WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Leo Lucassen

17 jul.2016

Een campagne als die om de Nederlandse en Europese cultuur ten onder te doen gaan uitleg of detail , vergt de inzet van niet alleen vele mensen, maar vele soorten mensen. Een hoofdcampagnemiddel is namelijk de stelling dat alle culturen gelijk en gelijkwaardig ziijn, en de waarheid, dat de gekleurde import van het type "barbaren" is uitleg of detail , is zo overduidelijk dat op alle mogelijke gebieden alle mogelijke zeilen bijgezet moeten worden.

Eén zo'n gebied is een deelvakgebied van de sociologie genaamd migratieleer, en één van haar elementen is Leo Lucassen. Er zijn een aantal kompanen zoals Henk van Houtum, Hein de Haas, enzovoort, maar Leo is het meest frequent ontvangen door de pro-barbaarse media - instellingen als DWDD, Pauw, en de NOS-Nieuwsuur-Journaals.

De hoofdstelling van Lucassen, cum suis, is simpel: "Moslims zijn als hugenoten", wat staat voor:  "Haatbaardige moslimimmigranten uit achterlijke oorlogsstreken zijn volkomen gelijkwaardig aan Franstalige protestantse ontwikkelde hugenoten".

En in het kader van deze waarheid, is het natuurlijk zo dan met de stroom van honderdduizenden moslims uit het Midden-Oosten geen aanhangers van IS of anderssoortge terroristen zouden meekomen. Want bij de Franse hogenoten zaten tenslotte ook geen IS-terroristen.

Allemaal hartstikke logisch, toch ...?

Mede door de inbreng van Lucassen, zijn kornuiten, Alexander Pechtold uitleg of detail , Jesse Klaver uitleg of detail , het Joodse contigent in de media uitleg of detail , de rest van de media, en de welwillende steun van de rest van de elite, slaagde men er heel aardig in om dit tot de zoveelste stelling van de politieke-crrectheid te maken: bij de honderdduizenden Midden-Oostenachtige moslimimmigranten zaten absoluut geen aanhangers van IS of anderssoortige terroristen.

Na de zoveelste aanslag door moslimterroristen van de vijfde colonne, die van 14 juli 2016 in Nice, koos één partij eieren voor zijn geld in de angst door een aanslag op de werkelijkheid gewezen te worden en dan meteen de zak te krijgen. Elsevier was niet alleen bereid dit te melden (zoals de rest van de media ook even tussendoor moest doen), maar er meteen wat namen aan vast te plakken (Lucassen rechts - Elsevier.nl, 11-07-2016, door Tom Reijner uitleg of detail ):
 

Zij deden angst voor IS onder migranten af als hysterie

Jihadorganisaties hebben terroristen ‘veelvuldig’ op pad gestuurd naar Europa, en wel via de enorme migratiestroom vanuit Turkije. Met deze mededeling komt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding terug op eerdere uitlatingen dat hiervoor geen bewijs was. ...
    Het onderzoek logenstraft politici en anderen die met zoveel woorden aangaven dat er geen reden was voor paniek. Elsevier.nl zet vier van hen op een rijtje.
...
Leo Lucassen

Hoogleraar migratiegeschiedenis Leo Lucassen schreef eind december vorig jaar in een artikel in NRC Handelsblad dat de meeste asielzoekers juist op de vlucht zijn voor jihadisten. ‘We moeten vooralsnog constateren dat de terroristen home grown zijn en dat er nauwelijks aanwijzingen zijn dat IS de vluchtelingenstroom gebruikt om hier aanslagen te plegen,’ aldus Lucassen. Volgens hem speelde het ‘verbinden van asielzoekers met terrorisme’ IS juist in de kaart.

Vooral dat laatste, hè ... Dat gaat ruim voorbij het "De elite, media, moslims, en Joden ten dienste willen zijn". Dat laatste laat zien dat het echt met de hele ziel is. Zoals bij Maarten van Rossem dat "PVV'ers zijn proto-criminelen" uitleg of detail .  Of Wagendorp's "Wilders is een madurodamgoebbels" uitleg of detail .

Dan weet je dat het niet zomaar over foute ideeën gaat, maar over pure kwaadaardigheid.

Net als dit "Door IS-aanhangers te ontmaskeren help je IS" van Lucassen.

Pure kwaadaardigheid.
 
Meer van deze kwaadaardigheid van Lucassen hier uitleg of detail . Meer landverraad hier .


Naar Landverraad , of site home .