WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: media, zwarten, Sylvana Simons

30 nov.2016


Sylvana Simons ....

Arrogant. Dom. Parasiet.

Arrogant: "Mag ik ook even wat zeggen!". "Wilt u me niet onderbreken". En dat dan later zelf doen. uitleg of detail

Dom (en arrogant): "Trump heeft zijn kiezers sukkels genoemd. Ik heb de bewegende beelden gezien". Leugen en glasharde leugen. Binnen een uur ontmaskerd. uitleg of detail

Parasiet: Heeft nooit een dag in haar leven gewerkt. Fopbaantjes gekregen van blanken als "prater bij muziek op tv".

Sylvana Simons belichaamt bijna al datgene waarin zwarten zich onderscheiden van de rest van de mensheid, of in ieder geval blanken (de mannelijke aspecten ontbreekt: die als in Opsporing Verzocht-beelden van uiterst geweldadige overvallen op buschauffeurs en bejaarden uitleg of detail - merk op op: geen "Ik wil je geld"-geweld, maar "Ik haat jullie blanken allemaal"-geweld uitleg of detail ).

En dan roept Sylvana Simons bij voortdurende herhaling op de Nederlandse televisie dat alle Nederlanders racisten zijn .... Dat de mensen op wie zij parasiteert en die haar broeders uiterst gewelddadig beroven racisten zijn ... Namens alle zwarten oftewel: zich schuldig maken aan racisme vsan het Ku Klux Klan-niveau.

En dan staan de Nederlandse media bol van de vraag waarom mensen toch zo'n hekel hebben aan Sylvana Simons ...

Wie is hier nu gestoord? Iemand die de werkelijkheid opschrijft, of de hele elite en media die met Sylvana Simons weglopen ...?

Dat laatste is hier het doel: neerleggen dat de hele elite en media met Sylvana Simons mee- en weglopen. Waarbij de vraag misschien nog is wie hier aanstuurt, en het vermoeden is dat dat bij de media ligt. Die worden nog eenzijdiger gedomineerd door de politieke-correctheid dan de elite en de politiek.

De eerste feiten. Te beginnen met de omvang van de ophef. Altijd heel lastig weer te geven. Maar als aanzet een erkenning min-of-meer achteraf, door neoliberaal-sneumeisje en economie-columnist Heleen Mees - of ook wel: "zelfs" die bemoeien zich met de zaak (de Volkskrant, 30-11-2016, column door Heleen Mees):
  O Sylvana

Sinds ik drie weken geleden met Sylvana bij Pauw aan tafel zat, is ze niet alleen het onderwerp geworden van een platte carnavalskraker en een walgelijk filmpje maar ook van talloze krantenartikelen en columns die analyseerden waarom Sylvana zoveel weerstand oproept.

Allemaal dus behalve die ophef even zovele leugens: het is volkomen duidelijk waarom Sylvana zo veel weerstand oproept, alleen wil men het niet zien. Ze is weerzinwekkend.

En om verder alle onduidelijkheid hieromtrent verder uit te sluiten, deed Sylvana dus ook nog dit (Elsevier.nl, 28-11-2016, door Tom Reijner):
  Racismeverwijt Sylvana Simons valt helemaal verkeerd bij PvdA

DENK-politicus Sylvana Simons vindt dat de PvdA heeft staan toekijken toen ‘racistische elementen werden genormaliseerd’. Ze is van mening dat de sociaaldemocraten de afgelopen dertig jaar zijn meegegaan ‘in de verrechtsing van het debat’.

Hier is zelfs het punt "absurd" al mijlenver gepasseerd. Er is maar één manier waarop hier iets zinnigs van kan worden gemaakt: dat het inderdaad zo is dat ‘racistische elementen werden genormaliseerd’. Die racistisch elementen zijnde alles dat aan "Sylvana Simons" vooraf ging. De promotie van de zwarte zaak. Die al rabiate vormen heeft aangenomen. Met hier dus het vervolg met de promotie van het Ku Klux Klan-racisme van Sylvana Simons.

