WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Trouw

6 sep.2016

De redactie van deze website leest wat betreft de dagbladen alleen de Volkskrant - meer is fysiek (de tijd) en psychisch (de geestelijke belasting)  niet vol te houden.

De contradicties ...

De hypocrisie ...

Maar het zou oneerlijk zijn tegenover de Volkskrant om er helemaal geen aandacht aan te besteden, dus voor deze lijst, die van landverraders, pakken we ook de gelegenheid om die andere mee te nemen. Hier dus de beurt aan Trouw.

Trouw is het meest christelijke van de landelijke dagbladen - het eigenlijk haar bestaanrecht want verder voegt het niets toe. Het is tevens het meest pro-islamitische.

Vreemd, zou de oppervlakkig redenerende rationele mens kunnen denken ... Dat zijn toch concurrenten ...? Concurrenten in een claim van de enige bron van Eeuwige en Unieke Waarheid ... ?

Ja, maar er is een andere overweging, die het eerst in Nederland bekend raakte met het eerste serieuze contact met de islamitische wereld na de Tweede Wereldoorlog: de Nederlandse militairen namens de Verenigde Naties gelegerd in Libanon, onder de noemer Unifil.

Dat bracht ook Nederlandse media-belangstelling met zich mee, die vooral berichtten over de strijd tussen de diverse religieuze en etnische sektes en geassocieerde strijdgroepen in Libanon. En het gevaar als journalist opgepakt te worden en gebruikt als gijzelaar. Waarbij meerdere keren het recept langskwam wat je als overduidelijkee westerling moest zeggen tegen de baardmannen als ze vroegen tot welke sekte je behoorde. Het foute antwoord was "Geen, ik ben atheïst". Dan werd je ter plekke doodgeschoten. Het juiste antwoord was "Christen". Dat konden ze begrijpen. Dat is "Moslim, maar dan anders". 

"Juist ja ...", dacht deze redactie. Logisch. De ware bedreiging voor welke gelovige dan ook, is dat zijn hele levenssysteem onderuit wordt gehaald ...

Dit is de oorzaak van de keuze van de christenen van Trouw voor de moslims.

En dus, als contragewicht, ook de meer dan rabiate houding die men aanneemt ten opzichte van tegenstanders van de islam en de moslims.

Zijnde in ieder geval symbolisch: de PVV. En Geert Wilders.

Hier de laatste uiting:En de inhoud is niet minder rabiaat dan de koppen:
  VVD-senator Sybe Schaap: PVV gevaarlijker dan de NSB

Hij meent dat de partij van Wilders te weinig tegengas krijgt. ...

Gunst ... Wat meer kan men doen naast de PVV uitmaken voor NSB'ers en Wilders voor Hitler...? Die Schaap verlangt duidelijk terug naar de tijd van de WA, toen de tegenstanders van Hitler uit hun huis werden gesleept richting concentratekampen (Ja, die waren er al lang voordat er Joden in kwamen - gevuld met communisten en socialisten)

  Het populisme speelt een belangrijke rol in Schaaps nieuwste boek 'Rechtsstaat in verval', dat deze week verschijnt. Daarin schrijft hij: 'Wilders heerst als een Führer die zelfs het nationaal-socialisme niet heeft gekend'.
    Schaap: "... dat hij met zijn partij een gevaarlijke structuur neerlegt. Als Wilders de macht krijgt, zou dat weleens heel akelig kunnen uitpakken. Een dictatuur? Zou zomaar kunnen. De PVV is op zich al een dictatuur." De PVV zaagt volgens Schaap aan de fundamenten van de rechtsstaat door democratische instituties voortdurend belachelijk te maken: nep-parlement, nep-parlementariërs, neprechters.   ...


Tja, dat parlement is van precies dezelfde soort als dat in de jaren 1930 in Duitsland ... Bezet door lieden die Hitler accomodeerden. Net zoals het huidige Nederlandse parlement en de rest van de elite nu de moslims accomoderen. Want vervang simpelweg de kop maar ... :
  PVV-senator Marjolein Faber: Islam gevaarlijker dan de NSB


... en de hele "Holocaust!!!"-meute van de elite zou alle media volbrullen.

Oh ja: als de redactie Trouw niet leest, hoe kwam dit dan onder de aandacht? Dat was met hulp van die andere instelling van de salafistische islam: Joop.nl, dat het bericht triomfantelijk overnam:


De islam heeft weer een nieuwe bres geslagen in de verdediging van het westen.

Overigens: heeft u bemerkt hoe zeer het gristelijke Trouw in staat is de gristelijk naastenliefde overboord te gooien zodra haar gristelijke belangen in het geding raken ...?

Pure landverraderlijke haatzaaierij, dat Trouw.


P.S.
Bemerk de door Joop.nl zorgvuldig uitgezochte foto van Wilders met zijn rechterarm omhoog ...
    Joop.nl behoort tot de VARA, waaronder ook de landverraderlijke programma's Pauw en DWDD vallen. Ook de VARA-studio's zijn brandgevaarlijk tijdens de anti-elite of anti-islam revolutie ...


P.P.S.S.
Nog even dit:
  De PVV was gisteren niet voor commentaar bereikbaar.

Oftewel: de redactie heeft een mailtje gestuurd: "We noemen u een NSB'er - wat is uw reactie?"

De enig mogelijke reactie.

Oftewel: Trouw doet aan oud-gristelijke leugenachtigheid en hypocrisie.

En landverraad.


Naar Landverraad , of site home