WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: GroenLinks

29 aug.2016

De landverraderlijkheid van GroenLinks is een inkoppertje. Hun huidige leider is een Marokkaan. Met, net als bij de huidige judeo-semitische PvdA-leider uitleg of detail , als belangrijkste actiepunt: het binnenhalen van nog meer "zwarten" om de witten eronder te krijgen. Een judeo-muzel-semitisch een-tweetje.

Het binnenhalen van "zwarten" dient vooral twee zaken: het ondermijnen van de arbeidsmarkt en bestaanszekerheid van de witten en het ondermijnen van de westerse cultuur. Te vervangen door de islam.

De islam is de cultuur van het semitische deel van de zwarte instroom, maar de andere variant heeft op dit gebied helemaal niets te bieden. In de praktijk zijn ze bij ieder conflict tussen westerse waarden en islam solidair met de islam. En omgekeerd. Zwarte Piet: de moslims staan aan ze kant van de Afrikanen - boerkini: de Afrikanen staan aan de kant van de moslims.

De grootste vijanden van GroenLinks zijn dan ook, reeds van voor de tijd van de huidige Marokkaan, degenen die de instroom van en de overname door de islam willen voorkomen:

(Auteur: fractieleider GroenLinks in Gemeenteraad Amsterdam).

Het is goed om te vernemen dat de Gauleiter tegen het sluiten van de Nazi-partijbureaus en tegen het verbod op Mein Kampf uitleg of detail is.

De burgeroorlog kan beginnen.

En dat beseft men bij GroenLinks, en probeert zo veel mogelijk troepen binnen te halen (Joop.nl, 03-02-2017, door Judith Sargentini - Europarlementariër GroenLinks uitleg of detail ):

  Het gaat niet om aantallen vluchtelingen, maar om voorspelbaarheid

...    We komen alleen tot een vergelijk met Afrikaanse landen als we ons uitgangspunt veranderen. ... Mensen op bootjes komen altijd onverwacht en ongewenst. Mensen met visa worden verwacht. Laat Afrikaanse werknemers legaal bij ons werken, geef ze multi-entry visa zodat ze heen en weer kunnen reizen, geef studenten de ruimte om hier te komen studeren. Besteedt je ... niet aan grensbewaking ...

Oftewel: "Alle negers werken hard en studeren en moet je toelaten tot Europa!" (Kijk maar de toestand van Afrika ...).

Inmiddels is er ook een verzmaling begonnen over de nieuwe Führer van deze club NSB-lievende landverraders, waarvan ook al een goede synopsis is gegeven, qua opvattingen (via GeenStijl uitleg of detail ):

Nou, oneerlijk hoor ...

Jese spant zich toch in tot op het bot voor die zielige gekleurde mensen ...

Kijk maar (telegraaf.nl, 30-01-2017. uitleg of detail ):
  Jesse Klaver: Rutte legitimeert ’rot op naar eigen land’

Premier Mark Rutte legitimeert dat mensen migranten ’rot op naar je eigen land’ naar het hoofd slingeren. Dat vindt GroenLinks-leider Jesse Klaver. Hij zette de VVD-voorman maandagavond in het rijtje van Geert Wilders, Marine Le Pen en Donald Trump.
    Rutte voert een politiek van verdeeldheid en van vijandigheid tegen migranten, zei Klaver tijdens een campagnebijeenkomst in Utrecht. Dat zou nog eens zijn gebleken uit de oproep die de premier vorige week deed aan mensen die „het hier niet bevalt” om dan maar uit Nederland weg te gaan.

Jesse Klaver en de rest van GroenLinks staan volledig achter de moslims die om kalifaat en sharia roepen, en de negers die herstelbetalingen eisen en vrijstelling van werk voor alle komende generaties. Bezwaren hiertegen van blanke Nederlanders zijn xenofobie, racisme, deportatie, "Hitler", "Holocaust", en "Anne Frank".

