WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Philippe Remarque

12 jul.2016

Landverraad is het welbewust verraden van de belangen van je land. Na welke woorden bijna de hele Nederlandse oligarchie in staat van beschuldiging worden gesteld, al was het maar dat ze vrijwel zonder uitzondering de belangen van Nederland onderschikt hebben gemaakt aan het Europese Neoliberale Imperium, dat wil zeggen: de belangen van ongekozen bestuurders andere landen.
    En het tweede geval dat vrijwel dezelfde groep geheel nogmaals schuldig gemaakt: de volstrekte onwil om Nederland te beschermen tegen de instroom van dure, nutteloze, parasiterende, tot sociaal verval leidende, toekomstig criminele, een haatgodsdienst onderhoudende, en uiteindelijk Nederlandhatende instroom. Beschrijvingen allemaal bewezen door de vorige instroom.
    Hier geval nummer één, en een terechte nummer één:


De Volkskrant, 12-07-2016, rubriek Stekel, door Philippe Remarque

Kwestbaar

Zo, nu worden in asielzoekerscentra de homo's en transgenders dus toch nog ondergebracht in aparte 'vleugels voor kwetsbaren'. Omdat ze anders worden getreiterd. Lang wilde de regering daar niet aan. Je zou dan immers toegeven aan de verwerpelijke intolerantie van sommige azc-bewoners. Onderstrepen hoe ver het wereldbeeld van dat soort migranten is verwijderd van onze normen. Bevestigen dat de seksuele vrijheid onder druk komt te staan als mensen uit een minder tolerante cultuur naar Nederland komen. Uiteindelijk heeft het pragmatisme gewonnen, uit barmhartigheid voor de gepeste homo's en transgenders. Mooi, maar hoe moet de overheid nu nog optreden in de azc's om te laten zien dat we intolerantie echt niet gedogen? Regenbooggordijnen? Geer en Goor? Genderneutrale toiletten?


Red
.:
    De gore landverrader ... Zelfs met de hete bewijzen in zijn handen, wil hij de conclusie nog niet trekken: deze lui gaan ons maatschappelijke klimaat en onze cultuur nog erger verpesten als de vorige instroom. Ze kunnen elkaar niet verdragen, laat staan ons.
    Addendum: landverrader R. werd ook nog eens subtiel op zijn daderschap gewezen:


De Volkskrant, 13-07-2016, ingezonden berief van Duco Douwstra, Vleuten

Kwetsbare asielzoekers

Er moeten juist streng afgesloten vleugels of gevangenissen worden ingericht om de bedreigers van kwetsbare mensen in op te sluiten, in afwachting van hun uitzetting (Voorpagina, 11 juli). Laat iedereen een gedragsovereenkomst tekenen met daarin de sancties op overtreding van de gedragsregels. Hang spandoeken op met de voornaamste regels waar men zich aan moet houden: 'Wees lief, zorgzaam en verdraagzaam voor alle medebewoners. Als u overlast veroorzaakt voor uw medebewoners of medewerkers, dan zult u worden overgeplaatst of worden uitgezet.' Dan zijn we duidelijk. Je gaat toch kwetsbaren niet opsluiten, dat is de omgekeerde wereld.


Red.:   Tussentitel en afkorting: 'Je gaat toch kwetsbaren niet opsluiten, dat is de omgekeerde wereld'. R. leeft in die omgekeerde wereld. Een wereld geschapen door de combinatie van landverraad plegen en jezelf toch een deugmens willen vinden.
    Ten overvoede nog een bijpassnede karaktertrek:


De Volkskrant, 22-07-2016, rubriek Stekel, door Philippe Remarque

Polonium-woordvoering

... De Volkskrant onderzoekt de verkeersdoden op 130-kilometerwegen in 3 jaar. Minister Schultz: geen conclusie mogelijk op basis van 1 jaar. De krant meldt dat toxicologen waarschuwen voor de stof GenX, die teflonfabriek Chemours uitstoot. De directeur: heel vervelend dat mensen bang worden gemaakt, dit gaat over een stof die we niet meer uitstoten.
    Niet waar, wel een rookgordijn. Aardige verdedigingslinie, maar gisteren liet de Russische minister van Sport Moetko, heer van de vervalste urinemonsters, zien hoe het nog beter kan: hij zei dat Rusland zuiver is en de atletiekfederatie die straf uitdeelt voor het Russische bedrog volstrekt corrupt. Polonium-woordvoering: als je liegt, dan met een volledige omdraaiing.


