WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Laura de Jong

18 aug.2016

Laura de Jong is één van de vele "gewone" meisjes bij de Volkskrant. Meisjes zijn ook vrouwen, en vrouwen zijn van "De boel bij elkaar houden". Vrouwen zijn in staat de soldaten die uit het Trojaanse Paard klimmen te ontvangen alsof het de buren zijn.
    Nu zijn moslims van "De boel flink uit elkaar rukken als we onze zin niet krijgen", maar voor de "De boel bij elkaar houders" is dat uitsluitend een reden om ze doodgewoon altijd hun zin te geven. Want: "Zo houd je de boel bij elkaar".
    Dus als je moet kiezen tussen burgers die net blootgesteld zijn aan een stroom moslimterreur en die dus daarna niet ook nog eens blootgesteld willen worden aan symbolen van die moslimterreur, en moslims, kies je natuurlijk voor de moslims:


Uit: De Volkskrant, 18-08-2016, rubriek Stekel, door Laura de Jong

Verboden kleding

Aan steeds meer Franse stranden geldt een verbod op de boerkini, het moslimbadpak. Als we dan toch bezig zijn met kledingverboden, laten we dan nu ook lekker doorpakken. Wat dacht u van: de hardlooplegging, het vrouwelijke Gaastra-zeiljack, het mannelijke Gaastra-zeiljack, ...


Red
.:
   Want tenslotte wil je toch gewoon "De boel bij elkaar houden".
   Kopje thee, iemand ...


Naar Landverraad , of site home