Koeien of kamelen?


Het was zo voorspelbaar als de opkomst van de zon ...

Morgenochtend.

De moslims plegen een bloedige aanslag, en de politiek-correcten en multiculturalisten staan weer in koor te brullen dat "Moslims en de islam er echt helemaal bij horen".

En omdat het dit keer een echt spectaculaire aanslag was, die in Parijs op Charlie Hebdo, krijgen we ook bijdragen van een Franse premier (Valls), een Franse president (Hollande) en een Duitse Bunderkanzlerin (Merkel): "De moslims horen er helemaal bij en zijn net als ons".

En in Nederland roepen the usual suspects als Lodewijk Asscher van de PvdAllah soortgelijke dingen.

Dus laten we met name het laatste deel van de kreet eens nader gaan onderzoeken. Stel: "ons" zijn de koeien, weet u wel: die beesten die in de groene zompige wei van Noordwest-Europa zijn opgegroeid en staan, en "zij" zijn de kamelen: die beesten die eeuwenlang aangepast zijn aan de droogte van de woestijn en van oase naar oase slenteren en waarvan een aantal nu in Europa is verdwaald. De stelling van Valls, Hollande, Merkel en al die anderen is, slaande op die verdwaalden:
Vraag is dat waar?

Dat gaan we onderzoeken, en wel onderzoeken op de officiële manier: proefondervindelijk.

En dit was het idee: we laten een paar koeien een simpel één in een dozijn protestje organiseren, richting de verdwaalde kamelen, iets met een enkel spandoek en wat fakkels. Niets groots. Een handjevol mensen.

Een protestje van niets.

Echt helemaal niets, in de geschiedenis van de koeien.

Geen enkele koe zou er een grasspriet minder om eten.

Hier is dat protestje: 
Wat is nu de reactie van de verdwaalde kamelen die koeien zouden zijn (Telegraaf.nl, 07-02-2015):

 

'Actie moskee Leiden toont nieuwe situatie'

De bezettingsactie bij de moskee in aanbouw in Leiden zaterdagochtend toont volgens het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) aan dat er een „nieuwe situatie” is ontstaan wat betreft moslimhaat in Nederland. „Er was sprake van een georganiseerde actie van een groep die ideologisch gedreven is”, aldus Yassin Elforkani van het CMO.


Een stelling uitgesproken door een door ideologie gedreven organisatie. Geen "koeien"-reactie dus, maar een "kamelen"-reactie.
    En (Volkskrant.nl, 07-02-2015):

  'Bezetting' schokt Raad van Moskeeën

De Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN) heeft vandaag geschokt gereageerd op de 'bezetting' van een moskee in aanbouw in Leiden. ...
    ... Volgens de raad groeit onder islamitische burgers de angst voor toename van agressieve aanvallen op moslims en moskeeën. ...

Een typisch democratische actie: protest tegen bestuurlijke dictatuur en bestuurlijk wanbeleid dat tegen de wensen van de bevolking ingaat, wordt door deze "koeien" uitgelegd als "agressieve aanvallen".
    Geen "koeien"-reactie maar een "kamelen"-reactie.
    En op meer persoonlijke en voormannelijke basis:
De meest gematigde of op één na meest gematigde moslimleider, PvdA-voorman Ahmed Marcouch, ziet in een simpele demonstatie tegen een ideologie een 'ontwrichten van de samenleving'. Iets wat kan alleen waar kan zijn in een samenleving gebouwd op die ideologie. De islamitische ideologie.

Ahmed Marcouch uit kamelentaal van het zuiverste water.

De man beweert Nederlander te zijn, maar heeft niets maar dan ook helemaal niets begrepen van wat democratie is. Dus van wat "Nederlander zijn" is.

Democratie is niet het organiseren van een verkiezing. Dat doen ze tegenwoordig in Afrika ook en de puinhoop is er even groot als voorheen.

Democratie is hoe je omgaat met het proces van gezagsuitoefening in een grotere maatschappij.

