Waarschuwing! Afl. sept. 2016

"We moeten ze helpen".

"We moeten ze helpen".

"We moeten ze helpen".

"We MOETEN ze helpen".

"We MOETEN ze helpen".

"We MOETEN ze helpen".

Hierbij dus een samenvatting van alle, alle, ALLE argumenten om "vluchtelingen" uit het Midden-Oosten, Afrika en van waar dan ook te helpen.

En al zoiets als twee jaar lang "Actueel" want gepropageerd in alle media.

We gaan er niet over discussiëren.

We gaan alleen laten zien hoe dat "helpen" eruit ziet:

Waarvoor we de hulp inroepen van de website GeenStijl, het enige substantiële lek in de politiek-correcte censuur van de reguliere media (GeenStijl.nl, 10-09-2016, door Pritt Stift uitleg of detail ).

 

Prachtig hartverwarmend diepmenselijk stukje journalistiekgebeuren naar de regiolezer toe in De Gelderlander, editie Veluwezoom (hyperlink). ...

In plaats van klikken op die hyperlink kunt ook het plaatje downloaden en de gedrukte tekst lezen - het is groot en uitstekend leesbaar en datgene dat hieronder wordt gebruikt las bron.

Mensen met een snel ontvlambaar gemoed wordt echter aangeraden daarbij enige voorzichtigheid in acht te nemen. Ter voorbereiding eerst de tekst van GeenStijl, dat probeert het luchthartig op te nemen.
  Syrisch gezin van tien (10, dus een vader en moeder en acht (8) kinderen) krijgt huis, tuin & opbergschuur cadeau alsook een nieuwe Miele/Zanussi/Whirlpool en een gezinsbreedbeeld. ...

Wat dus een snelle afkorting blijkt te zijn van een gruwelijke werkelijkheid - hier de daadwerkelijke tekst:
  De vrachtwagen van een grote elektronicawinkel staat ... het uitladen van het witgoed: een koelkast, een wasmachine, een fornuis én een kleurentelevisie.

De reactie van de buurtbewoners:
  ... enkele buren willen weten wat daar gebeurt. Op gepaste afstand volgen ze het uitladen van het witgoed: ... Ze kijken, maar zeggen niets.

In wat Amerikanen noemen "a stunned silence" - "een verbijsterde stilte".

En dat dus bovenop:
  ... een hoekwoning aan de Vossenstraat. ...
    De achtertuin van hun nieuwe woning ...

Oftewel: een huis met een waarde van zoiets als een half miljoen.

En naar wat voor soort mensen gaat dit allemaal:
  Nog niet zo lang geleden haalden ze het landelijke nieuws toen het grote gezin dreigde te worden opgesplitst. De gemeente Renkum kon voor hen geen geschikte woning vinden. Daarom wilde Renkum de Alhamo's niet in één huis, maar in twee (flat)woningen onderbrengen. De Alhamo's voelden daar niets voor.

Veeleisenden.
  De achtertuin van hun nieuwe woning is in twee weken veranderd van een groene oase in een zandvlakte. Klaar om te worden bestraat.

Met een woestijnmentaliteit.

Bestaande uit:
  ... vader Sulaiman (42), moeder Balgees (39), de zonen Ayman (18); Firas (17), Ayad (13), Hakar (10) en de dochters Iman (12), Diman (12), Viyan (8) en Dezin (4).

Waarvoor GeenStijl in haar artikel een nadere kennismaking organiseerde in de vorm van een zoekplaatje:
  Bonuszoekplaatje - wat valt u op aan de foto?

Hier zijn de eerste vijf reacties:
  Hier een vergelijkbaar verhaal: dagelijks.nu...
Mastermattie | 10-09-16 | 15:01

Geen enkele vrouw op de foto.
Infidel66 | 10-09-16 | 15:05

Alle vrouwen verstopt in de keuken?
Weerduivel | 10-09-16 | 15:05

Veel mannen te zien op het plaatje...
La Bailaora | 10-09-16 | 15:06

Vrouwen zijn verkocht?
Marvin_NL | 10-09-16

Oftewel: deze mensen zijn absoluut en op geen enkele manier passend in de Nederlandse samenleving.

En dat wordt niet beter, maar erger.

Want Ayman leert als eerste van zijn mocro-taalgenoten dat de juiste aanduiding voor Nederlanders is "tata's". En dat die tata-vrouwen er zo bijlopen omdat het allemaal hoeren zijn. Die je vrijelijk mag naroepen, betasten en aanranden in het zwembad. En dat als iemand er iets van probeert te zeggen, dat je alleen maar heel hard "Rassies!!!" hoeft te roepen. En, tot Ayman's verbijstering, dat dat ook geldt voor de politie.

Kijk dus nog maar eens goed naar dat plaatje.

Dat zijn de mensen tegen wie u vermoedelijk zal moeten gaan vechten .

In de toekomst.


P.S.
Iedereen weet vanuit de psychologie, bijvoorbeeld bij de opvoeding, dat verwennen leidt tot walgelijke mensen. En de term "verwennen" is voor bovenstaande een onovertrefbaar eufemisme. Zie hier uitleg of detail uitleg of detail uitleg of detail .


 
 Rijnlandmodel  -  14 september 2016