WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Jet Bussemaker

17 okt.2016

Een van de verworvenheden die het bevoordelen van vrouwen ons land gebracht heeft, is een eindeloze stroom domwichtige PvdA-bestuurders. Niets dat vrouwen niets kunnen, dat is beslist niet zo. En we gaan hier geen grappen maken over kinderen krijgen en aanrechten enzo. Maar dat kinderen-krijgen is toch wel een dingetje omdat het aangeeft dat er toch ook wel verschillen in natuurlijke aanleg zijn. En daar waar vrouwen dus bepaalde dingen best wel beter kunnen, zijn er zeker ook zaken die ze wat minder afgaan, waaronder hun antenne voor gevaar en het rationele nuchtere denken. Gecombineerd: ze zijn in staat zowel de ratelslang als de hamster te koesteren en in hetzelfde hok te stoppen, en dan achteraf met slechts licht verwonderde stem te roepen: "Goh, dat had ik nou nooit gedacht... Dat moest toch kunnen...?"

De vrouwelijke PvdA- bestuurders, van minister tot burgemeester on ongetwijfeld alles dat door onder zit, onderscheiden zich door excellentie in deze gedachten- en handelswijze.

De jongste loot aan die stam qua betraptheid is Jet Bussemaker. De moslims hebben nog niet hele volkstammen tot bloedpulp vermalen, of daar komt Jet op de vroege zondagmorgen gezellig betogen dat we onze waarden moeten schikken naar die van de moslims.

Nee. natuurlijk noemde za dat mensen-vermalen niet. Noch noemde ze de moslims. Zo werkt dat niet in vrouwenhersentjes.

Hoe dan wel?

Hm ... Dat is lastig nagaan voor een man, maar het heeft veel met associatievermogen maken. Associatie van concepten na analyse natuurlijk. En vermoedelijk zit er ook veel al mis bij de analyse. De Bussemakertjes die zien een mens, denken "Hé, dat is gezellig", en missen even het feit dat die baard en djellaba misschien een reden kan zijn om verder te kijken, en de bomgordel zien ze daardoor helemaal over het hoofd - als je niet kijkt, kan je niet waarnemen.

Overigens is dat 'denken' in de vorige alinea geen correcte term. Als de Bussemakertjes een mens zien, worden er in de hersenen andere paden bewnadeld om tot de conclsusie te komen "Hé, gezellig" dan die je bij correct taalgebruik mag verwoorden als"'denken". "Denken" vindt plaats in het rationele deel van de herhsnen dus inclusief die grote cortex achter het hoge voorhoofd en in samenspraak met de veel kleinere analysator liggende in het midden: de hippocampus. Wat de Bussemakertejs doen, verloopt in andere onderdelen - niet geheel onlogsch de "emotie-organen" geheten. Alhier .

Wat allemaal veel woorden is voor het verschijnsel dat iemand met droge ogen op zondagmorgen kan beweren, ondanks drie voorafgaande decennia van dezelfde bewering en uitvoerig bewija dat het niet zo is, dat wij zonder problemen onze waarden kunnen inruilen voor die van de islam.

Alweer: niet in zo veel woorden, maar daar het onmiddellijk op neer.

In de praktijk.

Als je de algemene woorden vertaalt naar de praktijk.

Waarna de woorden zelf totaal onbelangrijk zijn, want slechts een herformulering van Hedy d'Ancona's "De multiculturele samenleving is een verrijking van onze cultuur".

Maar kijk zelf maar - hier is het bericht van GeenStijl (GeenStijl.nl, 16-10-2016, door Van Rossem uitleg of detail):

  Jet Bussemaker (PvdA) trekt kiezers weg bij DENK


Bij GeenStijl-berichten is nogal eens uitleg nodig, vanwege hun gebruik van "code"-taal: DENK is de partij van de islamitische Turk-nazi's die weggelopen zijn uit de PvdA. Dat wil zeggen: de Erdogan-variant van de Turk-nazi's. Je hebt ook nog de Gülen-variant. Beide willen kalifaat en sharia, maar het verschil is dat de Erdogan-variant haar tegenstanders openlijk op straat doodschiet, en de Gülen-variant daarvoor een Inquisitie wil oprichten.

Het vervolg:

  Bizar betoog in het rechtsgeoriënteerde WNL op Zondag. Jet Bussemaker, de hysterische PvdA overblijfmoeder met het krakersverleden, zat stemmen weg te trekken bij de vleermuizen van DENK met een aantal stevig regressieflinkse uitspraken. Ze betoogde zonder knipperen dat 'wij niet niet onze normen van vandaag de dag als mal voor iedereen moeten vragen."

Waarbij er "argumenten" gebruikt worden (zie ook de 51 seconden durende samenvatting bij GeenStijl.) als "VVD'ers waren vroeger ook tegen het homohuwelijk" (met namen), even weglatende wat PvdA'ers daar over hadden te melden, en als je de scheldwoorden weglaat, blijft er niets over (oude grap).

Nu moet het maar gewoon kunnen.

Want moslims, hè ...

Want gekleurden, hè ...

Want achterlijke klootvogels, hè ...:

  Kijk. Een Bussemakertje:

Of zoals sociologe Jolande Withuis het tot intense ergernis van de politiek-correcte bloedhonden (A. Grunberg uitleg of detail ) het zo mooi verwoordde: leden van een 'primitief patriarchale cultuur' ...

Je vraagt je toch elke keer opnieuw weer af: Hoe stupide kunnen mensen worden, onder invloed van ideologie en religie ...?

Maar goed, het is hun eigen keus, dus ook voor hen, net als de puur kwaadaardigen zoals A. Grunberg: het tribunaal. En maar hopen voor ze dat het geen volkstribunaal wordt ...

Meisje is verdronken tijdens (school)zwemmen. Ongeluk. Talloze malen soortgelijke dingen gebeurd. Dit meisje heeft moslim-ouders. Moslims willen wraak. Openbaar Ministerie pleegt landverraad en vervolgt. D66-sharia-rechters plegen landveraad en veroordelen badmeesters. Jet Bussemaker pleegt landverraad en gaat achter wraakmoslims en shariajustitie staan (telegraaf.nl, 23-06-2017 uitleg of detail ):
  Bussemaker: vonnis Salam is waarschuwing

De uitspraak van de rechter over het aandeel van badmeesters en leerkrachten in de verdrinkingsdood van het Syrische meisje Salam is een „heel belangrijke waarschuwing.” Dat vindt minister Jet Bussemaker van Onderwijs.     ...

Die Jet Bussemaker blijft maar voordringen in de rij aangevoerd door Sheila Sitalsing, richting het Marie Antoinette feestje.


Naar Landverraad , of site home .