WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: juristen, Volkert van der Graaf

7 feb.2017

"Het recht is de basis van de rechtsstaat". uitleg of detail

Inderdaad: des te erger dat het gecorrumpeerd en verkracht wordt door de elite die nu de betreffende posities bekleden en bezet houden.

In Amerika de zaak-Trump, hier en op dit moment: de zaak Volkert van der Graaf.

Op mogelijk één enkele uitzondering na heeft de links- en de facto eliteterrorist tot nu toe altijd gelijk gekrijgen van de rechterljke macht in zijn pogingen zichzelf helemaal vrij te krijgen na zijn nepveroordeling tot 12 jaar cel. Hier het zoveelste een-tweetje tusen de moordadige elite en hun uitvoerder (de Volkskrant, 07-02-2017, door Pieter Hotse Smit, Elsbeth Stoker):
 
 

Justite krijgt ongelijk in zaak Van der G.

... Het Openbaar Ministerie (OM) eiste twee weken geleden dat de moordenaar van Pim Fortuyn een jaar terug moest naar de gevangenis. Volgens de aanklager belet Van der G. de reclassering om toezicht te houden. Hij antwoordt nauwelijks op vragen van zijn begeleiders en gedraagt zich ten onrechte als een vrij man, vindt het OM.  ...


"Het is zijn karakter", was de verdediging. Klopt: dat is het karakter dat hem tot moord dreef, en hij had nooit vrijgelaten mogen worden. Behalve dan als oude man en na duidelijke tekenen van menselijkheid.

De houding van de juristerij en met name de rechterlijke macht: "Volkert heeft altijd gelijk. Ook toen hij de schurk Fortuyn vermoorddde omdat schruk Fortuyn de geliefde islam belasterde maar dat laatse mogen we niet zeggen".  .


Naar Landverraad , of site home .