WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Judith Sargentini

16 jul.2016

De lijst van landverraders wordt bij aanvang ervan samengesteld naar aanleidng van de aanlsag in Nice en de reacties daarop. natuurlijk nooit zonder een langere of kortere eerdere gechiedenis van soortgelijk gedrag.
    Maar het volgende is een geval van eerder gepleegde overtredingen, die door de gebeurtenissen van dezer dagen opniwiuw in het zoeklicht zijn gekomen.De persoon is Judith Sargentini, diie door hetrzeer eerbare weekblad Elsevier geselecteerd werd als één van de lieden die eerder beweerd hadden dat er bij de dikke stroom vluchtelingen uit het Midden-Oosten natuurlijk geen aanhangers van IS of andersoortige terroristen zouden zitten. Wat nu officieel is herroepen (Elsevier.nl, 11-07-2016, door Tom Reijner uitleg of detail ):
 

Zij deden angst voor IS onder migranten af als hysterie

Jihadorganisaties hebben terroristen ‘veelvuldig’ op pad gestuurd naar Europa, en wel via de enorme migratiestroom vanuit Turkije. Met deze mededeling komt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding terug op eerdere uitlatingen dat hiervoor geen bewijs was. ...
    Het onderzoek logenstraft politici en anderen die met zoveel woorden aangaven dat er geen reden was voor paniek. Elsevier.nl zet vier van hen op een rijtje.

Judith Sargentini

‘Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders op vluchtelingenbootjes naar Europa komen. Is hysterie.’ Dat waren de stellige woorden van GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini op Twitter, in mei vorig jaar. ...

Hier de originele tweet met wat commentaar eronder (opgeslagen vermoedelijk naar aanleiding van een link bij GeenStijl):
 

Puur gezond verstand, hè, dat commentaar ...

Iets dat Sargentini dus volkomen ontbeert.oligarchie_landverraad_personen_wagendorp_bronnen.htm

Gedreven door ideologie, hè ...    En gezien de manier waarop ze verdedigd wordt door Wagendorp uitleg of detail , dus vermoedeljk etnisch gedreven ideologie. Kijk ook nog maar eens naar dit tweetje:

Hetzelfde rabiate taalgebruik als van types als Wagendorp, Grunberg, enzovoort. Geboren uit dezelfde rabiate opvattingen als van Grunberg, Wagendorp, enzovoort.

Het is niet zo dat de FPÖ andere meningen heeft, nee, de FPÖ is Bijbels FOUT!!! Oud-Testamentisch FOUT!!! Holocaust-FOUT!!!

Die rabiate opvattingen zijn in hun rabiaatheid al net zo gevaarlijk als die rabiate opvattingen van moslims.

Daar moet het kwaadaardige anti-sociale uitleg of detail dan nog bij komen.

En dit komt allemaal uit de sociale en culturele woestijnen van het Midden-Oosten. Zie ook de steun van de moslim-reageerder onder de "Holocaust!"-tweet.

Waarbij natuurlijk ook dit hoort (Joop.nl, 03-02-2017, door Judith Sargentini - Europarlementariër GroenLinks uitleg of detail ):
  Het gaat niet om aantallen vluchtelingen, maar om voorspelbaarheid

...    We komen alleen tot een vergelijk met Afrikaanse landen als we ons uitgangspunt veranderen. ... Mensen op bootjes komen altijd onverwacht en ongewenst. Mensen met visa worden verwacht. Laat Afrikaanse werknemers legaal bij ons werken, geef ze multi-entry visa zodat ze heen en weer kunnen reizen, geef studenten de ruimte om hier te komen studeren. Besteedt je ... niet aan grensbewaking ...

Oftewel: "Alle negers werken hard en studeren en moet je toelaten tot Europa!" (Kijk maar de toestand van Afrika ...).

Zo veel gekleurden binnenhalen om die blanken eronder te krijgen ...


Naar Landverraad , of site home