WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Jesse Klaver

5 sep.2016

Z'n partij hadden we al gehad uitleg of detail , maar nu mogen we eindelijk, met een door uitstel extra groot gejuich, de Marokkaan van GroenLinks binnenhalen:

Yasser Feras, ook wel bekend als Jesse Klaver.

Voormalig snotneus. Een naam die hij toebedeeld kreeg van een bankier - een duidelijk geval van "Fout zoekt fout".

Relevant, want het zou in eerste instantie kunnen lijken dat de snotneus wraak wil nemen.

Want wat heeft de snotneus staan oreren, zo dom dat het in king size kapitalen ondertiteld moest worden ... Nou kijk eerst zelf even maar (GeenStijl.nl, 05-09-2016, door Spartacus uitleg of detail ):
  Video. Jesse Klaver (GL) verdrinkt een puppyOké, niet letterlijk. Maar waarom voelt het dan toch zo? ...Wellicht is het de tot op het bot verkrampte poging om de migratiecrisis en bankencrisis met elkaar te vervlechten. ...


Tussen twee haakjes: hier is GeenStijl veel te gematigd in haar analyse en oordeel.

Niet geklikt? Niet nodig. Hier is de boodschap van Klaver (oké, niet letterlijk):
  U bent boos want u bent materialist en het gaat nu wat minder maar dat is de schuld van de bankiers dus moeten we onbeperkt moslim- en neger-vluchtelingen toelaten want moslims zijn allemaal vredelievende engeltjes en negers houden allemaal van Zwarte Piet


De vraag is: zou dat, het eerste, nu komen door dat "snotneus"? ...

Het zou kunnen, als je de bankiers de schuld wilt geven.

Maar dan is het toch totaal niet nodig om er moslims en vluchtelingen bij te halen?

Jeroen Smit heeft het niet gedaan.

Joris Luyendijk heeft niet gedaan.

George van Houts heeft het niet gedaan.

Allemaal hebben ze zich fel uitgesproken tegen "bankiers".

Nee, die mooie toespraak met die dikke kapitalen eronder heeft maar met één ding te maken:

Jesse Klaver is een Marokkaan.

Die zich voordoet als landverrader.


Addenda

Betrapt! En de bron is Joop.nl, dus voor dit geval uiterst betrouwbaar, want tegen de eigen zaak uitleg of detail (Joop.nl, 06-12-2016 uitleg of detail ):

  Liesbeth van Tongeren en het gebrek aan empathie bij GroenLinks

Kamerlid Liesbeth van Tongeren is door GroenLinks niet op de kandidatenlijst van de Tweede Kamer geplaatst. En niemand lijkt te weten waarom. Zijzelf nog het minst. Is het een bedrijfsongeval of een moedwillige, keiharde methode om een fractielid te lozen? In beide gevallen roept het ongemakkelijke vragen op over de rol van Jesse Klaver. De partijleider die zich zo graag spiegelt aan de aimabele Canadese premier Justin Trudeau ...
    Van Tongeren vroeg opheldering aan Klaver. Hij hield zich van de domme. Ik ga er niet over, de selectiecommissie opereert onafhankelijk, legde hij uit. Een leugen waar hij meteen in verstrikt raakte. Want hij had immers zelf Bram van Ojik gevraagd zich kandidaat te stellen.
    Natuurlijk gaat Klaver over wie er op de kandidatenlijst staat. Het zou wel heel erg raar zijn als dat niet zo was. Wie leidt er de partij dan eigenlijk? Klaver durfde het niet aan openlijk verantwoording af te leggen over de keuze Van Tongeren ...

Jesse Klaver is een zeer goedkope en zeer harde leugenaar.

