Aanslagen, deel 2, 13-11


In de media in het algemeen en de Volkskrant in het bijzonder verscheen zo veel absurdime naar aanleiding van de zoveelste terreuraanslag van moslims uitleg of detail , dat alle beschikbare tijd opging aan het verzamelen daarvan uitleg of detail .

Geen tijd voor zelfs een korte actuele reportage.

Maar met een week achter de rug, een lichte luwte in de berichtgeving, en de  prikkel ertoe van de inbreng van Arnon Grunberg, toch wat tijd vrijgemaakt.

Het heeft meer dan een week geduurd voordat Het Orakel van de Volkskrant zijn uitspraak doet. Maar, zoals een echt orakel betaamt, moet hij het dan ook in beperkte ruimte dus woorden doen, en tot nu toe waren er hele krantenpagina's nodig om de moslim uit het islamterrorisme te halen.

Het Orakel grijpt daarom terug op een oude bekende, vroeger in kinderschrift ook wel aangetroffen op stoffige auto's of bewasemde ramen:


 

Stoornis

Op 24 maart 2015 crashte Germanwings vlucht 9525 in de Franse Alpen. Oorzaak van de crash ... was co-piloot Andreas Lubitz. Lubitz leed aan psychiatrische stoornissen en su├»cidale neigingen.    ...
    In Amerika komen jaarlijks tientallen mensen om bij zogeheten 'mass shootings'. De oorzaak ... zijn veelal stoornissen die terug te vinden zijn in het handboek van de psychiatrie: DSM-5.
    De daders van 13 november zullen vermoedelijk ook in bovenstaande categorie passen, maar hun daden zijn overgoten met een ideologisch sausje, de reden waarom de psychiatrische stoornis gepolitiseerd kon worden.    ...Een pink-in-de-lucht versie van:


  "Het zijn geen Moslims maar Gekken" ...Wat natuurlijk ook geldt voor Joodse columnisten en commentatoren, die zoals altijd bijna universeel loyaal zijn aan hun semitische broeders.


Hetgeen doet belanden bij de oplossing van deze recente versie van bedreiging van het Europese continent vanuit het Midden-Oosten, die begon, in Nederland, met het christendom van Boniftius:


  Hak de Islamitische en Joodse Heilige Bomen om
   Rijnlandmodel - 23 novmber 2015


[an error occurred while processing this directive]