WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Hans Spekman

24 sep.2016

En daar is Hans Spekman.

Niet zo vaak in het nieuws, als "slechts" voorzitter van de Partij van de Allochtonen en dus een onder-voorzitter van de Partij van het Landverraad.

En het kostte dan ook even voordat de redactie het verband zag.

Het verband tussen als eerste deze uitspraak (Volkskrant.nl, 24-09-2016, door Frank Hendrickx):

  Spekman: Geen heksenjacht op Turks-Nederlandse PvdA'ers

Partijvoorzitter Hans Spekman heeft op een PvdA-ledenraad in Eindhoven begrip gevraagd voor de moeilijke positie van Turks-Nederlandse volksvertegenwoordigers. ...
    Spekman vindt dat de discussie over de gebeurtenissen in Turkije en de manier waarop Turks-Nederlandse politici in Nederland daarop moeten reageren 'te zwart-wit' wordt gevoerd.


En deze uitspraak (nu.nl, 09-02-2016. uitleg of detail):
  Spekman vindt Wilders 'gevaarlijk' voor democratie

De voorzitter van de PvdA, Hans Spekman, vindt dat PVV-leider Geert Wilders de democratie en rechtsstaat in gevaar brengt.
    Wilders' oproep om in verzet te komen tegen asielzoekerscentra, haalt volgens Spekman "de geest uit de fles".


Juist ja ...

De moslims, met hun eindeloze reeks eisen en hun nog eindelozer reeks gewelddaden, moet je als ze ons verraden met zachte handschoentjes aanpakken en vooral niets tegenwerpen.

En Geert Wilders, die dit dodelijke culturele en fysieke gevaar aan de orde stelt en wil bestrijden, is een gevaar voor de democratie ...

Oftewel: Hans Spekman is een Seyss Inquart.

Rijmt lekker.

En Seyss Inquart heeft zijn welverdiende lot gekregen.

Hans Spekman ook, zodra de burgers het bestuur van het land gered hebben uit de handen van de islamisten, de zwarten, en de Joodse en Joodsistische landverraders uitleg of detail .

Oh, en wie wie niet preceis weet wie Seyss-Inquart is, hier staat 'ie:

...  links naast Alexander Pechtold ...


Addendum:
Nog een stem der ratio (de Volkskrant, 27-09-2016, ingezonden brief van Pieter Markus, Geldrop)
  Te veel begrip

Hans Spekman zegt over Turks-Nederlandse volksvertegenwoordigers: 'Ik zie de dilemma's en ik zie de druk. Als je familie hebt in Turkije en je weet dat alles wat je hier zegt ook consequenties voor hen kan hebben, dan praat je wel wat anders.' (Ten eerste, 26 september). Deze situatie staat op gespannen voet met artikel 67 lid 3 van de Grondwet, dat gebiedt dat Kamerleden 'stemmen zonder last'. Volksvertegenwoordigers die druk ondervinden vanuit Turkije zouden daarom hun zetel ter beschikking moeten stellen.

Spekman en zijn club zal hangen ... Als landverraders.


Naar Landverraad , of site home