En wel voor dit doel:
  Niemand wil enige uitleg geven maar vermoedelijk is het zo gegaan: GroenLinks wilde Faiza Oulahsen op de lijst, de bekende Greenpeace-activiste die twee maanden door Poetin gevangen werd gehouden. Zij zou niet alleen een nieuw jong, groen gezicht zijn maar ook nog het andere probleem van GroenLinks oplossen, namelijk dat de lijst wel erg wit is. ...
    Voor de komst van droomkandidaat Oulahsen moest plaatsgemaakt worden. Van Tongeren komt ook van Greenpeace, ze was er directeur en trok de afgelopen zes jaar de groene agenda. Zij moest dus weg. Dat voornemen leverde intern nogal wat strijd op. Het werd hard gespeeld. Stellingen werden betrokken en de hakken gingen in het zand. Van Tongeren moest en zou geloosd worden. Uiteindelijk bleek Oulahsen helemaal geen kandidaat te willen zijn. Maar de discussie was zo verhard dat Van Tongeren niet terug op de lijst kon komen. ...

De Marokkaan Klaver wilde ten koste van alles een mede-Marokkaan.

Als de kiezer deze verraders niet het land uit kan krijgen, zal de straat het doen.

Merk op: bij het artikel stond geen auteur vermeld ...

Volgende. Klaver heeft een deel van het pleidooi geschreven van de aanklager in het Landverraad-tribunaal te houden na de etnmsiche burgeroolog (Joop.nl, 08-12-2016. uitleg of detail ):
  Woorden zijn niet onschuldig

Klaver gaat een morele grens over. Keer op keer. Al jarenlang

Woorden zijn niet onschuldig. De woorden van onze politieke leiders zijn bepalend voor de sfeer in ons land.

Dat is de aanhef van het betoog van de aanklager. Die vervolgens laat zien dat het mede de woorden waren van Jesse Klaver, die hebben geleid tot een verdere instroom van moslims en andere allchtonen, waardoor op het voorspelbare moment kwam dat de emmer overstroomde, en de etnische burgeroorlog uitleg of detail uitbrak.

Oké, er stond natuurlijk "Wilders" op de plaats van 'Klaver', en het betoog van de aanklager is ongetwijfeld veel beter dan dat van de Marokkaan:
  Vorige week vrijdag verscheen er een rapport van het Verweij-Jonker instituut. Daarin wordt beschreven dat het aantal racistische incidenten in Nederland vorig jaar opnieuw is toegenomen. Bij een deel van de geweldsincidenten verwezen de daders expliciet naar Geert Wilders.

Niveau: de bloemetjes doen de zon opgaan, omdat telkens als de bloemetjes opengaan, ook de zon opkomt.
  Morgen bepaalt de rechter of de minder-minder-uitspraken juridisch toegestaan zijn of niet. Maar het belangrijkste is niet of de uitspraken van Wilders juridisch wel of niet over de grens gaan. Wilders gaat een morele grens over. Keer op keer. Al jarenlang.

Dat ook staat die kop. Oftewel: de Marokkaan claimt dat zijn meningen de moraal zijn. Typisch des moslims. Typisch des Marokkaans.
  Wat de rechter ook besluit morgen, onze strijd tegen haatretoriek en zondebokpolitiek zetten we voort.

Een gore leugen: het is niet alleen zo dat hij niets doet tegen de haatretoriek en zondebokpolitiek van de islam, hij bevordert het zelfs door er meer binnen te halen.

De rest van het artikel is loze en smerige pathetiek, gepaard gaande met snotwins . Zoals als ook bedreven door haatimams. Uit Marokko.


