WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: juristen

9 jan.2017

Bij mensen met gezond verstand en/of waarnemingsvermogen is al vrij lang bekend de uitdrukking "D66-rechters". Staande voor het feit dat rechters een gedrag in uitspraken vertonen dat volledig past bij  de maatschappelijke visies van D66, of ze nu lid zijn van die partij of niet.

Met als aanleiding twee zaken: de oneindige mate waarin men misdaad de hand boven het hoofd houdr, en de manier waarop men gekleurden bevoordeelt boven blanke Nederlanders. De gekleurde immigrante is kwetsbaar en moet beschermd worden tegen de harde oordeel van de PVV-stemmende blanke Nederlanders. Overigens zijn deze twee zaken bijna hetzelfde, omdat een zeer ruime meerderheid van de cirminaliteit in Nederland gepleegd wordt door gekleurde immigranten.

Tel hier bij op de veroordelingen van Hans Janmaat en Geert Wilders, en de lankmoedige houding tegenover de moordenaar van Pim Fortuyn, en het beeld is al bijna helemaal compleet.

Met hier twee voorbeelden die een aanleidng zijn voor toevoeging aan de lijst van Landverraders . Die weliswaar niet van rechters komen maar het Openbaar Ministerie, maar dat is één pot nat in dit opzicht. Hier geval nummer één (nos.nl, 22-12-2016, ANP):
  OM: meer dan tien mensen vervolgd in zaak Sylvana Simons

Het Openbaar Ministerie gaat meer dan tien mensen vervolgen voor bedreiging, discriminatie of belediging in de zaak van Sylvana Simons. Het exacte aantal mensen dat wordt vervolgd wil hoofdofficier van justitie Theo Hofstee in een interview met AT5 niet zeggen, maar hij heeft het over "een vrij groot aantal".    ...


En dan het vergelijkbare geval vanaf de andere kant (de Volkskrant, 09-01-2017, door Janny Groen):
  Schrijver Altuntas krijgt scheldkannonades en steun

Maatschappelijk werker en schrijver Celal Altuntas (44) doet aangifte nadat hij is uitgescholden voor 'terrorist' en is neergezet als 'een gevaar voor Nederland'. Hij moet zijn excuses aanbieden en ophouden 'marionet te zijn van de Nederlanders, voordat het te laat is'.
    Aanleiding voor de scheldpartijen is het interview met Altuntas in de Volkskrant van vrijdag, waarin hij stevige kritiek uit op de slachtofferrol die veel migranten en vluchtelingen zich aanmeten, en politici en media oproept te stoppen met 'de knuffelcultuur'.    ...
    De intimidaties en het gescheld [Web: De bedreigingen en scheldkannonades] komen binnen via Twitter, Facebook en zijn smartphone, en zijn veelal in het Turks of Arabisch. 'Ze komen voornamelijk uit de hoek van Turkse en Marokkaanse Nederlanders en linkse activisten. Ik krijg van alles naar mijn hoofd geslingerd. Ik ben een hoerenzoon, haatzaaier, hond, PKK-terrorist.'    ...
     Dinsdag gaat Altuntas aangifte doen. Dat heeft hij al eerder gedaan na doodsbedreigingen naar aanleiding van opiniestukken, in onder meer de Volkskrant. Hij kreeg toen boodschappen als: 'We gaan jou in een koffer doen. Jouw lijk wordt ergens gevonden.' Altuntas: 'Dat werd toen niet strafbaar genoeg gevonden.

Rassenjustitie.

En wie voor deze conclusie dit ene voorbeeld wat schamel vindt, een schier oneindige hoeveelheid soortgelijke gevallen is te vinden hier uitleg of detail .

De tweede categorie: vrijheid en democratie versus kalifaat en sharia. Dit volgt als algemenere zaken al uit het voorgaande, en uit de vonnissen tegen Janmaat en Wilders, maar de minst "verdachte' tak van de juristerij heeft de moeite genomen het expliciet op te schrijen (de Volkskrant, 15-02-2017, door Remco Meijer):
  Vijf partijen 'ondermijnen de rechtsstaat'

Uit welke kop alles al valt af te leiden, maar uit hoofde van het belang van de zaak wordt het eerste gedetailleerd gedaan:
  Vijf van dertien onderzochte politieke partijen hebben in hun verkiezingsprogramma's voorstellen staan die in strijd zijn met de rechtsstaat. Het gaat om VVD, CDA, PVV, VNL en SGP. Maatregelen waarmee partijen over de schreef gaan, hebben vooral betrekking op immigratie, grondrechten en bestrijding van terrorisme en jihadisme.

