.nl, 22-07-2017, door Mosterd uitleg of detail ):
  Komt eraan: anti-islamofobie posters


 ...

De Amerikaanse Joodse en Joodsistische vijfde colonne zegt tegen haar burgers dat zij als slachtoffers van aanslagen gepleegd door moslims, degenen zijn de last hebben van afkeer van anderen en dat ook massa-moordenaars en genocideplegers uit het Midden-Oosten welkom zijn.

Dat in Nederland het proces van verraad door de vijfde colonne al ver gevorderd is, is dus al uitvoerig bewezen.  Op het ogenblik, juli 2017 is men bezig de islamitische massa-moordenaars en genocideplegers die toevallig uit Nederland komen, weer hartelijk terug te verwelkomen als zijn de 'onze jongens'. En hier nog eens een bewijs dat het proces weer een fase verder is gekomen (GeenStijl.nl, 21-07-2017, door Pritt Stift uitleg of detail ):
  PVV-posters VERBOTEN in D66-bolwerk 020


...

Dit dus ter directe voorbereiding op de invoering van kalifaat en sharia.

De toestand zoals ooit beschreven in 1984 uitleg of detail door George Orwell is een eindtoestand. Een eindtoestand na het doorlopen van een aanloopproces. Het is volkomen duidelijk dat dat aanloopproces er uit heeft gezien zoals bovenstaand.

Oftewel: er zijn zijn sociologisch gezien maar twee hoofd-uitkomsten denkbaar: vernietiging van de Europese cultuur door de combinatie van Joden, Joodsisten, linksfacisten, zwarten, moslims, en bestuurlijke, intellectuele en kunstzinnige elite.

Of vernietiging van de combinatie Joden, Joodsisten, linksfacisten, zwarten, moslims, en bestuurlijke, intellectuele en kunstzinnige elite door de Europese cultuur.

Beide natuurlijk ook weer zijnde tussenuitkomsten op het langere pad van de geschiedenis van de mensheid.


Naar Landverraad , of site home