P.S.
Hier een bericht over de pleidooien van Jesse voor "Meer, meer, meer Marokannen, Algerijen en andere nepasielzoekers" (GeenStijl.nl, 05-10-2016, door Van Rossem uitleg of detail ):
  Jesse Klaver wil nog meer verdronken vluchtelingenJesse Klaver is het NPO-lievelingetje op links dit seizoen. Bij Buitenhof mocht ie zichzelf met Obama vergelijken zonder uitgelachen te worden. Ze zeiden zelfs 'u' tegen de snotneus. En na z'n eerste telepromptertoespraak in de Melkweg mocht hij meteen bij Ome Jeroen aanzitten om te vertellen hoe vet stoer het was om voor een zaal vol soppende bakvissen de mouwen op te stropen. Dinsdagavond had Barack O'Klaver wederom een dealtje met Pauw: ... Jesse is in alle stilte naar Griekenland gebeachmasterd om bij de vluchtelingenopvang te gaan kijken, en daarover vertelde hij exclusief bij Pauw. Kon ie meteen z'n vakantiefilmpjes laten zien. De boodschap? Nederland en andere EU-landen moeten meer meer meer vluchtelingen opnemen. ...

En de NPO komt er dus helemaal op klaar ...

Nog wat verrijkingen aan de verzameling. Eerst een tweet die opdook uit het archief:

Allemaal apothekers, raketgeleerde en balletdansers, daar komende uit Syrië. Jesse weet het zeker, want hij heeft het allemaal gezien op het NOS Journaal, en bij Nieuwsuur en EenVandaag.

Ondanks al deze goedheid zijn er toch nog mensen die kritisch zijn op Jesse. En die hebben het volgende plaatje op het internet gezet (via GeenStijl uitleg of detail ):

Nou, oneerlijk hoor ...

Jese spant zich toch in tot op het bot voor die zielige mensen ...

Kijk maar (telegraaf.nl, 30-01-2017. uitleg of detail ):
  Jesse Klaver: Rutte legitimeert ’rot op naar eigen land’

Premier Mark Rutte legitimeert dat mensen migranten ’rot op naar je eigen land’ naar het hoofd slingeren. Dat vindt GroenLinks-leider Jesse Klaver. Hij zette de VVD-voorman maandagavond in het rijtje van Geert Wilders, Marine Le Pen en Donald Trump.
    Rutte voert een politiek van verdeeldheid en van vijandigheid tegen migranten, zei Klaver tijdens een campagnebijeenkomst in Utrecht. Dat zou nog eens zijn gebleken uit de oproep die de premier vorige week deed aan mensen die „het hier niet bevalt” om dan maar uit Nederland weg te gaan.

Jesse Klaver staat volledig achter de moslims die om kalifaat en sharia roepen, en de negers die herstelbetalingen eisen en vrijstelling van werk voor alle komende generaties. Bezwaren hiertegen van blanke Nederlanders zijn xenofobie, racisme, deportatie, "Hitler", "Holocaust", en "Anne Frank".

Na de Teede Kamerverkiezingen van maart 2017 zijn er de onderhandelingen in de kabinetsformatie. Eerst tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks - de Joodse en Joodsistische oligarchie uitleg of detail minus één (de PvdA). Na het mislukken laat Klaver zich in de kaarten kijken (de Volkskrant, 18-05-2017, door Raoul du Pre):

  Jesse Klaver voelt zich 'goed klote'

...    Het is de avond van de ontnuchtering voor GroenLinks. ...Nee, hij gaat geen kwaad woord over VVD en CDA spreken, maar dit wil hij toch kwijt: 'We moeten een realistisch asielbeleid voeren. Maar het recht om te vluchten moet gewaarborgd zijn. ...Wij sturen mensen die uit de oorlog vluchten niet weg. ...

De contradictie van de liegende nomade. De werkelijkeid van de residente samenleving en de beschaving luidt:
  We moeten een realistisch asielbeleid voeren. En het recht om mensen te weigeren moet gewaarborgd zijn.

Klaver gaat eindeloos op zijn nomadist-zijn door:
  '...Wij sturen mensen die uit de oorlog vluchten niet weg. ...'

