WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Gidi Heesakkers

19 aug.2016

De media zijn één groot weerzinwekkend inteelt-wereldje waarin de ene Gutmensch de andere Deugmens prijst om zijn smerige politieke-correctheden. Soms komt dat goed uit, want op die manier valt er ook handig over de elektronische media te rapporteren. Waarvan onderstaand een geval, waarbij het alhier gaat om de Volkskrant-medewerker die zich bezondigt aan geslachtegemeenschap binnen het politiek-correcte gezinnetje. Dader is de door Hoofdredacteur Remarque als "talentje" geroemde wissel-tv-recensente Gidi Heesakkers, die kennelijk al op jonge leeftijd uitgekeken is op gezonde relaties zoals die zijn met de rede en het gezonde verstand. Nee, hijgend en met de tong uit de mond loopt ze achter een ander lid van de familie aan:


Uit: De Volkskrant, 19-08-2016, tv-recensie, door Gidi Heesakkers

Na de aanslag

Nieuwsuur serveert deze zomer een zinnige reportagereeks, die de gevolgen van terroristische aanslagen op verschillende plekken in de wereld knap inzichtelijk maakt. ...


Red.:   Let vooral ook op dat 'zinnige', hè. Zoals Arnon Grunberg termen gebruikt als "waardevol" voor artikelen waarin een recept voor de ondergang van de wereld wordt beschreven.
    Het 'zinnige' volgens Heesakkers stak dit keer in de boodschap, van Nieuwsuur: "De moslims zijn net zo goed slachtoffer": Kijk maar:
  Maandag ging het over de aanslag op winkelcentrum Westgate in Nairobi, in 2013. Dinsdag stond in het teken van Bagdad, waar IS vorige maand een groot bloedbad aanrichtte. Woensdag was er een reportage over de Pakistaanse Bacha Khan Universiteit, die in januari werd aangevallen door Taliban-strijders.
    'Terrorisme is overal,' zei een winkeleigenaar uit Beiroet in de openingsaflevering van zaterdag over de disbalans in de berichtgeving.

Juist ja ... Omdat moslims onderling aanslagen plegen, meestal van de soort soennieten tegen sjiieten en omgekeerd, moet wij de aanslagen door de moslims alhier maar gelaten over ons laten komen.
    "Arnon Grunberg" uitleg of detail met andere woorden.
    Pure kwaadaardigheid met andere woorden.
    En natuurlijk gaat dat gepaard met het meest smerige gespeel op emoties:
  Die dag hoefde Mohamed el Bachiri uit Brussel geen metro te besturen. Hij was vrij en kon uitslapen. De kinderen waren al naar school, zijn vrouw Loubna had ze weggebracht en daarna de metro naar haar werk genomen. Een vriendin van haar kwam hem rond een uur of tien wakker maken. Ze vroeg of hij iets van Loubna had gehoord.
    Er was een explosie geweest in metrostation Maalbeek, iets meer dan een uur na de aanslagen op luchthaven Zaventem eerder op de ochtend. El Bachiri: 'Ik pakte mijn telefoon en keek naar de Viber-verbinding van mijn vrouw. Ik zag dat er na 9.10 geen verbinding meer was. Toen wist ik het. Ik voelde het.'

Omdat de ene moslim de andere vermoordt, mag de westeling niet meer naar de moslims wijzen als die moslim ook zíjn vrouw vermoordt.
   ...trappen zou je die lui.
   Moslims zowel als Nieuwsuur als Heesakkers als Volkskrant.


P.S.
Bij het nalopen van achterstallige Volkskranten (...) en het stuiten op een stukje van Gidi over weermannen, werd bedacht wat nu precies het talent in het "talentje" is. Van Gidi en al dat soort schrijverij: het is verbaal onaneren ... "Kijk eens, mamma, hoe goed ik praten kan ...". Je kan er ook verbalonaneren van maken. Van oneindig grote waarde voor iedereen die doodgaat aan stilte.


Naar Landverraad , of site home .