In Amerika is door het linksfascistische gedram hun grootste vijand, Donald Trump, gekozen tot president. Je zou denken: daar hebben ze wat van geleerd. En dat de nken ze vermoedelijk ook van zichzlelf. Wat ze ervan voor zichzelf geleerd hebben, is dat ze nog harder linksfascistisch moeten drammen. Over de hele wereld en vooraan in Nederland. Hier een exponent van die nieuwe golf (Joop.nl, 04-02-2017, door Christian Jongeneel - Journalist, Kaderlid GroenLinks uitleg of detail):
  Hey, Gutmensch, hier zijn je instructies

Zo, vrienden op links, nog anderhalve maand tot de verkiezingen. Als Gutmensch heeft u daar natuurlijk zin in. Fijn! U gaat van mij wat peptalk krijgen. Links zit namelijk in het defensief en dat ligt aan u. U bent te aardig. Houd daar NU mee op.    ...

Nou, dat is in ieder geval eerlijk. De GroenLinkse linksfascist heeft een tienpunten plan, voornamelijk bestaande uit vormzaken, maar hier nemen we eerst de inhoudelijke onder de loep:
  8. Multiculti en zo
... radicale moslims ... [zijn, red.] te marginaal om de samenleving werkelijk te veranderen. Die dreiging komt van de moslimvrezers. ... De multicultuur ... is wenselijker dan een bekrompen monocultuur die voortdurend ‘spiegeltje spiegeltje aan de wand’ mispelt. ...

De linksfascist koestert onverkort het ideaal van het multiculturalisme.

  10. Thee drinken
Ja, dat is wat u gaat doen. ... De toekomst deugt! Die Zukunft ist GUT! Daar mag u gerust een extra kopje op nemen. Met een stukje baklava erbij.

Het linksfascisme gaat verder met de islamisering.
  5. Tradities
... als iemand u verwijt Nederlandse tradities (Zwarte Piet, Kerst, Oliebol, wat ze maar verzinnen) te grabbel te gooien, dan gaat u niet in de verdediging, maar in de aanval. Als we niet bereid waren onze tradities met de tijd mee te laten gaan, leefden we nog steeds in de middeleeuwen. ...

Om ruimte te maken voor de islamiseirng en vernegerisering, eist de linksfascist dat de Nederlandse cultuur afgebroken moet worden.
  7. Immigratie, vluchtelingen, the whole shebang
.... Lees ... deze alarmkreet van de UNHCR uit juni 2015. Voedseltekort in de Libanese kampen zette de vluchtelingenstroom naar Europa goed in gang. ... De vluchtelingencrisis is veroorzaakt door ... uit de hand gelopen door eigen-land-eerst-sentimenten in Europa. ...

En de linksfascist strijdt voor het binnenhalen van eindeloos veel meer gekleurden, ten einde de blanke bevolking en cultuur te vervangen.

Dat waren de inhoudelijkheden. De rest gaat over hoe die zaken aan de niet-links-fascistische man/vrouw gebracht moeten worden:
  6. Vingertje
... Ergens in de jaren zeventig bent u begonnen met mensen wijs te maken dat moraal en fatsoen vieze woorden waren.... U bent dus hypocriet als u nu toch weer met het vingertje gaat zwaaien. Dat is even slikken. Maar laat het u niet afschrikken. Het is geen schande dat u deugt. Fatsoen mag!

De linksfascisten moet nog harder hameren op de absolute-vacuüm-termen van "moraal" en fatsoen". Natuurlijk weet u dat Hitler meer moraal en fatsoen had dan de linksfascisten (volgens zijn eigen opinie).
  2. Feitenvrij
... Vergeet niet: de brulapen gaat u toch niet overtuigen. Het gaat om de twijfelaars in het midden. Houd stug vast aan de realiteit, verdedig haar met hand en tand.

Oftewel: linksfacisten: ;lieg nog harder dan u vroieger als deed: "Negers in Afrika moet je helpen", "De islam is vrede", "Gekleurde immigranten gaan ons rijk maken en onze beschaving redden", enzovoort enzovoort, enzovoort. En dat kan je samenvatten als:
  4. Landverraders
... Landverraders zijn degenen die de vrijheden van iedereen op de helling willen zetten ten behoeve van hun eigen doelen. ...

