De Volkskrant en vluchtelingen

De discussie rond de bootvluchtelingen van 2015 wordt gevoerd met de meest smerige middelen denkbaar. De term "hypocrisie" is op geen enkele manier toereikend, noch zijn er passende vegrotingstermen te vinden. Hier het voorbeeld gegeven door één van de meest door deze dikke stinkende saus overgoten organen: de Volkskrant.

Na een uitvoerige emotionele campagne onder het motto "Het zijn toch allemaal mensen ..." kwam men met dit op te proppen (de Volkskrant, 22-08-2015, hoofdredactioneel commentaar):En hier wat de Volkskrant daar mee bedoelt (03-09-2015):'Legt deze foto de populisten het zwijgen op?'


Tezamen met dit soort taal (de Volkskrant, 03-09-2015, column door Bert Wagendorp):
  Jongetje

Tussentitel: Misschien voelde zelfs Wilders iets van empathie .

De werkelijkheid is deze: die man die zijn kind in dat bootje stopte, heeft de hoeveelheid empathie zoals er blijkt te bestaan in Syrië en Irak en omstreken: de empathie van elkaar voor het minste en geringste zoals een geschil over één of andere profeet de hals willen afsnijden. Ze zullen voor het zeel veel grotere verschil met de rationelen en ongelovigen in Nederland nog veel meer bereid zijn die rationelen en ongelovigen de hals af te snijden uitleg of detail .

En het journalisme bij de Volkskrant uitleg of detail heeft evenveel empathie als Martin Bormann voor zijn vrouw en kinderen. Het is te hopen dat het VK-journalisme het lot van Martin Bormann ondergaat.


P.S.
De rest van de media is nauwelijks beter. Hun volgende item na het voorgaande is het uitzetten van bejaarden uit hun verzorgingstehuizen. Omdat de zorg te duur is geworden zoals iedereen weet...


   Rijnlandmodel - 3 september 2015


[an error occurred while processing this directive]