En er is nog een manier om iets zinnigs te maken van de woorden van Sylvana Simons. Want dat hier sprake is van een ernstige geestelijke afwijking, is geen enkele twijfel over. Dit is het niveau "hallucinaties" als je uitgaat van wat de PvdA "bedoelt te doen". Wat dus zo ver heeft kunnen komen, omdat de eerdere uitingen ervan, die ook al extreem waren, niet gecorrigeerd, maar juist gestimuleerd werden. De basis van het proces van cognitieve dementie => . En de huidge meer dan arbsurde uiting.

En al diegenen die aan de versterking van Sylvana hebben meegedaan, lijden dus aan datzelfe verschijnsel van cognitieve dementie: elkaar versterken in de afwijking van de werkelijkheid.

Waarna, de absuditeit van het proces vastgesteld hebbende, het gaat over wat het feit dat zo veel instanties eraan hebben meegedaan zegt over de maatschappij warin deze instanties en mensen functioenren.

Dit begint eigenlijk min-of-meer met het VARA-programma De Wereld Draait Door, dat over van alles gaat en als onderdeel daarvan al sinds het onstaan ervan doet aal moslims- en zwarten-promotie. Laten zien dat die mesen best wle wta kunen en er helemaal bij horen.

Niet beseffende, of misschien ook wel, dat in combinatie met de daadwerkelijke achterstanden die die groepen hebben, je dan in feite al besig bent met een "Nederlanders zijn racisten"-campagne, want als die achterstand niet in de mensen zelf zit, zit het in hun behandeling. En die is dan racistisch.

En het kader van de "Gekleurden zijn mensen volstrekt als u en ik dus u bent een racist"-campagne werd ook Sylvana een regelmatige gast bij DWDD. Alwaar ze zich ook schaarde achter de "Zwarte Piet is racisme"-canmpagne gestart door de negers Quinsy Gario (kunstparasiet) en Jerry Afriyie (beveiliger tegen andere negers).

De "Zwarte Piet is racisme"-campagne is dezelfde als de "Alle Nederlanders zijn racisten"-campagne. Hetgeen al snel bleek uit de Nederlandse reacties, die dat haarfijn uitduiden.

Op dit punt hadden de media en elite regulerend kunnen optreden, door er op te wijzen dat Zwarte Piet gewoon cultuur is, en niets met het dagelijkse leven te maken heeft. Men deed dit niet, en deed wel het tegeovergestelde: de "Zwarte Piet is racisme"-campagne steunen en versterken. Tevens de "Nederlandsers zijn racisme"-campgne hiermee versterkend.

De steun aan de zwarte "Alle Nederlanders zijn racisme"-campagne sterkte de zwarten in hun door hun achterstand gevoede gevoel van afkeer van Nederlanders, waarop ze harder gingen roepen.

Enzovoort.

Een zelfversterkend proces dat dus resulteert in dat de nu meest bekende voorvrouw van de campagne, Sylvana Simons roept dat de PvdA het racisme heeft bevorderd. Want die achtesta nd hebben ze mede omdat ze dom zijn => .

Oftewel: alle berichtigeving over Zwarte Piet sinds, zeg, 2012, die stem gaf aan de "Zwarte Piet is racisme"-campgne, wat is bijna alle berichtgeving, sinds 2012 heeft allemaal bijgedragen aan de huidige meer dan absurde stand van zaken waarin de PvdA beschulkdg wordt van het bijdragen aan racisme.

De cirkel die draait al sinds 2012.

Gevoerd door: DWDD, Pauw, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, NOS Journaal, Nieuwsuur, NPO. De door "linksigheid", Joodsisme en Joodsheid gedomineerde media.

Zoals het bovenstaande Sylvana-steunende artikel ook afkomstig is van een Joodsitisch en Joods medium, en het Sylvana-onthullende artiklel van Elsevier.nl, omdat DWDD, Pauw, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, Vrij Nederland, De Groene Amsterdammer, NOS Journaal, Nieuwsuur, NPO er niets over gemeld hebben.

