WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Diederik Samsom

8 aug.2016

D. Samsom is redelijk recent al langsgekomen als haatzaaier uitleg of detail , Geheel volgens de alhier al veelverkondigde stelling dat politieke-correctheid een complex is waarbij het ene aspect bijna volautomatisch ook bijna alle andere met zich mee brengt, scoort hij nu ook in deze rubriek.

Het haatzaaien waar het daar over ging, is het verraad van de Nederlandse cultuur middels het afschaffen, wat moet volgens D. Samsom, van Zwarte Piet. En dan zijn alle andere vormen van haatzaaien jegens de Nederlandse cultuur meestal niet ver weg. Ook degene waar het om gaat in deze verzameling - na een inleiding (de Volkskrant, 14-07-2016, verslaggeverscolumn, door Ariejan Korteweg):
  Moreel leiderschap

Hoe de politiek zich opmaakt voor de terugkeer van de moraal

...    Waarom morele vragen politiek urgent worden. Dat is de titel van de afscheidsrede die Gabriël van den Brink hield bij zijn vertrek als hoogleraar maatschappelijke bestuurskunde in Tilburg. Het is een dun boekje - amper zeventig pagina's - dat deze zomer bij iedere politicus naast de slaapzak in de tent zou moeten liggen. Omdat er glashelder in wordt uiteengezet waar het in de politiek om draait en welke rol de moraal daarin moet spelen. Op empirische grondslag gestoeld - Van den Brink is een gedreven veldwerker - en overzichtelijk gepresenteerd - Van den Brink houdt van puntsgewijs opgediende betogen, vervat in heldere schema's.
    In de Haagse boekhandel Douwes werd vanwege dat boekje een avond lang over politiek en moraal gedebatteerd. Job Cohen was er, Kees van der Staaij, Van den Brink zelf en Diederik Samsom. ... Samsom was een geval apart, hij toonde zijn talent én zijn zwakte.    ...

Een lange inleiding ten einde de omgeving te schetsen waarin het kon gebeuren dat D. Samsom een uitspraak deed die hij normaliter, bij directe ondervraging als politiek leider, mijdt als de pest: wat zijn fundamentele standpunt is aangaande immigratie. Hier is het volkomen voorspelbare antwoord:

  Moraliteit, dat is waar je mee begint en waar je wilt uitkomen, mijmerde de PvdA-leider hardop: nooit meer zo'n jongetje dat dood aanspoelt op een strand.

Juist ja ... Het moderne equivalent van "Nooit meer Auschwitz"...

En om dat "Nooit meer Auschwitz" te bevorderen, importeren we dus uit het Midden-Oosten hele hordes barbaren die elkaar op leven en dood bestrijden over de ene of de andere uitleg van een absurd absolutistisch geloof ...

Landverraad.

Maar, het moet gezegd worden: het gedoe rond Zwarte Piet is slechts geneuzel vergeleken met deze aanpak. Nog slechts een enkele portie moslims erbij van wat we nu al hebben, en we zitten dicht bij de fase waarin burgeroorlog waarschijnlijk is, zie de globale gegevens daarover hier . Samsom heeft ooit eens in een ander onbewaakt moment een getal van 200 duizend genoemd, en omdat dat voor het overgrote deel mannen zijn is dat met de gezinshereniging erbij redelijk dicht bij die 800 duizend die we nu al hebben.

Maak uw borst maar nat ...

En het is niet alleen een keuze voor moslims (Elsevier.nl, 06-12-2016, door Bauke Schram):
  Samsom ziet niets in plan om Afrikaanse migranten terug te sturen

Het plan van premier Mark Rutte om Afrikaanse migranten terug te slepen naar veilige landen in Noord-Afrika is een ‘onzalig idee’. Dat is althans de mening van PvdA-leider Diederik Samsom, ...

...‘Het is een onzalig idee om mensen zonder asielprocedure terug te sturen,’ stelt Samsom aan tafel bij het VARA-programma Pauw.

Het is een nog veel onzaliger idee om die lieden de gelegenheid te geven om na Afrika volgefokt te hebben, ze ook Europa vol te laten fokken zoals nu al duidelijk gebeurt: het stikt zo langzamerhand van de zwraten in Nederland.

De beweging van Samsom, voorvloeiden uit zijn Joodse migratie-totalitarisme, is die van een Joodsfascisme. Gepaard gaande met de inmiddels bekende Joodsfascitische propaganda:
  ‘We weten van mensen die in Italië aankomen ongeveer 40 procent een echte vluchteling. Uit Eritrea, Sudan, Somalië, die vluchten voor oorlog en ellende en onderdrukking. ...'

Een gore leugen. De maatstaven voor 'oorlog, ellende en onderdrukking' zijn van toepassing op heel Afrika. Dat is dus een volkomen ongeldige maatstaf.
    En op dit soort leugens, volgen de bekende andere:
  ‘... en in strijd met het internationaal recht.’

Willekeurige zwarte vlekjes op een vel wit papier daar op gespetterd door Joodsfascisten en Joodsisten.
  Als je die op zee weer terug in Afrika duwt, is dat inhumaan ...

Het argument om alle tien de eendjes in de sloot te beschermen en te laten opgroeien tot moedereenden die weer tien eenden krijgen enzovoort ... Dat is "humaan".

Diederik Samsom is een Joodsfascist, die samen met zijn soortgenoten uit is op de ondergang van de blanke Europese bevolking uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home