Haatnegers

Iedereen die iets over algemene geschiedenis weet, is er van op de hoogte dat slavernij een wijdverspreid cultureel verschijnsel was in Afrika, en dat de voornaamste buitenlandse afnemers van slaven de Arabieren waren. Daar komt het "Moren" vandaan. Die trouwens een constante aanvoer nodig hadden, want die slaven mochten zich niet reproduceren. Dat blijkt bij het terugkijken op de geschiedenis misschien een voorzienige maatregel

Toen kwamen de Europeanen met hun schepen - aan de kust aan de andere kant van Afrika

Het waren er niet veel, want die schepen hadden een bemanning van hoogstens een paar honderd koppen en die moesten dat schip laten varen. En een vloot was zoiets als tien schepen.

Dus die Europeanen kwamen niet verder in Afrika dan een paar forten aan de kust, waarvan Elmina de grootste was. En hoewel de lokale Afrikanen weinig producten van aanzienlijke economische waarde konden aanbieden, was er één ding wat ze wel in redelijke overvloed hadden: slaven.

En zo begon de Europese slavenhandel.

Nu zitten er, na enige omzwervingen, nakomelingen van die slaven in Nederland. Die overigens nog steeds weinig te bieden hebben aangaande zaken van economische waarde, maar ze kunnen goed zingen en dansen. En sporten.

De nakomelingen van slaven, die we voorlopig "creolen" zullen noemen, zijn naar Nederland gekomen via Suriname. Op volstrekt vrijwillige basis, en om redenen die zonder voorkennis enigszins duister lijken, want Suriname is een rijker land dan Nederland, en Suriname heeft een beter klimaat dan Nederland.

Wat Suriname echter weinig heeft zijn Europeanen, dus er valt in Suriname weinig te beleven aangaande zaken van economische waarde.

En daar heb je niet veel aan als je sterke punten zingen, dansen en sporten zijn en dus zelf juist op zoek bent naar economische waarde

Dus maar naar Nederland gekomen, waar er wel veel Europeanen zijn om voor te zingen, dansen en sporten. Zonder het retourneren van economische waarde.

Parasiteren, heet dat in zeer politiek-incorrecte maar wel zeer werkelijkheids-correcte termen.

Nu zitten er een aantal van deze creolen al een tijdje hier, en hebben ze, daartoe aangespoord door andere immigranten met een grote mond, zich ook een grote mond aangemeten, en beginnen nu kritiek op ons te leveren. Met leugens over de achtergronden van de slavernij, die de schuld  zou zijn van Nederlanders, terwijl het de creolen zelf waren.

Overigens, dat is dus inmiddels enkele honderden jaren terug, en degenen die zich op zulke banden beroepen die niets anders zijn dan etnische banden, noemen we hier "negers".

Eén van de zaken die het volgende doelwit waren van de grote mond van negers is Zwarte Piet.

Zwarte Piet lijkt op een neger, vinden ze, en daarvoor voeren ze enige kenmerken van hem aan, waarvan het enige dat hout snijdt, is dat ze beide een relatief donkere huidskleur hebben, hoewel die van Zwarte Piet bijna net zo veel afwijkt van negers als negers afwijken van blanken.

Verder lijkt Zwarte Piet in gedrag helemaal niet op negers, want Zwarte Piet is populair en Zwarte Piet werkt, voor Sinterklaas - voor wie hij eigenlijk alles organiseert. En negers hebben tot nu toe niets kunnen organiseren en als ze iets organiseren heet dat Kwakoe en hebben achteraf ruzie en is het geld weg, en dat werken hebben we al gezien in Suriname... Heel weinig, dus.

Anyway: Zwarte Piet storen ze zich aan, op een manier die eigenlijk heel erg lijkt op jaloezie, en tezamen met die grote mond roepen ze nu dus om het verdwijnen van Zwarte Piet.

Allemaal, voor zover ze hun mond opendoen

Die creolen die vrijwillig hierheen gekomen zijn om op onze kosten te leven, die ons beschuldigen van slavernij en racisme, en die nu roepen om het afschaffen van Zwarte Piet, noemen wij hier "haatnegers".

Van haatnegers waren er aanvankelijk maar een paar, zichtbaar althans, en de meest actieve was Quinsy Gario, dichter (zang en dans, dus). Quinsy Gario is echter niet de ultieme haatneger. Daarvoor moet je bij Joop.nl zijn, de voorlichtingswebsite van de VARA, waar bijvoorbeeld mensen schrijven als "Kno’Ledge Cesare Dichter, Oprichter Soul Rebel Movement" (alweer: zang en dans), en bijvoorbeeld mensen reageren als "Dennis Mollis" en "andre foet" uitleg of detail , die rondkraaien dat Nederland het meest racistische land ter wereld is, oftewel: dat ze Nederlanders haten.

Maar dat hier alleen mannen genoemd worden, wil niet zeggen dat het bij vrouwen minder erg is. De vertegenwoordigster van die loot aan de stam is Anousha Nzume, die een treffende imitatie van Winnie Mandela weggeeft uitleg of detail - de Winnie Mandela die begon als de vrouw van Nelson Mandela en eindigde als dictator in kleine kring.

Die Anousha Nzume, theatermaakster (ja, zang en dans, weer) werd dus weer eens uitgenodigd door de politiek-correcte media om haar vuil komen te spuien, omdat er weer een blanke verrader was die uit angst voor de reactie van de bekende negers bij afwijzing van hun eisen, "Seker omdat ik soewart ben...", ze maar weer hun zin wilde geven (Volkskrant.nl, 11-06-2014, door Thomas van der Kolk uitleg of detail):

  Anousha Nzume: 'Ik leer Rutte graag eens iets over het slavernijverleden'

Er is een 'nieuwe' Zwarte Piet gepresenteerd, het WK staat op het punt te beginnen en Nederland is het favoriete belastingparadijs van de Amerikanen. We vroegen theatermaakster Anousha Nzume naar haar mening over het nieuws van de dag.