Net zoals ze alle gekleurde misstanden naarstig proberen te censureren of onder het tapijt te vegen. Bataclan ... Dat was "terrorisme", geen "moslimterrorisme". Gekleurde criminaliteit-dominantie? Die bestaat niet. Want anders kan je niet roepen dat etnisch profileren racisme is in plaats van doodgewoon de usual suspects controleren.

En het laatste teken van dit alles is dus de "walging" over het anti-Sylvana filmpje.

Want bij gebrek aan terugkoppeling vanuit media en elite richting de naargeestige racistische uitlatingen van Sylvana Simons, nam de "gewone burger" het dus maar over. Waarop dus de huidige ronde begon.

De aanleiding was carnaval. Voor carnaval heb je liederen nodig, en dus daar is ook de traditie van de carnavalshit. Recept: een makkelijke melodie type "meezinger", en als je het kan vinden, een pakkend onderwerp. En u raadt het al. Op een aardige wijze werden wat van de tentoongestelde onhebbelijkheden van Sylvana door de molen gehaald.

Dat gaf de eerste ophef want: slachtoffer = ZWART. En dat mag niet. Je mag noooit en te nimmer iets minder-positiefs zeggen over zwarten

Goor zwart "Je mag niks van zwarten zeggen"-racisme. Gesteund door de blanke "Racisme!!!"-roepers, natuurlijk.

Van al dat racisme werd iemand echt boos, en nam het canavals-liedje, en plakte er racistische beelden op. "Ik zal jullie hebben", zie je hem denken.

Toen begon dus de totale media-gekte.

De Volkskrant wijdt er een tweepagina-artikel aan. De Volkskrant wijdt er een tweepagina-artikel aan. De Volkskrant wijdt er een tweepagina-artikel aan.

Drie keer. Om u te overtuigen.

En dan zou je denken als eerste: om die Ku Klux Klan-racist nu eindelijk eens te wijzen op haar haatzaaiendheid. De Volkskrnat is tenslotte een kwaliteitskrant. En en kwaliteitskrant bericht en is niet opiniebepalend. En al helmaal niet hetzevoerend of ondersteunend. Zou je zeggen.

En dus op zijn minst verwacht je: en overzicht van beide kanten van het verhaal: het zwarte racisme en de blanke reactie.

Hier de werkelijkheid (de Volkskrant, 22-11-2016, door Hassan Bahara, Iris Koppe):


Een hagiografie van de Ku Klux Klan-raciste.

Met afbeeldingen uit het filmpje met de boodschap: dit is afschuwelijk:
 

Het gewone, ordinaire, werk. Photoshop-werk van de soort "het gezicht erop geplakt", door GeenStijl omgedoopt tot "fotosoep". Primitief gedaan.

Erg? Vergelijk even met dit:

Daar moest Geert Wilders zich echt absoluut helemaal niets van aantrekken. Dat 'ie het wel deed? Schande! Riepen ze allemaal onder aanvoering van Deugmens-opperhoofd Francisco van Jole op wiens site dit stond.

Nou, dan zijn die fotosoepjes van Sylvana van de volkomen onschuldige soort.

Op de website was de kop wat anders:
Hoe is de woede over Sylvana Simons te verklaren?

Volkomen belachelijk. Zoals al gezien.

Oftewel: weer een voortzetting van dat spiegeluniversum. Iemand roept al jaren "Jullie Nederlanders zijn allemaal racisten", en dan vragen de media zich af hoe de woede te verklaren is ...

Omdat het zo'n onuitstaanbaar takkewijf is dat iedereen in Nederland voor racist uitmaakt. En zo stom als het achteren van een varken. En arrogant. En een leugenaar.

Niveau "aap", "banaan", "kip", "meloen" enzovoort.

Die ze dan ook in ruime hoeveelheden toebedeeld krijgt.

De Volkskrant doet er uitgebreid verontwaardigd verslag van:
Voor de derde keer in korte tijd is Sylvana Simons het slachtoffer geworden van een heftige haatcampagne op de sociale media. Nadat eerder een 'uitzwaaipagina' op Facebook was aangemaakt en ze racistische scheldtweets had ontvangen toen ze zich kandidaat stelde voor de nieuwe politieke beweging Denk, kreeg ze afgelopen weekeinde een lading racistische beelden over zich heen. 'Weerzinwekkend', noemt minister Lodewijk Asscher het materiaal, 'typisch een zaak voor het Openbaar Ministerie'. Dat maakte later bekend inderdaad een onderzoek te zijn begonnen.

