WERELD & DENKEN
 
 

Landverraders: Liesbeth Zegveld

22 sep.2016

Weer zo'n geval waar deze redactie met smart op zat te wachten.

Liesbeth Zegveld ...

Deze redactie is bereid op te treden als beul, als er eentje vereist is ...

Voor "De Advocaat van het Varraad" is dat een besparend lot.

Hier de aanleiding (Volkskrant.nl, 22-09-2016):
  Nederland hoeft Karremans niet te vervolgen

Nederland hoeft toenmalig Dutchbat-commandant Thom Karremans niet te vervolgen voor zijn rol in de val van Srebrenica. De bewering dat Nederland de zaak niet goed heeft onderzocht, is 'overduidelijk ongegrond' en moet worden verworpen.
    Dat oordeelde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens donderdag. Nabestaanden van drie slachtoffers van de val van Srebrenica in 1995 stapten vorig jaar oktober naar het hof in Straatsburg met een klacht tegen Nederland. Hun advocaten stelden dat de rol van Karremans in het bloedbad niet goed was onderzocht en er politieke druk was uitgeoefend om vervolging te voorkomen.
    De advocaten Liesbeth Zegveld en Tomasz Kodrzycki stelden ook dat Karremans en zijn plaatsvervanger Rob Franken medeplichtig zijn aan moord, oorlogsmisdaden en genocide.

Het is dus andersom: door degenen die tegen het inter-etnische geweld in voormalig Joegoslavië streden te vervolgen, zijn advocaten Tomasz Kodrzycki en met name Liesbeth Zegveld mede-schuldig aan dat inter-etnische geweld.

En gezien haar stellingnames in strijd voor alle etnieën die zich tegen Nederland keren, is Liesbeth Zegveld zlef een inter-etnische guerillastrijdster, strijdende aan de kant van de oprukkende niet-Nederlandse etnieën.

Landverraad pur sang.

Proces overbodig, zullen de revolutionairen vermoedelijk oordelen ...

Meer mevrouw Liesbeth Zegveld hier uitleg of detail .


Naar Landverraad , of site home