WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: D66

4 aug.2016

In de rubriek Landverraders   is de persoon van Alexander Pechtold uitleg of detail al langsgekomen als mogelijkerwijs de ergste van die soort, strevende naar zowel de fysieke opheffing van Nederland door het doen opgaan in het Europese Impoerium, als het vernietigen van de Nederlandse cultuur door de onbeperkte import van moslims en negers.

Het spreekt voor zich, net als bij Geert Wilders, dat het daarbij niet gaat om de persoon zelve, maar de steun die hij geniet onder een aanzienlijke groep mensen. In geval van Pechtold: de "fatsoenlijke" en "weldenkende" elite. In werkelijkheid zijnde nog niet zo geslaagde ploerten type VVD die graag nog wat geslaagder willen parasieteren op de gewone burgers.

Hier een redelijk kenmerkende bijdrage vanuit zijn stroming aan de culturele ondergang van Nederland (de Volkskrant, 04-08-2016, door Ayla Schneiders, Statenlid voor D66 provincie Utrecht, en Lisa Weeda, schrijver):
  Bang? Vlucht niet in homonationalisme

De politieke voorkeur van de lhbt-gemeenschap verschuift. Van progressief links naar conservatief rechts. Dat is zorgelijk voor de homo-emancipatie.

Tussentitel: Homo's voor je winnen door hen te beschermen tegen de islam

En de rest van het tweederde pagina beslaande artikel is volkomen overbodig. Ze hadden net zo goed deze koppen die pagina kunnen laten vullen, of ze op gelijke grootte een passend aantal keren kunnen herhalen.

De boodschap is volkomen helder: "Als je moet kiezen tussen islam of westerse homorechten dat wil zeggen westerse waarden, kies dan voor de islam".

Ophangen, die lui.

Oh ja: eerste nog even een revolutie.

P.S.
Goh, er werd een weerwoord toegstaan ... Alleen op de website, hoor ... De lezertjes van de krant kan de waarheid niet toevertrouwd worden (Volkskrant.nl, 04-08-2016, door Rob de Jong, fractievoorzitter VVD Haarlem):
  De verrechtsing onder homo's is een logisch en onvermijdelijk gevolg van de zwakke en toegevende houding van linkse partijen die, als het erop aankomt, altijd partij zullen kiezen vóór nieuwkomers in dit land met vaak intolerante godsdienstige overtuigingen en tégen de rechten van de homo's in ons land die lang gestreden hebben voor hun eigen vrijheid.
    In Amsterdam loop je niet meer hand-in-hand over straat. Homofobie is sterk aanwezig onder grote groepen immigranten zoals Somaliërs. Islam en homoseksualiteit: ik hoef het u niet uit te leggen. Homo's kunnen weer terug in de kast. Maar het antwoord van progressief Nederland is versleten. Holle woorden als 'verbinden' en 'tolerantie' moeten onze vrijheidsrechten veilig stellen. Maar als puntje bij paaltje komt wordt er vooral veel weggekeken en moeten we gewoon begrip hebben voor de moeizame relatie van andere culturen met homoseksualiteit.    ...
    Zo lang we te maken hebben met massale immigratie van mensen uit landen waar homo's als minderwaardig worden behandeld, en die dat in hun culturele of religieuze overtuigingen meenemen, wordt de situatie voor homo's in ons land elke dag slechter. Daar helpt een bootjesparade niet meer. We importeren intolerantie.

Tja ... Diversiteit? Vla met stront!

De Tweede Kamererkiezingen van maart 2017 hebben het lastig gemaakt om een meerderheidskabinet te vormen - omdat de tweede partij, de PVV, wordt uitgesloten door de pro-islamitische oligarchie . En GroenLinks geleid wordt door een cypto-molim die opgegroeid is Yasser Feras en zich nu Jesse Klaver noemt en alleen wil meedoen als de grenzen wijopen gaan. Dus gaan "aller ogen" nu richting ChristenUnie om het ultraneoliberofascistische blok van VVD, CDA en D66 aan een meerderheid te helpen. Wat A. Pechtold niet wil, "Omdat te ze religieus-orthodox zijn". Een exponentn an de flagrante religie-hypocrisie uitleg of detail die al decennia woedt en tot nu toe nauwelijks aandacht heeft gekregen. Daarin lijkt nu erandering te komen (telegraaf.nl, 22-06-2017, column door Nausicaa Marbe uitleg of detail):

  D66 paait moslims en basht christenen

Hoe anders dan met afkeer kun je het kat en muis-spel zien dat Alexander Pechtold met de ChristenUnie speelt? Nu hij noodgedwongen alsnog met ze in discussie moet, begint hij aan die klus met aversie op het smoelwerk. ...
    Onwillig stond hij de door hemzelf opgetrommelde pers voor de rijsttafel met Gert-Jan Segers te woord. Nee, néé, het was geen verzoening. ...
    Wie zou daar intrappen? D66 gebruikt religie als dat van pas komt. Zo herinner ik me nog een opiniestuk van alweer lang geleden waarin Pechtold het islamitisch onderwijs verdedigde: als ware weg tot integratie en emancipatie…

En het is beslist niet alleen de volstrekte griezel en landverrader A. Pechtold:
  Ook zijn partijgenoten blieven meer islam. Een paar gevallen. De ramadan was nauwelijks begonnen, of D66 Helmond snelde naar de moskee om onder het tenenkrommende motto ’geen woorden, maar dadels’ de palmvrucht voor het vastenbreken uit te delen. Zag ik D66 ooit met eieren de paasvierders tegemoetkomen of met matzes voor de Pesach uitrukken? Dacht het niet. Hun religieuze affiliatie is selectief. En provocatief gericht tegen de PVV. Ook D66 Amsterdam weet zich verzekerd van islamtoeristen. Stadsdeelvoorzitter Gerolf Bouwmeester, jaarlijkse iftarbezoeker, ging verbindend eten en preken in de Taqwamoskee waar onlangs drie terrorismeverheerlijkers hem voorgingen als keynote speaker. Vorig jaar riep hij in de Badr-moskee dat de halalhypotheek er moest komen.
    Dan locoburgemeester Kasja Ollongren. In haar laatste kersttoespraak (gericht tegen Wilders) beloofde ze plechtig dat D66 de Amsterdamse verdraagzaamheid zou verdedigen. Nooit zou de hoofdstad moskeeën sluiten. ’Wij gaan hier geen mensen ontslaan, omdat hun mening ons niet bevalt. Wij zijn Amsterdam!’ galmde ze. Maar toen in De Balie tijdens een islamdebat onwelgevallige meningen weerklonken, vergat Ollongren prompt haar ’Amsterdam!’ en riep ze dat die uitspraken strafbaar waren. Nee, wij van D66 gaan geen mensen ontslaan, wij geven ze liever aan. Tot zover de verradersmentaliteit van deze hypocriete liberalen: ze zijn in staat om op dezelfde dag bij salafisten te iftarren én De Balie te sluiten.
    Omdat de hoofddoek levensbeschouwelijk zo goed met D66 botert, kondigde Ollongren onlangs aan dat onderzoek nodig is naar de politiehoofddoek: die mag er komen, voor de diversiteit. ...

Regelrecht kalifaat-NSB. Meteen allemaal interneren, na de revolutie.


Naar Landverraad , of site home .