Red.:   Bewijsvoering: minister Schultz liegt, teflonfabriek Chemours liegt, dus alle Russen liegen. Extra bewijs: POLONIUM!!! 
    Dit is liegen op Joods niveau  : "De Palestijnen bezetten de Westoever, want die behoort historisch en religiieus aan de Joden".
    Oftwel: het liegen van de Volkskrant wordt geïnspireerd vanaf de hoogste rangen.
    Dit is niveau "journalist is rat"  allang ontstegen ... Dit is niveau "kakkerlak"...
    Overigens is het feit dat ze nu over doping staan te liegen, het best mogelijke bewijs dat ze ook over dat polonium hebben gelogen!
    Liegen is van de totale verderfelijkheid. Ben je er eenmaal aan begonnen, dan is je ziel verkocht (de Volkskrant, 03-12-2016, rubriek De week van hoofdredacteur, door Philippe Remarque):
  Onderzoeksjournalistiek, het kleine scherm en de fotoverzamelaar

Vrij Nederland

Donderdag kreeg ik het laatste weekblad van Vrij Nederland in de bus ...Intussen kondigden illustere journalistieke namen van weleer in cafe Scheltema hun nostalgie-uitgave Argus aan ... met als uitgever... oud PCM-topman Theo Bouwman.
    Hier op de redactie grapten we dat er nu misschien op diens uitnodiging ook een gepensioneerde private equity-man uit Londen zou komen om Argus op te kopen en financieel leeg te schudden, zoals destijds onder Bouwmans leiding met de Volkskrant, NRC, Trouw en andere titels gebeurde. Van de vele miljoenen die rondvlogen, belandde gelukkig ook een bedrag bij Stichting de Volkskrant, die dat nog steeds goed beheert en er bijzondere journalistieke projecten van onze redactie mee stimuleert. Zoals het onderzoek naar Wilders en de geheime dienst door Tom Kreling en Huib Modderkolk. ...

Bekentenis nummer 1: wat de Volkskrant doet, is geen berichtgeving, maar 'bijzondere journalistieke projecten'. Met name over Geert Wilders. En wat Philippe Remarque over Geert Wilders vindt, weten we: iemand die te vuur en te zwaard bestreden moet worden (de Volkskrant, 25-02-2012, rubriek Ombudsvrouw, door Margreet Vermeulen):
 

PVV dwing tot keuze uit twee kwaden

De Volkskrant stond voor een dilemma toen de PVV wilde adverteren voor het Meldpunt overlast Midden- en Oost-Europeanen. ...
    Toen de advertentie binnenkwam, stapte de advertentieafdeling naar de hoofdredacteur. ...
     De IM kwam op pagina 11. De voorpagina was gereserveerd voor het nieuws over prins Friso. De hoofdredacteur benadrukt dat in de advertentie niets strafbaars of onwettigs gebeurt. 'En ik wil mij niet door de provocateurs van de PVV laten verleiden tot censuur. Dat is de hoofdzonde', aldus de hoofdredacteur die jarenlang correspondent was in Rusland, en het communisme intensief heeft bestudeerd.
    Veel lezers vonden de uitleg van de hoofdredacteur erg technisch en formeel. 'Heeft de krant geen morele of ethische grens?', mailden tientallen lezers die vonden dat de krant 'zijn ziel had verkocht voor een paar centen'. ...
    ...Maar, willen veel lezers weten, het meldpunt is toch ook in strijd met het fatsoen?
    'Dat klopt', zegt de hoofdredacteur. 'Ik deel de mening van veel lezers hierover. Maar ik wil de fatsoensnorm niet loslaten op politieke advertenties. Dat smaakt mij te veel naar landen met censuur.


Oftewel: alles onder directe censuur, is toegestaan in de strijd tegen de PVV. Dus als hij ontkent dat een 'bijzondere journalistieke project' een project ter bestrijding van Wilders is, is Remarque een rattige leugenaar.
  Op hun onthulling van vrijdag, over het AIVD-onderzoek naar Wilders' Israëlische banden, kregen wij boze reacties. Sommige Wilders-aanhangers denken dat wij hem willen beschadigen, sommige Wilders-tegenstanders verwijten ons hem zetels te bezorgen. ...

Die briefschrijvers die denken dat schrijven door de Volkskrant Wilders zetels bezorgt, zijn andere medewerkers van de Volkskrant, zoals de briefschrijfster Fatima Dakmar uitleg of detail die medewerker Nadia Ezzeroili bleek te zijn. Leg ze maar op tafel, al die brieven. 
  ... Maar wij hebben hier geen bedoeling mee...

Wat een rattige leugenaar!!!
  ...  behalve dat we de ongemakkelijke verhouding willen tonen tussen de staat en een beschermeling die tevens de belangstelling van de geheime dienst wekt.

Alsof dat van enigerlei wijder belang is voor de maatschappij, en dat 'belangstelling van de geheime dienst' wist hij niet van tevoren. Wat hij geprobeerd heeft, is rotzooi over Wilders te vinden, en dat is niet gelukt.
    Wat een gore rattige leugenaar!!!   


Naar Landverraad , of site home