Bij Knevel & Van den Brink werd gisteravond de 'nieuwe Zwarte Piet' gepresenteerd. U zat ook aan tafel, en vond de veranderingen niet ver genoeg gaan. U presenteerde zelf een gekleurde piet. Hoe bent u daar zo op gekomen?

Hetgeen eindigde in een oproep van mevrouw Nzume om Zwarte Piet het land uit te gooien en in ieder geval van de buis te weren want tenslotte werden die Sinterklaasuitzendingen georganiseerd door de overheid, en dat moest dus niet kunnen.

Waarop er, gezien de geschiedenis en alle mogelijk ervaringen met dit soort mensen, maar één enkele zinnige en noodzakelijke riposte is: een oproep om Anousha Nzume, Quinsy Gario en al die andere haatnegers het land uit te gooien.

Want haatnegers zijn gevaarlijk. Ze stoken alle andere negers en creolen op, zodat die negers in groepen de binnensteden intrekken om die te plunderen en in de brand te steken, zoals ze dat gedaan hebben met de Engelse steden in 2011.

Hier wat plaatjes van dit feestje van de multiculturele samenleving, met ter amusement de mogelijkheid voor het spelen van het spelletje "Zoek de blanke":

Taking over the streetslarge crowd gathered this street Hackney  east London  before clashing with police


Late night lootersgroup youths run through the streets Dalston  east London  after breaking into the area Kingsland shopping centre

Stealinggroup looters flee from clothes store Blue Inc Peckham after stealing clothes

the runLooters burst through the window shop Peckham high street carrying their spoils
 

RaidThis group targeted jewellery store the Bullring shopping centre Birmingham

Rampagegroup looters raid local shop Hackney  stripping the shelves bare drink and cigarettes  while cash machine also ripped apart

Stripped bareThe looters jumped over counters and threw food such crisps and sweets the floor order get the things they wanted

london

london

rioter smashes shop window

Plundered   contents lorry are stolen
Plundered   contents lorry are stolen

Smashed   hooded looters storm shop Hackney

ThievesGroup youths steal shirts and other clothes after breaking into shop Peckham

Attackgroup youths kick the door sports store Hackney

group youthsone carrying stolen television walks past shop Hackney

Mindlessgroup youths attacks helpless photographer Brimingham the violence spread north last night

riots london

Don show your Facebookbrazen Londoner posted picture himself with items still their packaging  Police say such postings encouraged other people join the looting
A brazen Londoner posted a picture of himself with items still in their packaging. Police say such postings encouraged other people to join in the looting


Nog steeds op zoek naar blanken? Hier wat foto's van de opruimacties na afloop:Voor betere beelden kunt u dit spel ook zelf verder spelen: tik in het zoekvenster van Google "cleanup london riots" in.

Nou, was dat geen leuk spelletje, na al die haat van de haatnegers ...?

P.S.
Na dit geconstateerd hebbende, en een stapje terug nemend, en tevens constaterend dat soortgelijke verschijnselen zich ook voordoen bij moslim-immigranten, die wij volstoppen met geld dat ze vervolgens besteden aan het bouwen van moskeeën en op reis gaan naar hun moslim-thuislanden voor vakantie, hajd en jihad in plaats van het geld en de moeite te besteden aan hun buurten en hun kinderen in Nederland, en ons vervolgens even grondig haten als de negers, zie Joop.nl en hier uitleg of detail , moet je constateren dat het toch wij zijn die iets fout doen.
    Een psycholoog en met name pedagoog die je dit verschijnsel van zoveel giften en zo veel haat als antwoord zonder verdere invulling voorlegde, zou onmiddellijk weten wat er aan de hand is: dit is het "verwende kinderen"-syndroom. Wij hebben "kinderen in de beschaving" verwend met allerlei zaken waar ze nog niet aan toe waren en waar ze niet mee om konden te gaan, tezamen met een veel te ruim budget, en ze hebben gedaan wat het resultaat is van het "verwende kinderen"-syndroom: pubers en jongelingen worden die weinig presteren en hopeloos veeleisend zijn en naargeestig in de omgang, en waarvoor je als ouders uiteindelijk nog maar één werkend recept hebt: ze het huis uitgooien.
    En, bij gelijkblijvende trends, gaat dat in dit grote-gekleurde-mensen geval ook gebeuren. De keuze is om het georganiseerd te doen, of ongeorganiseerd. Dat laatste natuurlijk gepaard gaande met geweld, van ongeveer dezelfde soort als boven geïllustreerd.

P.P.S.S.
Waar in het laatste stukje gesproken  wordt van "wij", gaat dat natuurlijk vrijwel uitsluitend over de politieke, bestuurlijke, intellectuele en artistieke elite van dit land. De politieke elite werd gechanteerd door een relatief klein deel van hen dat met Kristalnachten en de Jodenvervolging ging smijten, de bestuurlijke elite keek naar de onderlagen van de maatschappij en toen die zich tegen de immigranten keerden, keerden zij zich voor die immigranten want zo laat je zien dat je tot de bovenlagen behoort, de intellectuelen en met name de historici onder hen hadden en hebben een bloedhekel aan alles dat naar Nederland ruikt, en de kunstenaars hebben een natuurlijke voorliefde voor alles dat exotisch is, ook al eten ze de koelkast leeg en wonen ze het huis uit want dat doen ze zelf ook graag.
    Waarna je als waarnemer alleen nog wat kan gaan zitten mijmeren over brokken en stukken ...
 

   Rijnlandmodel - 11 juni 2014[an error occurred while processing this directive]