WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Maarten van Rossem

29 jul.2016

Maarten van Rossem is iemand die niet misstaan zou hebben als nar aan het hof van een of andere roofridder of als causeuraan de copieuze dinertafels van de Dickensiaanse rijken, maar door toeval is beland in de twintigste en eenentwintigste eeuw. Alwaar hij delzefde minachting tentoonsperidt ten aanzien van het klootsjesvolk en ander gespuis dat men vroer in die kringen had. Wat hem uitermate popualir maakt bij de huidge elite, natuurlijk, en en dus ook een graag gezoien gats in de media is. Waarvan hier een klein verslagje, helaas komende van het gespuis:


Uit: GeenStijl.nl, 29-07-2016, door Pritt Stift uitleg of detail

NPO-elitefascist Maarten van Rossem over GeenPeilStukje NPO televee. Voor u geknipt, omdat er werkelijk niemand meer naar die belastingpoet propagandabagger kijkt. In het kwisje "De Slimste Mens" (KRO/NCRV) mogen drie onbeduidende nono's vragen beantwoorden olv een uitgerangeerde nieuwslezer, en als sidekick zit daar dan de ongewassen baardaap Van Rossem (PvdA), die gevat uit de hoek mag komen. Enfin, de drie kandidaten zijn te dom om te poepen en verder lekker grinniken om het rabiaatrancuneuze gestampvoet van die vervlogen viespeukprofessor uit dat fossiele systeem. ...


Red.:   Voor wie de bewegende beelden niet kan verdragen: "De democratie is een aanfluiting van de democratie". Onuitgesproken: "In de democratie kan het volk stemmen, en dat wil ik niet, want ik wil dat de elite regeert, en dat kan niet bij een echte democratie. Daarvoor is een nodig een speciale "elite-democratie", dat wil zeggen: het volk kiest uit de elite wie namens de elite mag regeren ten gunste van de elite".
    En verraad aan de democratie is één van de helderste vormen van landverraad. Natuurlijk.
    Oh ja, een plaatje van deze kerel:

Dus revolutionairen: zorg voor een extra dik touw ...
    En nog een oh ja: het enig verder benodigde processtuk:

Q.e.d.
    Meer van dit soort gorigheden hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home