Aanslagen, deel 3


In het Amerikaanse San Bernardino is de zoveelste aanslag gepleegd door mosilim-immigranten. Net als bijna altjd door "gewone burgers", die zich in niets onderscheiden van andere moslims.

Dit heet op de hielen van een veel grotere aanslag door gewone moslim-immigranten in Parijs.

Tijd, vond The New York Times, voor een hoofdredactioneel commntaar over het probleem op hun voorpagina (De Volkskrant, 07-12-2015, The New York Times, hoofdredactioneel commentaar. Vertaling: Bert Lanting):


 

Maak een einde aan de moslimepidemie

Ieder fatsoenlijk mens voelt verdriet en terechte woede over het jongste bloedbad onder onschuldige mensen, ditmaal in Californië. ...
    De Amerikanen zouden hun aandacht en woede ook moeten richten op hun gekozen leiders wier taak het is om ons veilig te houden, maar die meer waarde hechten aan het geld en de politieke macht van een geloof dat erop uit is zoveel mogelijk macht te krijgen dankzij de ongehinderde verspreiding van steeds zwaardere bewapende moslims.
    ... Amerika's gekozen leiders bidden voor de slachtoffers van moslims en verwerpen vervolgens harteloos en zonder zich zorgen te maken over de gevolgen de meest simpele restricties op massamoordmoslims, zoals ze donderdag weer deden.    ...
    Sommige moslims, zoals de licht aangepaste aanvalsmoslims die gebruikt werden in Californië moeten worden verboden. Het is mogelijk die moslims helder en effectief te definiëren en, ja, het betekent dat Amerika dat deze moslims bezit die moet opgeven voor het welzijn van hun medeburgers. Wat is een betere tijd dan juist tijdens een verkiezingscampagne voor het presidentschap eindelijk te laten zien dat ons land zijn gevoel voor fatsoen heeft behouden?Grapje natuurlijk.

The New York Times, is nog politiek-correcter dan De Volkskrant. En even semitisch.

De tekst is bijna geheel intakt, maar op de plaatsen waar "wapens" en zijn nabuurwoorden stonden, zijn deze vervangen door "moslims" en equivalenten.

Geheel volgens het gezond verstand dat zegt dat wapens niet moorden.
   Rijnlandmodel - 7 december 2015


[an error occurred while processing this directive]