Islamitische Jodenhaat


Een bekende uitdrukking luidt: "Geen moeite of kosten worden gespaard om een mensenleven te redden".

Er doet zich weer een uitstekende gelegenheid voor om meerdere tot vele mensenlevens te redden.

Er zijn namelijk een aantal mensenlevens niet gespaard, omdat deze regel niet is nagevolgd. Er zijn kosten en moeite gespaard bij het redden van mensenlevens waardoor er op een voorspelbare manier mensenlevens zijn gevallen.

Drie stuks, om precies te zijn.

En Joodse mensenlevens, waarvan velen menen dat er extra reden is om ze te sparen.

En hier is de reden dat we weten dat er wat gedaan kon worden om die mensenlevens te sparen: (Volkskrant.nl, 01-06-2014, ANP, redactie):

 

'Verdachte van aanslag Joods museum bekent in video'

UPDATE De politie heeft een Franse Syriƫganger opgepakt voor de aanslag vorige week zaterdag op het Joods Museum in Brussel. Mehdi N. (29) uit Roubaix werd vrijdag in Marseille aangehouden, toen hij van de bus Amsterdam-Brussel-Marseille stapte.


Dat wil zeggen: een moslim heeft Joden vermoord.

Nou was allang bekend dat moslims in Europa graag moorden, want dat hebben ze laten zien in Madrid in 2004 en Londen 2005, en wat betreft Joden laatst nog in 2012.

En dat vermoorden van moslims is ook  nauwelijks een verrassing, aangezien hun Heilige Boek vol staat met afkeer van joden.

Iets dat men in een andere context zonder enige verdunning "abject antisemitisme" noemt.

Dus toen vele honderden en mogelijk duizenden  moslims naar SyriĆ« gijnen om daar terreur te plegen, was voorspelbaar dat als ze terugkwamen dat ze hier zouden gaan moorden.

Men had dus mensenlevens kunnen sparen door deze lieden het land uit te zetten.

Men heeft dat het land uitzetten niet gedaan en dat heeft nu die menslevens gekost.

Ieder verstandig mens die levens wil besparen, moet zich dus scharen achter het streven om het voorspelbare vallen van nieuwe menslevens te voorkomen.

En te voorspellen welke moslim het nu precies gaat, is ongebonden werk.

De conclusie is logisch en eenduidig:

Ten einde menslevens te sparen, moeten kosten noch moet gespard worden, emndie kosten en moeite moeten  geleverd worden door degenen die het naast staan aan degenen die de mensenlevens willen verspillen:

Oftewel:
 
  Alle moslims moeten Europa uit gezet worden:

Voor hen individueel is het een beperkte hoeveelheid moeite, en zo'n beperkte hoeveelheid moeite staat in geen enkle verhouding tot het doel waarvoor het is: het sparen van mensenlevens.

Hiermee wordt henzelf tevens de ellende bespaard van te moet leven in een omgeving die hen nu al racistisch behandeld, zoals ze zelf vinden, en nu nog vele racistischer zal worden, nu ze verantwoordelijk zijn geworden voor weer wat moorden op Joden.


P.S.
Hier is de voorpagina van Joop.nl na het bekend worden van dit nieuws, en het gelijktijdig bekend worden van een of ander voetbalakkefietje (Joop.nl doet nooit aan sport):

Overigens was allang duidelijk dat Joop.nl een undercoveroperatie is van moslims, met ene Francisco van Jole als uithangbord, Samira Ahli en Hasna El Maroudi als de twee redacteuren, en Nederlanders die zich voor de islamitische zaak laten gebruiken - dit als uitbreiding van het spectrum van andere moslim-sites als maroc.nl, wijblijvenhier.nl, en dewareislam.nl. Overigens haten ze daar niet alleen Joden, maar ook Nederlanders. Op die websites zijn er twee soorten Nederlanders: de "kk kazen" en de "kkk kazen" - het eerste staande voor "kolere kanker Nederlanders" en het tweede voor "Ku Klux Klan Nederlanders". Bij Joop.nl zit men dicht tegen dit stadium aan.

P.P.S.S.
Op dezelfde zondag, 's avonds, was er ook een uitzending van het vlaggenschip actualiteiten-duidingsprogramma van de NPO, de Nederlandse Publieke Omroep: Nieuwsuur. Hier zijn de onderwerpen van Nieuwsuur van die dag, de dag dat bekend werd dat Qatar iets met voetbal heeft gedaan en de dag dat bekend werd dat moslims weer Joden hebben vermoord in Europa:

Trek uw eigen conclusies hieruit aangaande Nieuwsuur. Bedenk daarbij dat dat andere programma van de NPO dat aan nieuws doet, NOS Journaal, alle mogelijke moeite doet om moslims in een goed daglicht te plaatsen. Om het bericht over de Joden in Brussel konden ze niet heen, maar binnenkort krijgen we dus weer veel moslims te zien die net lijken op Nederlanders. Zowel NOS Journaal als Nieuwsuur zitten dicht tegen het niveau van Joop.nl.

P.P.P.S.S.S
De kristallen bol van de redactie vertoont slechts een klein wolkje. Het was niet het NOS Journaal, maar Nieuwsuur dat onmiddellijk startte met de contra-campagne - de volgende dag, op maandagavond:

Het tweede item de Deense-moslim-dichter genaamd Yahya Hassan die o zo Deens is.

   Rijnlandmodel - 1 juni 2014[an error occurred while processing this directive]