WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Alexander Pechtold

15 jul.2016

Dat Alexander Pechtold deel uitmaakt van iedere lijst van landverraders spreekt even voor zich als de opkomst van de zon - in de morgen. Hier staat hij op de slippen van collega-landverrader (m/v) Halsema:

Een foto genomen op 27-10-2010, bij het indienen van een motie tegen Geert Wilders met de strekking: "Nederland moet islamiseren" uitleg of detail .


En hier zijn conterfijtsel bij GeenStijl:

En dat hij nu ook meteen op de lijst komt, is omdat ook hij ten slachtoffer is gevallen aan de aanslag in Nice.

Grappig genoeg is het ook een vorm van zelfmoord. De man die bijna hoogstperoonlijk de terroristen heeft binnengehaald, spreekt nu zijn afschuw uit ... En deze redactie hoeft na de inleiding verder niets te schrijven: het twitter-publiek hakt hem in stukken:

 
 
 
 
 

En er staat nog een klein dozijn pagina's met liefhebbers van Alexander P. in het archief ...

Wordt vervolgd!

Dat laatste sloeg op nog een ruime hoeveelheid soortgelijke reacties, maar de tijd ontbrak. Hier dus maar wat werk gedaan door GeenStijl (GeenStijl.nl, 09-05-2017, door Pritt Stift uitleg of detail ):

  Historische TV. Pechtold lult zich klem bij Pauw


Nog even over die gang rape bij Jeroen Pauw gisteravond, waar een Franse rechtsblondine over tafel werd getrokken door drie linkskerels op leeftijd ...De heer Pechtold (D66) ontpopte zich gisteravond zowaar als een echte democraat! Met respect voor verkiezingsuitslagen enzo! Democratie: als je er 1 meer hebt dan heb je gewonnen. Een uitspraak, zo belangrijk en historisch, dat we er een videotegeltje van gemaakt hebben. ...

Helaas alleen in het origineel te bewonderen - klik eerst op de link bij de bronvermelding en daarna op het plaatje.
  Mooi. Dan kan dus het Associatieverdrag met Oekraïne van tafel, de Schande van Lissabon wiedergutgemacht en de PVV aan de onderhandelingstafel. ...

En men gaf ook nog even het commentaar van de politieke concurrentie weer:
 

Dat was wel heel makkelijk schieten ...

Trouwens: de kans dat die Pechtold kogels ontloopt na een revolutie is zo langzakerheid ook mathematisch nihil...

En weer heeft gelukkig iemand anders het werk gedaan ... (GeenStijl.nl, 23-06-2017, door Van Rossem uitleg of detail):
  Tante Nausicaa trekt stekker uit @APechtold


Heeft er iemand een koelbox met donor-organen voor Alexander Pechtold? Want hij is zojuist aan stukken gescheurd door Nausicaa Marbe. Wij noemen 'm altijd kortweg een lul, want grotere woorden is de meest pedante frik van het Binnenhof eigenlijk niet waard. Maar de rant column van Tante Nausicaa legt wel heel goed de vinger op het selectieve atheïsme van de dogmatische D66-leider. Met grote instemming en veel digitaal gejuich vliegt het stukkie over de socials. Iedereen is blij dat iemand het voltooide politieke leven van Kereltje eens snoeihard en stijlvol benoemt: Alexander Pechtold, de man die grote tegenzin acteert om keurige, beschaafde christenen aan de formatietafel toe te laten maar wel prima met de islamitische opruiers van DENK had willen onderhandelen, is "een kronkelende charlatan voorbij zijn politieke houdbaarheidsdatum." Amen.Hier nog even een reproductie van de inhoud van de link naar het moment van de uitspraak over de PVV en DENK:

In het origineel staat een link naar het tv-fragment. Hij zegt het echt. En sluit het af met deze griezel-glimlach ...
    Daar kan Anthony Hopkins in The Silence of the Lambs niet aan tippen ...


Naar Landverraad , of site home .