Lodewijk Asscher, de Jood die bij het minste en geringste dat gezegd wordt over de islam met zijn neus op een bidmatje in een moskee ligt. Ook dus een voorvechter van de zwarten. Het is inmiddels een bekende combine: Joden, negers en moslims (auteur van dit moois: Hassan Bahara) samen tegen Nederland. En misbruik makend van justitie en rechterlijke macht => .
De oorzaak van de ophef is dit keer het carnavalsnummer Oh Sylvana van zanger Rob van Daal. Volgens Van Daal gaat de tekst ('Oh Sylvana, wat ben jij toch een zielenpiet') niet over Simons, maar over zijn Russische ex-geliefde Sylvana.

Ach, ach, ach ... Wat verschrikkelijk ... Dat carnavalsliedje.
De giftige behandeling van Simons bestaat al langer. In het verleden betrof het vooral een elitair dedain voor Simons de TMF-veejay die denkt dat ze meteen een intellectuele hoogvlieger is omdat ze een gek brilletje opzet. 'Imbeciel babbelprogrammaatje', schreef NRC Handelsblad over Simons' boekenprogramma Kaft dat ze in 2004 voor RTL4 presenteerde. De Volkskrant had het over haar 'pose als een zwoele intellectueel' en Trouw noemde haar 'ik-lees-eigenlijk-nooit-een-boek-Simons', verwijzend naar opmerkingen die Simons zelf had gemaakt.

Volkomen terechte woorden: ze kreeg dat baantje oindanks totaal duidelijke totale ongeschiktheid vooraf om één en slechts één reden: omdat ze zwart is.
Sinds 2012 heeft het Simons-bashen een nadrukkelijk racistisch karakter gekregen. Dat hangt samen met haar uitgesproken meningen over racisme en discriminatie die ze ventileert als gastvrouw in het tv-programma De Wereld Draait Door. Daar hekelt ze Zwarte Piet, de witte tv-wereld, stereotyperende tv-reclames.

Oftewel: ze beschuldigt Nederland van racisme na kleur te hebben zitten detecteren en tellen: ze is een keiharde racist.
De standpunten die Simons inneemt, staan elke keer garant voor racistische hatelijkheden op sociale media.

Let op dat gore 'De standpunten die Simons inneemt' - dat is de Joodse soort van liegen: iets concreets vernagne door iets abstracts. Het gaat niet om  'De standpunten die Simons inneemt', het gaat om hetstandpout nb van Simons "Jullie Nederlandrs zijn allemaal racisten".
    De Volkskrant heeft toch een standpunt gevonden:
Uit reacties op Facebookpagina's als 'Nederland mijn Vaderland' blijkt dat veel mensen niet goed snappen waarom Zwarte Piet racistisch zou zijn; ze rekenen dit Simons zwaar aan.

Waarom zouden ze niet? De beschuldiging van racisme is trouwens een bechuldiging van een strafbaar feit. Waarom nog nooit iemand een aanklacht heeft ingediend ...? Oh ja, de rechterlijke macht kent alleen blank racisme.
    De Volkskrant gaat verder met "geschiedschrijing:
... Simons bij DWDD in aanvaring komt met schrijver Martin Simek. Die heeft het in een aangrijpend verhaal over schipbreuklijdende vluchtelingen over 'zwartjes' die hij omarmt. 'Mag ik wat vragen?', zegt Simons. 'Die term die je net gebruikt, is dat grappig bedoeld?' Er breekt een felle woordenwisseling uit tussen Simons die het gebruik van 'zwartjes' wil aankaarten en een gepikeerde Simek die niet aan de discussie wil: 'Dat komt wel weer met Sinterklaas.'

