WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Joop.nl, welkom islam

24 sep.2016

De redactie en medewerkers van Joop.nl zijn onrechtvaardig behandeld.

Zeer onrechtvaardig behandeld.

Ze hadden zonder meer een plek in de top drie van landverraders verdiend, en die niet gekregen ... uitleg of detail

Daarom als goedmakertje een extra aanvulling bij hun eerdere bijdrage aan de aanstaande etnische brugeroorlog uitleg of detail .

Er waren wat overwegingen bij de eerdere keuze om ze niet meteen te eren. Ten eerste: het is een website waar voornamelijk gelovigen langskomen. Ten tweede: je wilt niet al te zeer open deuren intrappen - je gaat ook niet mer bewijzen dat de SS niet deugt. En ten derde: je krijgt er zulk een vieze smaak van in de mond ...

Er was ook altijd al een reden om het toch wel te doen: alles wat vandaag bij Joop.nl staat, staat morgen in de Volkskrant en is de dag daarop een item in NOS Journaal en Nieuwsuur. En wordt daarna besproken bij DWDD en later op de avond Pauw.

De gedachte is eigenlijk hele griezelig, maar dat o zo ware gezegde over de publieke omroep als zijnde "Drie keer de Volkskrant", zou dus zomaar vervangen kunnen worden door "De publieke omroep is drie keer Joop.nl" of nog erger: "De mainstream media zijn drie keer Joop.nl". Want tel NRC, Trouw, Groene, en VN er maar bij op ...

Snapt u nu de aarzelingen om over dit onderwerp te schrijven ...?

Anyway, de aanleiding om het nu toch weer te doen is ook een heel simpele: het kan zonder verdere schrijfinspanning - we hoeven de smerige woorden niet aan te raken.

Het kan allemaal in één plaatje:
Bovenaan dus waar volgens Joop.nl het gevaar ligt: "populisme", oftwel in Nederlandse termen: de PVV.

En eronder waar volgens Joop.nl de verlossing ligt: de islam.

Want op die t-shirts staat "Welkom" in de taal van de islam, bedoeld voor islamitische asieleisers. Nog een keer uitgelicht:


Overigens is hier ook nog eens zichtbaar waarom een proces tegen Peter R. de Vries uitleg of detail (uiterst rechts) volstrekt overbodig is: hij heeft door sociale druk die andere mensen zo ver gekregen dat ze ook dienst namen bij de Waffen SS.

En Francisco van Jole uitleg of detail , baas van Joop.nl, zal dolblij zijn als het bij een Ceaucescu-proces blijft ...


Naar Landverraad , of site home