Oftewel: "De mensen die kalifaat, sharia en winti willen tegenhouden, zijn de landverraders". Dat is toch een mooi voorbeeld van feitenvrijheid, hè ...
  3. Polarisatie
U kent dat wel, u trekt net lekker van leer tegen de rechtsmalloten en dan roept iemand, soms zelfs uit eigen kring: zo versterk je de polarisatie alleen maar, we moeten samen verder in dit land. ... Fok it! Het verdedigen van de fundamentele waarden en vrijheden van Nederland is niet polariseren.

Oftewel: "Linksfascisten moet iedereen die het niet met ze eens is, helemaal de moeder schelden". Een vreemde oproep, want dat doen ze al allang: iedereen die het niet met de linksfascsiten eens is, doet aan "Hitler', "Holocaust" en "Anne Frank". Al sinds Pim Fortuyn uitleg of detail .
  1. Arrogant, elite, etcetera
Daar begint het mee, kameraden. ...Wordt u uitgescholden, adopteer onmiddellijk die geuzennaam. Is het buiten alle proportie, negeer het en slinger – tsjakkaaaa – een volkomen ongerelateerd verwijt terug. Verwarring is uw vriend.

En om af te ronden: stop als inksfascist uw oren dicht en breek uw geest af voor iedere vorm van gezond verstand en redelijkheid. U heeft uw linksfascistische geloof en dat is alles wat u nodig heeft:"Geef al het Nederlandse geld geld aan de negers, laat de moslims hier kalifaat en sharia inrichten, en houdt u volkomen doof voor iedere vorm van tegenwerping en iederee vorm van verzet. Vrede op Aarde zal uiteindelijk uw deel zijn!"

Stemt linksfascisme!!! Stem GroenLinks!!! Stem Jesse Klaver:Stem Yasser Feras!!!

En zo de leider, zo de basis. De aanleidng: Turkse ministers in in Nederland proaganda voeren voor een rferendum dat gehouden wordt in Turkije. Vanwgen de "Nederlanders-met een Turkse-migratie-achtergrond", die dus geen "Nederlanders-met een Turkse-migratie-achtergrond" zijn maar ordinaire dikbesnorde ottomanen. GroenLinks gaat voor ze door het vuur (de Volkskrant, 07-03-2017, door Laura de Jong):
  Dick Pels, voormalig directeur van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks:
'Je moet de vrijheid van meningsuiting niet gaan inperken door juridische omwegen te verzinnen om de Turkse minister tegen te houden via een 'bedreiging van de openbare orde-maatregel'. Dat is een manier om iemand de mond te snoeren. Het beginsel van de vrijheid van meningsuiting is toch dat je iedereen aan het woord laat, hoe weerzinwekkend iemands denkbeelden ook zijn. Dus ook als het een oproep is om een autoritair regime te steunen. Wat je wel kunt en moet doen is als burgers en als regering die denkbeelden fel bestrijden.

Je moet maar durven ... Het gaat natuurlijk helemaal niet om meningen, maar om inmenging in de politieke aagelegenheden van een ander land. Elders wordt door landverraders betoogd dat "ze mogelijkheden er iets aan te doen gaan onderzoeken" (Asscher). Gore leugens. Die mogelijkheid kent "iedereen": je verklaart de inmengers tot persona non grata.
    Landverraad pleeg je nooit in je eentje.
    Overigens, ook deze is nogal karakteristiek:
  Wij democraten moeten ons niet verlagen tot dat niveau. Om met Michelle Obama te spreken: als zij lager gaan, gaan wij hoger.

De seculiere versie van de andere wang toekeren en dan smeken om nog een knal voor je hoofd ... (Poetin heeft laten zien hoe het wel moet, en die Turken bonden in ...)


Naar Landverraad , of site home