Pure gorigheid, van die Simons, Om iemand op taal aan te vallen wiens natuurlijke taal niet het Nederlands is. Dat was iets dat bij een groot deel van Nederland de emmer deed overlopen, na al dat Zwarte Piet-gedoe
... op sociale media regent het meteen discriminerende verwensingen ('negerin', 'bananenboot'). ...

Volkomen terecht. Dat mens had op zijn minstens zich een jaar niet in de openbaarheid moeten vertonen.
Naar aanleiding van deze scheldpartijen is Simons enkele dagen later nogmaals te gast bij DWDD om het te hebben over de vraag hoe racistisch Nederland is.

Het voorbeeld van de verkeerde stimulans: in plaats van dat ze tegengekoppeld werd en op haar fouten gewezen, werd ze bevestigd. En daardoor is het allemaal gegroeid naar de huidige toestand.
    Waartoe ze zelf weer verder bijdroeg, door zich aan te sluiten  bij de Turkse Nederlandhaters van DENK, met wie ze slechts één ding gemeen heeft: Nederlandhaat. Je zou zoiets als molestatie verwachten door op zijn minst één van de van racisme beschuldigden, maar het bleef bij dit:
Op Facebook wordt een evenement aangemaakt - 'Uitzwaaidag voor Sylvana Simons' - waarvoor 18 duizend mensen zich aanmelden.

Gewoon een heel goede grap, en de meest gematigde reactie die toch nog geschikt is als uitlaatklep te dienen voor de gevoelens die de haatzaaiacties van het negergajes oproepen - om het maar populair te zeggen. Zoals blijkt uit dit:
'Het gevoel dat veel mensen tegen haar hebben, wakkert ze zelf aan als ze in de media uitspraken doet', zegt de oprichter van de pagina tegen de NOS.

Zeer gematigd, deze reactie. En 1000 procent waar.
Ook publieke figuren voelen zich niet meer belemmerd om Simons racistisch te bejegenen. Volgens voetbaldeskundige Johan Derksen is Simons 'zo trots als een aapje' nadat RTL 4 had besloten het uiterlijk van Zwarte Piet aan te passen. Radiodeejay Giel Beelen laat in zijn programma apengeluiden horen en roept vervolgens 'rustig, Sylvana'.

Een zeer passende reactie. Het resultaat: Giel Beelen werd bij DWDD ter verantwooding geroepen en moest boete doen, ten overstaan van meerdere zwarte Ku Klux Klan-leden met verbale lynchpartijen, en een troep helper whities die brandende kruisen bij zich hadden. Zelfs bij Joop,nl werd het omschreven als "een griezelig gebeuren" => .

En daarna begon de totale gekte pas echt goed. De hele dag, 22 november, was het het eerste item in der Journaals. "Vanwege de dreiging met de lynchpartij". Doelende op dat fotosoepje. Met een hele optocht van deugpolitici voor de camera om het fotosoepje "ten strengste te veroordelen".  En Sylvana krijgt beveiliging. En de fotosoep-terrorist is opgepakt in Kudelstaart, die zich overigens "zichzelf heeft aangegeven". Weet je meteen dat het geen moslim is. En bij Nieuwsuur mag graaf DENKula a.k.a. Tunahan Kuzu vrijuit het woord voeren.

