AZC-verkrachters

"Er zijn geen incidenten met asielzoekers".

"Er zijn geen incidenten met asielzoekers".

"Er zijn geen incidenten met asielzoekers".

"Er zijn GEEN incidenten met asielzoekers".

"Er zijn GEEN incidenten met asielzoekers".

"Er zijn GEEN incidenten met asielzoekers".

"Er zijn GEEN incidenten met asielzoekers".


Want (Telegraaf.nl, 16-09-2016, door Pieter Ploeg uitleg of detail ):

  Verkrachting meisje ’onder de pet gehouden’

Inwoners van Ede en plaatselijke politici willen weten waarom de verkrachting van een 18-jarig meisje uit de Gelderse gemeente drie weken is stil gehouden. Ze vermoeden dat politie en lokale overheid er tot op heden bewust het zwijgen toe hebben gedaan om de discussie over opvang en huisvesting van asielzoekers in Ede niet opnieuw te laten oplaaien.
    De jonge vrouw heeft meteen aangifte gedaan bij de politie, nadat ze in de nacht van 22 op 23 augustus was misbruikt nabij station Ede-Wageningen. Volgens een woordvoerder van de familie kwam het meisje daar kort na middernacht met de trein aan, waarna ze op haar fiets wilde stappen om naar huis te gaan.
    „Maar bij het station werd ze aangesproken door drie lichtgetinte mannen die haar dwongen met hen mee te gaan naar het nabijgelegen Norabos. Tot ongeveer vier uur ’s nachts is ze daar in een leegstaand gebouw van Stichting Karakter - een instelling voor kinder- en jeugdpsychiatrie - vastgehouden en door één van de mannen misbruikt en verkracht”, aldus de woordvoerder.
    Volledig overstuur is ze daarna naar huis gegaan, waarna de 18-jarige met haar ouders slachtofferhulp heeft ingeschakeld en aangifte heeft gedaan. De familiewoordvoerder: „Het verhaal gonst al dagen rond in Ede, maar vanuit officiële instanties bleef het stil. Er is DNA beschikbaar van de dader, maar de familie hoort niets over het onderzoek.”


De verantwoordelijke hiervoor is:

 


Burgemeester Cees van der Knaap, Christen Democratisch Appel..

Volgens Bijbelse normen verdiend deze man dat zijn vrouw of dochter verkracht wordt, en hij daarna opgehangen.

Volgens hedendaagse normen van noodzakelijk retributie, dient deze man onmiddellijk ontslagen te worden en van alle wereldlijke goederen ontdaan.

Wat er vermoedelijk met hem zal gebeuren is dat hij na de revolutie zonder pardon aan zijn tenen zal worden opgehangen.

Alle voorstanders van het toelaten van asielzoekers van welk pluimage dan ook krijgen dan een geseling, met een aantal slagen afhankelijk van het aantal keren en de indringendheid waarmee ze zich voorstander hebben betoond van niet-westerse immigratie.

Met een minimum van tien stuks.

Uit te delen met de karwats of de lederen zweep.

Zodat de pijn minstens even lang voelbaar blijft als de pijn van een slachtoffer van verkrachting door een groep barbaren.


P.S.
Zie ook hier uitleg of detail .


  Rijnlandmodel - 16 september 2016[an error occurred while processing this directive]