WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, algemeen

 7 aug.2016

Het landverraad van de media is geen Nederlandse zaak. Dat komt omdat het landverraad van de media niet zozeer een gevolg is van specifieke zaken, maar van een fundamentele strijd: die tussen elite en gewone burgers. Of beter: tussen een top-elite van oligarchen en de gewone burgers, waarin de vroegere middenklassen waaronder de media onverkort de kant van de elite-oligarchen heeft gekozen. Waarbij de elite-oligarchen staan voor globalisering, Europeanisering, (gekleurde) immigratie, "diversiteit", islam, "vluchtelingen", negers, neoliberalisme, elitarisme, Nederlandhaat, enzovoort. Met als kenmerkende factor: de vrije migratie. Bijna alle politiek-correcte vormen van landverraad hangen er direct mee samen, of zijn terug te voeren tot dit streven. En dat begrip is identiek in ieder West-Europees land, de landen waar we het hier over hebben.
    De directe aanleiding komt uit Frankrijk:


Uit: De Volkskrant, 28-07-2016, van correspondent Peter Giesen

Lof en kritiek voor Franse media die geen foto's terroristen meer tonen

De belangrijkste krant van Frankrijk, Le Monde, zal geen foto's van terroristen meer publiceren. Ook de belangrijkste nieuwszender van het land, BFMTV, laat geen foto's meer zien. De grote radiozender Europe 1 gaat nog verder en zal ook geen namen van terroristen meer noemen. De media hebben deze maatregelen aangekondigd, omdat ze niet meer willen meewerken aan een onbedoelde postume 'verheerlijking' van terroristen.    ...


Red.:   Een gore smoes natuurlijk. Het is heel simpel: het tot "gestoorde man" verklaren van moslimterroisten wekrt niet meer. Want met vier terroristische aanlsgane in twee weken, kan je wel zeggen dat het komt door getsoorde mannen, maar als de burgers de namen van de daders lezen of hun gezichten zien, trekt iedereen instantaan dezlefde conclusie: allemaal moslims. Over een paar maanden, of eerder, kennen nog maar weinig mensen de namen. Ze weten wel nog steeds dat het moslims waren.
    Daarom moet je die namen en gezichten uit de media houden.
    Dat is de reden van die actie.
    Om er achter te komen waarom men dat zou willen doen (natuurlijk uitterst voor de hand liggend, gezien de inleiding), kan je wat verder lezen in het artikel:

  Het debat over de foto's werd een dag na de aanslag in Nice aangezwengeld door Fatih Benslama, psycholoog en jihadexpert. Sommige terroristen richten een bloedbad aan omdat zij beroemd willen worden, stelde hij. 'Kunnen de media een pact sluiten om de foto's van de moordenaars niet meer te verspreiden. We moeten ze anoniem maken', aldus Benslama.

Een moslim.
  Gisteren bepleitte filosoof Bernard-Henri Lévy een 'groot akkoord' tussen de media om 'noch de naam, noch de foto, noch het levensverhaal van jihadistische moordenaars' te verspreiden.

Een Jood.
    Wat hebben Joden en moslims in Europa gemeen: het zijn migranten uit he Midden-Oosten.
    Dit draait weer allemaal om vrije (im)migratie.
    En alle media in heel Europa zijn vergeven met dit soort mensen en andere aanhangers van vrije (im-)migratie. Want iedereen die tegen vrije immigratie is, is een xenofoob enzovoort, en een vijand van alle immigranten van welke niet-blanke kleur dan ook. En overal in de media zit een overdaad van vertegenwoordigers van dit soort mensen. En de blanke lakeien van de elite die ze binnegehaald hebben zijn er zelf ook voor: vrije (im-)migratie.
    Ook in Engeland, waar de BBC grossiert in gekleurde gezichten - eerst de aanleiding:


Uit: GeenStijl.nl, 28-07-2016, door Spartacus uitleg of detail

Video! Amokmakers Normandie SPREKENGamelagamelagemale geen stageplaats Hamdelahamdela dan maar Bagdadi, and cut.


Red.:   Een filmpje gemaakt en geplaatst op internet door de twee moslims die bij Rouen een bejaarde priester de keel hebben doorgesneden. Eén van de vier aanlsagen die aanleidng was voor het "Geen namen en gezichten in de media". Omdat het zo overduidelijk de namen en gezichten van de islamitische buurman is.
    Maar het ging over de BBC. De redactie volgt die niet meer, uit walging over de poltieke-correctheid en de zwarte gezichten die dat veroorzaken. Hier de samenvatting van GeenStijl, altijd bijzonder accuraat, van de berichtgeving van de BBC over de hals-afsnijders:
 
   
 
   
 

Dit wat betreft de televisie. Hier het equivalent van de Volkskrant:


Uit: theguardian.com, 15-08-2016, door Remona Aly uitleg of detail

Women's swimwear | Opinion

Five reasons to wear a burkini – and not just to annoy the French

The mayor of Cannes and others are outraged yet again by some Muslim women’s swimming attire. How to defy the idiocy? You can wear one yourself

Red.:   Tomorrow: "Five reasons why being beheaded is not such an unpleasant experience"
    Geen verder commentaar.
    Oh ja, toch nog eentje: dat 'amokmakers' in de kop van het GeenStijl-artikel is ergens in de Nederlandse media gebruikt als eufemisme voor de moslimterroristen.
    over naar het derde grote europese land: Duitsland. Dat heeft natuurlijk de handicap van het vorige conflict met een gorpe nomadisch en aparsiatire immirgnaten afkomstig uit het Middenm-Ooste, en het verschil tusen de en baard en a=de andere, de ene koran en de andere thora, en de ene keppel en de andere hoofddoek is natuurlijk marginaal. Dus vooral niets fouts meer over immigrnaten met baarden en hoofdoeken uit het Midden ooste:


Uit: Volkskrant.nl, 25-07-2016, door Sterre Lindhout

Analyse van een week met vier geweldsdelicten

Duitsland worstelt: hoe noemen we deze moordpartijen?

Vier geweldsdelicten in een week, dertien doden, onder drie twee daders, tientallen zwaargewonden. Het is een week waarin Duitsland schrok, Duitsland rouwt, maar Duitsland zich vooral afvraagt: wat zien we hier, hoe noemen we deze bloedbaden?

Op televisie en in de krant woedt een debat over de vraag of er sprake is van terrorisme of moordpartijen.


Red.:   En al zeker niet die natuurlijke, gemeenschappelijke, neutraal descriptieve, term "moslims".
    En in Nederland werkt dat natuurlijk precies hetzelfde. Ook weer een samenvatting van GeenStijl:


Uit: GeenStijl.nl, 03-08-2016, door Pritt Stift uitleg of detail

Gelieve deze terreur gelaten tot u te nemen


Dan stopt terreur vanzelf, en worden er geen mensen meer op Parijse terrasjes afgeknald, geen vagina's meer in afgeslachte poptempels verminkt, geen bezoekers van Joodse musea in de rug geschoten, geen cartoonist meer boven zijn tekentafel geliquideerd, geen agent meer op de stoep afgemaakt, geen 8-jarige meisjes meer door het hoofd geschoten, geen boulevard vol vrolijke mensen platgereden, en geen priester meer gekeeld. ...


Red.:   Commentaar naar aanleiding van het feit dat de genoemde zaak nauwelijks tot niet het nieuws heeft gehaald omdat er geen doden bij zijn gevallen.
    Die kop dus meteen ook zijnde een samenvatting van het voorgaande: "Het zijn geen moslims maar verwarde mensen en het is niets om je over op te winden".
    De algemene boodschap van de media in heel Europa.
    En dit beleid wordt aangestuurd vanuit deze bron:
  Echt waar. 'Gelatenheid' mensen. Gewoon een beetje gelatenheid, en dan houdt het vanzelf op. Alvast bedankt voor het redden van het Avondland. Ook namens Arnon 'verwarde man' Grunberg.


De Joden op de voorpagina's van de media - pardon: de Volkskrant. Die het beleid bepalen:


Uit: De Volkskrant, 30-07-2016, ruriek De week van de hoofdredacteur, door Pieter Klok, plaatsvervangend hoofdredacteur.

Waarom de Volkskrant aanslagplegers niet mijdt ...

'Wanneer wordt een lone wolf een terrorist?', vroeg Sterre Lindhout zich af op onze voorpagina van maandag. Ze beschreef de Duitse discussie, maar het stuk had net zo goed over de discussie ter redactie kunnen gaan. ...
    ... Volgens Arnon Grunberg moeten we de aanslag in München vergelijken met de crash met het German Wings-toestel. Een zelfmoord in de eerste plaats. 'Soms politiseren psychiatrische patiënten hun problemen. Er is geen enkele reden dat wij dat ook zouden moeten doen.' ...


Red.:    En die zich niet aan deze "richtlijnen" houdt en dit cordon doorbreekt, is een populist, een bangmaker, een xenofoob, een racist, een fascist, een neo-nazi, een bewaarder in een concentratiekamp, dader in de holocaust en een aanhanger van Wilders/Le Pen/Petry/Trump (doorhalen wat niet van toepassing is). En is onmiddellijk zijn baantje in de elite-lagen van de maatschappij kwijt, of zal er nooit eentje krijgen.
    Kijk zonodig ook nog even hier uitleg of detail en de bijbehorende lijst.


Naar Landverraad , of site home