En naturlijk 's avonds een terugblik op de lynchpartij van de dag bij Pauw uitleg of detail - overige gasten: nog een Jood (naast Pauw zlef) nog een neger, en moslim Tofik Dibi (het bekende Nederlandhaatcombo). Begin uitzending. Zie dat hoofd van Pauw voor je, domineessuitdrukking op het gezicht, dat zich voorzichtig buigt richting de hoofdgast en dan met een  met omfloerste stem fluistertt stem "Sylvana, hoe gaat het eigenlijk..." ... "Ik voel me machteloos". [Wij ook onder die beschuldigingen van racisme waar we niks terug op kunnen zeggen want geen toegang tot de media. Tieft op, teringwijf].
    Verdere conversatie afgekort tot kreten - commentaar redactie tussen "[]": Dibi haat op Nederlanders. Pauw haat op Nederlanders. Pauw haat op Wilders. Simons haat op Wilders. Dibi haat op Wilders. Pauw haat nog een keer op Nederlanders. Overigens; betoog Dibi (Pauw is het er mee eens): "Je mag je niet met Nederland bemoeien als immigrant". [Riposte: "Nederlanders zijn racistisch" is je niet met Nederland bemoeien]. Simons haat op Nederlanders. "De Dagelijkse Standaard haat op mij". En  "Ik bemoei me helemaal niet met Zwarte Piet". Dibi: "Wij bedoelen het goed als we zeggen dat Nederland racistisch is". De tweede neger is Zarayda Groenhart. Haatnegerin. Eerste woord van een blanke (Danny de Munck - is net binnen). Groenhart haat op Nederlanders. "Waarom zeg je tegen Marokkaan als je het niet bevalt rot je maar op". "Gaat om wie is Nederlander?" [Klopt. En dat geldt voor Marokkanen en Turken, maar niet voor Duitsers en Chinezen. Die zijn ook Nederlanders]. Dibi: "Alle Nederlanders zijn racisten". Sylvana houdt een lege dominees-toespraak. Alom gelach onder de niet-Nederlanders. Pauw "We moeten gesprek aangaan ondanks dat je de ander racistisch vindt" [Geen belangstelling, dank u - voer dat gesprek eerst met uzelf]. Simons stelt gekleurde dictatuur zoals het verkeizngsprogramma van DENK, naar het model van Big Brother zoals in uitgebeeld 1984.

En dag dag erna werd er nog kond gedaan van het vastgezet worden aanklagen van de "dader" die al achter de voorrazende auto van de media hing.

Waarmee we deze episode maar afsluiten.

Is het beeld duidelijk?

En dit is slechts één enkele episode uit de hele campage aangaande Sylvana.

En dit is weer slechts een episide uit de campanen rond zwarten.

En dat is weer een episode in de canpagne rond niet-westerse immigranten oftewel allochonen in het algemeen.

En dat is weer slechts één enkele campagne te mdden van nog een hele reeks andere politiek-correcte campagnes.

En al die campagnes zijn er voor het promoten van een wereld- en levensvisie die bestaat uit kosmpolitisme, Europeanisme, globalisering neoliberalisme, kapitaalfascisme, en migratie-totalitarisme.

Waar tegenover staat de wereld van de Noordwest-Europese culturen, die wetenschap, techniek, democratie, rechststaat, en rationalteit in de wereld hebben gebracht,

En de partijen in deze strijd zijn dus aan de ene kant, zoals hier gezien, zwarte immigranten, gesteund door de moslim-immigranten, en gesteund en aangestuurd door de Joodse migrantennnakomelingen, versus de blanke Nederlanders burgers van buiten de elite.

De media kunnen daarin de Joodse visie zo sterk promoten, omdat ze door Joden gedomineerd worden. Daarbij wordt de andere partij bestreden met termen als "nationalisme", "fascisme", "nazisme" en "holocaust". En in Nederland ook met "PVV" en "Geert Wilders". Waar bij ze dus zelfs de corrupte rechterlijke macht kunnen inschakelen.

Na de overwinning van Donald Trump, gezien als opstand tegen de dominante Joodsitische elite in Amerika, schreef de Joodse bazin van de NPO (de eleletrische media) Shula Rijxman, dat ze van die uitverkiezing geleerd had.

Tot nu toe blijkt dat leren te bestaan uit een verdere toename van de hetze van de zwarten,  moslims en Joden tegen de blanke Nederlandse burgers van buiten de elite.

Een etnische burgeroorlog wordt steeds waarschijnlijker.Addendum dec. 2016
En het is de rest van het jaar hoogestens erger geworden (de Volkskrant, 31-12-2016, ingezonden brief van Eric Majoie, Leiderdorp):
Weer Sylvana

Wat mij als trouwe lezer van de Volkskrant in hoge en toenemende mate verbaasd - en dan zeg ik het nog netjes - is de onevenredige aandacht die Sylvana Simons wederom van de media krijgt en de 'stank voor dank' aandacht die Diederik Samsom ontvangt.   

En het houdt maar niet  op ...


Naar Landverraad , of site home