WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders, elite: Rutger Bregman

30 sep.2016

Er gebeuren een paar dingetjes bij een studentencorps. Dus dat studentencorps is gelijk aan de SS.

Dat is het niveau van argumenteren van een gestoorde.

Hier is zo'n gestoorde (decorrespondent.nl, 29-09-2016, door Rutger Bregman uitleg of detail ):
  In dit Hollandse haatpaleis met middeleeuwse ideologie is niks aan de hand

Vervang ‘moslims door ‘studenten,' ‘haatpaleis’ door ‘sociëteit’ en ‘moskee’ door ‘universiteit’ en hee - we hebben het ineens over een mooi stukje Nederlandse cultuur. Om precies te zijn: de Groningse studentenvereniging Vindicat.

Juist ja ... Een studentencorps is gelijk aan IS ... We gaan er niet meer tijd aan besteden.

Dit artikel is er toch, omdat GeenStijl het al had afgehandeld (GeenStijl.nl, 29-09-2016, door Zentgraaff uitleg of detail ):
  Islamitische ontgroening verminkt miljard mensen

Eigenlijk is larmoyante powerknor Rutger Bregman de aandacht niet waard. Huilstruikjes die tijdens de mooiste tijd van hun leven om hun laptop heen gekruld zaten en alleen buiten kwamen om te bidden bij de Evangelische studentenkerk hebben zichzelf al genoeg tekort gedaan, dus het zou zielig zijn om ze, eenmaal in het werkende leven, nog eens onder te pissen. Maar Bregman verdient het wel: in een fraai staaltje wereldvreemde zelfhaat, zo kenmerkend voor de deugende dominee, stelt hij wat jongetjes en meisjes (genderverhouding: 60% meiskes) die een beetje naaien en zuipen in een betonnen bunker gelijk aan een misogyne, homohatende en gewelddadige zandbakcultus. Prima, maar zullen we even bij de geiten feiten blijven? Bij het corps is fysiek geweld al jaren verboden bij de ontgroeningen en excessen als het voorval in Groningen moeten dus gewoon voor de rechter. Comme il faut. Bij de islamitische ontgroening gaat het er echter nog een flink stuk ruiger aan toe: bij alle meneertjes en bij een substantieel (en helaas, ook hier te lande) groeiend deel van de meisjes wordt namelijk het mes in de lul/flamoes van de aspirant-leden gezet. Lijkt ons ook een excesje waar de religie zonder kan. Zullen we dus, net als het corps het kaalscheren afschafte, ook gewoon maar even de Mohammedaanse kindermishandeling benoemen? ...


Of misschien nog wat puntiger, in de vorm van de url van het artikel:
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/-bij_bregman_zijn_de_ballen_al_lang_geleden_verwijderd.html

Dat is nou echt jammer, want die ballen hadden we nu juist graag afgedraaid ...

Vanwege zo veel misselijk landverraad ...

Toch nog maar een serieus einde: Rutger Bregman is opgeleid als historicus, heeft een tijd lang een column gehad in de Volkskrant en daar dingen geschreven die niet allemaal heel dom waren.

Een hele prestatie.

Rutger Bregman is dus best wel een intellectueel.

Dat iemand zijn intellectuele status te grabbel wenst te gooien om zoiets zieks als de islam goed te praten, wijst op een bijna even erge geestelijke ziekte in het eigen hoofd ...

Een ziekte die hij deelt met het overgrote deel van de elite, met name de media.


P.S.
Rutgertje (m/v) mag na zijn bekering ook opdraven bij De Nieuwe Maan, het hoofddoekjesprogramma van de NPO uitleg of detail - Joop.nl bericht er vol trots over uitleg of detail . Van waar ook deze reactie:
  Bram Emanuel – 3 oktober 2016 at 15:39
“Rutger Bregman over Vindicat: vervang ‘moslims’ door ‘studenten’”

Wat een kulargument, maak me maar wakker als studenten de Donald Duck redactie overhoop schieten.

Brullen van de lach!!!


Naar Cultuur, multiculturalisme, cultuurverraad , Cultuur, multiculturalisme , of site home .