Dat laatste afgekort: de maatregel hebben betrekking op de gewelddadigheid en het gevaar voor burgeroorlog van de islam.
  Dat schrijft de Nederlandse Orde van Advocaten in een dinsdag gepresenteerde doorlichting van de verkiezingsprogramma's (pdf). ...
    'De beoordeling door de commissie levert een onrustig beeld op', zegt commissievoorzitter en VU-hoogleraar Wouter Veraart. ...

De VU is zoals bekend een broeinest van islamisering, geïnfesteerd door cultuurimperialistische moslims. De gewelddige variant zit natuurlijk elders, in de Schilderswijk, Kanaleneiland enzovoort. Datgene dat op dit eigenste moment in Frankrijk weer in opstand is tegen de westerse maatschappij uitleg of detail uitleg of detail .
  Bijna alle politieke partijen doen in hun programma's voorstellen die de bezorgdheid bij burgers over ongecontroleerde immigratie en terrorismedreiging moeten wegnemen. Maar de Orde waarschuwt: 'Wie ter bescherming van onze democratische rechtsstaat bereid is de rechtsstaat zelf te ondermijnen, bijvoorbeeld door bepaalde groepen burgers voortaan als tweederangs te behandelen of uit te sluiten van rechten, vormt zelf een bedreiging voor de vrijheden die het fundament van onze samenleving vormen.'

Oftewel, volgens de Orde van Advocaten:
  "Wie ter bescherming van onze democratische rechtsstaat "tegen het nazisme bereid is de nazi's aan te apakken, vormt zelf een bedreiging voor de vrijheden die het fundament van onze samenleving vormen."

Oftewel: die lieden zijn knettergek.

Waarvan ze ook nog wat details verschaffen.

Want wat zijn de partijen  die wel goed zijn voor de rechtsstaat:

En vergelijk dit met (GeenStijl.nl, 08-02-2017, door Pritt Stift uitleg of detail):
  Lijsttrekkers linkse partijen jagen naarstig op zwervende zelfmoordterrorist


...

Dan is het duidelijk wat de orde an Advocaten bedoeld met "het verdedigen van de rechtsstaat: Het binnehalen van islamitische terrroristen. En de denkbeelden verwoord door de islmatische vijfde-colonne van DENK.

En wat de bedoeling is van islamitische terroristen hebben ze zelf uitentreure verkondigen: het vestigen van kalifaat en sharia.

Net als alle andere moslims willen alleen roepen die het niet hardop. Islam is de zin van hun leven, en islam is de vestiging van kalifaat en sharia. Onverdund. Voor allemaal. Wie dat nier wil, is doodgewoon geen moslim.

En net zoals alle moslims en alle andere Absolutisten, dulden ook de Absolutisten van de juristerij geen tegenspraak:
  De algemeen deken van de Orde, Walter Hendriksen, zei bij het in ontvangst nemen van het rapport dat 'het bashen van de rechterlijke macht moet stoppen', waarmee hij verwees naar uitspraken van PVV-leider Geert Wilders na diens veroordeling door de rechtbank ('knettergek') voor groepsbelediging.

Het is volkomen duidelijk: de hele juristerij, met uitzondering van degenen die expliciet afstand nemen dat dit soort uitingen, is een dodelijke gevaar voor de rechtsstaat.

En hier nog iemand die op precies dezelfde dag dit constateert hoewel hij het niet met zo veel woorden wil of durft te zeggen (de Volkskrant, 15-02-2017, column door Derk Jan Eppink, fellow bij het London Policy Center in New York):
  De cultuuroorlog bereikt Nederland

Als de 'denkende klasse' stemadviezen uitbrengt, is er iets mis. Bekende Britten smeekten onbekende Britten hun land in de EU te houden. Filmsterren in Hollywood trokken ten strijde tegen Trump. Vergeefs. Bekende Nederlanders doen nu een politieke oproep 'voor het te laat is'. In veel westerse landen woedt een cultuuroorlog. Bestanddelen: immigratie, identiteit en het verdwenen 'thuisgevoel'. Nederland is het volgende slagveld.   ...
    ... de rechterlijke macht raakt gepolitiseerd ...


Preciezer: de rechterlijke macht heeft zichzelf gepolariseerd. De oproepen tot vervolging van Wilders had men koeltjes naast zich moeten leggen. Het argument is heel simpel: als moslims de wet en de Grondwet mogen schenden (alle islamitische maatschappelijke waarden zijn volkomen in strijd met de Grondwet en talloze gewone wetten), mag iedereen het dus ook Geert Wilders. En mag Geert Wilders niet zeggen wat hij zei, moet de islam onmiddellijk verboden worden (Ja, zoek dat maar eens logisch uit ...).


Naar Landverraad , of site home .