Zonder clausule. Oftewel: "Ook al zijn ze die oorlog zelf begonnen".
  Kon dat echt niet anders, is de terugkerende zaal uit de vraag: 'Dat immigratiebeleid waarom je wegliep, dat komt er nu toch. En wat je op andere terreinen wel had kunnen doen, gebeurt nu niet. In de oppositie bereik je hoe dan ook minder.'
'   Klaver: 'Dat is precies het dilemma. De duurzaamheidsagenda moet nu van start gaan. Daarom waren we bereid compromissen te sluiten. Maar niet alles is uit te ruilen. ...

Oftewel: vrije immigratie gaat voor duurzaamheid.
  Zowaar onthult hij na twee dagen stoïcijns zwijgen iets van de concessies die hij bereid was te doen. 'In het klimaatbeleid is ons doel heel helder: zo snel mogelijk naar het Verdrag van Parijs. Maar de concrete maatregelen, daar zat ruimte. Het rekeningrijden (een wens van GroenLinks, red.) was voor andere partijen een springend punt. Daar was best een compromis mogelijk. ...

Oftewel: vrije immigratie gaat voor duurzaamheid.
  'Daar was best een compromis mogelijk. ...Maar niet op alle punten. We konden niet verder. Als het enigszins had gekund, hadden we dat gedaan.' En nog maar een keer voor alle duidelijkheid: 'Er is een principiële ondergrens.'

Oftewel: vrije immigratie is een principekwestie.

En Jesse Klaver is een landverrader uit principe.

Overigens: Jesse Klaver is een leugenaar in nog één opzicht: volgens zijn genoemde criterium: 'Wij sturen mensen die uit de oorlog vluchten niet weg', moeten alle zwarten die in bootjes stappen in Libië onmiddellijk teruggestuurd worden. Bevestigt hij dat, dan is hij een gore racist. Ontkent hij het, dan is hij een gore leugenaar.

Nou, nou, die onderhandelingen zijn best wel ingewikkeld, hoor ... Hebben ze eerst geprobeerd iets met de ChristenUnie te doen, toen gaf de informateur (Edith Schippers) het maar op en kwam er een nieuwe (Herman Tjeenk Willink) en wilden ze eerst weer met de vijfde colonne overleggen. Het resultaat is voorspelbaar (elsevier.nl, 15-06-201, door Afshin Ellian, hoogleraar rechtsgeleerdheid in Leiden uitleg of detail ):
  Jesse Klaver heeft de milieuliefhebbers bedonderd

De formatie is opnieuw gestrand.
...

... De formatieonderhandelingen liepen stuk op het migratiebeleid. Dat was de officiële lezing. Toch was dat niet helder. Want wat de informateur aan de Kamer berichtte, was niets anders dan voortzetting van het huidige migratiebeleid dat door alle EU-landen wordt uitgedragen. Het was een raadsel waarom Klaver niet kon instemmen met het resultaat.
    Het raadsel is verhelderd door een interruptie van de PvdA-leider Lodewijk Asscher. Hij stelde een buitengewoon belangrijke vraag. Kort samengevat vroeg Asscher aan Klaver: Bent u dus ook tegen als vluchtelingen onder leiding van Zwitserland, met toezicht van Amnesty International in Tunesië worden opgevangen? Dus, als Syriërs of andere oorlogsvluchtelingen naar Italië of Griekenland komen, zouden ze naar zo’n opvangkamp worden teruggestuurd. Het antwoord van Klaver was klip en klaar: nee, omdat ze daar geen toekomstperspectief hebben. ...

Wat Klaver bedoelt is dit: zonder die gekleurde immigrnaten heeft Nederland geen toekomstperspectief. Datr wil zeggen: een toekomst volgens het perspectief van Yasser Ferras, ook wel bekend als Jesse Klaver. Een toekomst van een gekleurd Nederland uitleg of detail .

Overigens moest deze analyse wel komen van Elsevier, want de politiek-correcte media verzwegen deze waarheid op alle mogelijke manieren.


Naar Landverraad , of site home