WERELD & DENKEN
 
 

Bronnen bij Sociologische begrippen: allochtonen, leugens

31 mrt.2016

Over allochtonen wordt stelselmatig gelogen. Niets maar dan ook helemaal niets dat er dienaangaande aan officiele cijfers verstrekt wordt, is waar. Alle getallen waarin allochtonen negatief eruit komen, dienen zo ongeveer verdubbeld en meer te worden, en voor positief omgekeerd. Om een heel simepel reden: men liegt over wie allochtoon is:

Dit is een artikel over demografie naar aanleiding van de registratie van de 17-miljoenste "Nederlander", gaande over de bevolking van Den Haag. Daar rechtsboven staat, gaande over de officiƫle registratie door gemeente en CBS:
  Bijna vier op de vijf inwoners van Nederland heeft twee ouders die in Nederland geboren zijn en wordt dus bestempeld als 'autochtoon'. Van de allochtonen in Nederland heeft iets minder dan de helft een westerse afkomst of ouder(s).

Oftewel: er wordt systematisch geloging in ALLE cijfers over autochtonen en allochtonen. Nabil Amzieb, wiens hoofd voor een Amsterdamse shisha-lounge belandde uitleg of detail , geldt waarschijnlijk als autochtoon, en zijn moord komt als "autochtoon" in de boeken.


Naar Sociologische krachten, allochtonen , Sociologie lijst , Sociologie overzicht , of site home .