En daarbij hoort dat als gezagsdragers buiten boekje gaan, gekozen of niet, dat je je daar ongestoord tegen mag uitspreken.

Ook met protest, indien de overtredingen ernstig genoeg zijn, zoals in deze zaak zeker het geval is.

Zo is Nederland ontstaan.

Ahmed Marcouch, meest gematigd moslim, heeft daar niets van begrepen.

Voor Ahmed Marcouch geldt:
En dat geldt dan natuurlijk nog veel meer voor de hele rest van de moslimbevolking. Met misschien een doodenkele uitzondering, die zich niet durft uit te spreken wat op dit niveau grenst dat aan afvalligheid

En op openbare afvalligheid staat de doodstraf.

Maar voor degenen die de clou in het begin ontgaan is: deze uitslag stond natuurlijk van tevoren vast. Want uit ...
... volgt volgens alles dat logica lijkt dat ...
En deze uitspraak is een perfect equivalent van...:
Conclusie:


Diegenen die beweren
dat moslims gelijk zijn aan "ons",
spreken in absurditeiten


Oh ja, de kamelen namen een maandje of zo geleden ook deel aan een demonstratie. Hier was toen hun inbreng:


Al-Jaberi oorlogsverklaring


Dit is niet alleen ten diepste ondemocratisch en hondsbrutaal tuig ... Dit is voor onze maatschappelijke rust levensgevaarlijk tuig.

Er is maar één oplossing:


Remigratie!


En als bonus nieuwe ontwikkelingen. De Volkskrant wijdde er een echt artikel aan vol Cassandra-waarschuwingen (de Volkskrant, 09-02-2015, van verslaggeefster Maud Effting):

  Moslimorganisaties vreest escalatie na bezetting Leidse moskee

'Wij zijn bang voor volgende acties'


Moslimhaat in Nederland is in een gevaarlijker fase beland met de 'bezettingsactie' afgelopen weekend bij een moskee in Leiden. Dat stelt het Contactorgaan Moslims en Overheid. 'Dit was georganiseerd. Het kan het begin zijn van escalatie. Wij zijn echt bang voor volgende acties.'     ...


En aan de andere kant wist GeenStijl te berichten (GeenStijl.nl, 09-02-2015 uitleg of detail ):

  FOTOOS. Mohammed Cartoon Protest Londen

Gisteren vond in London een demonstratie plaats tegen de VVMU in het algemeen en de Mohammed Cartoons in Charlie Hebdo in het bijzonder. Er kwamen duizenden booslims opdagen in het hart van de Britse democratie om BOE te roepen tegen tekeningetjes. Mocht u nog geschokt zijn om vijf islamhaters met een NL-vlag op een in aanbouw zijnde moskee te Leiden. Check dan vooral even die vijf boze moslimgasten bovenop het Britse standbeeld van generaal Montgomery.Aspect nummer 1: Demonstranten bezetten een westers heiligdom. Moslimdemonstranten. En hier te zien in zeer veel grotere aantallen dan de moskee-in-aanbouw-bezetters.
    De volgende foto:

 


De demonstranten uiten extremistische leuzen. Zeer veel extremistischer leuzen dan de moskee-in-aanbouw bezetters.

En GeenStijl heeft nog wat leuke beelden, tonende enkele duizenden van dit soort bloedvijanden van het westen.

De conclusies zijn glashelder: trek de woorden over de moskee-in-aanbouw bezetters door in hevigheid naar aanleiding van de moslimdemonstanten dan is er weer slechts één conclusie mogelijk:


De remigratie moet onmiddellijk starten,
en indien nodig onder dwang

Want de moslims kunnen op ieder moment filmers gaan vermoorden, cartoonisten gaan vermoorden, willekeurige burgers in treinen, metro's en musea vermoorden, en onze binnensteden platbranden.

Oh ja. Dat hebben ze allemaal al gedaan ...

   Rijnlandmodel - 8 februari 2015


[an error occurred while processing this directive]