Racisme!!!!!!!!!!!


Volgens de "Racisme!!!"-jagers besteedt Nederland veel te weinig aandacht aan het koloniale verleden, en is dat een teken van racisme.

En er zijn ook veel te weinig vertegenwoordigers van de kleuren van diverse gradatie in de topposities van diverse onderdelen van de Nederlandse maatschappij.

Eén hoogst belangrijk aspect is echter aan hun aandacht ontsnapt: het racisme in de sport.

En met name in de belangrijkste sport: het voetbal. Waarin de top gerepresenteerd wordt door het Nederlands elftal.

En ook in dat Nederlands elftal moet dus evenredige vertegenwoordiging van alle kleuren zijn

Hier is dat Nederlands elftal, in haar opstelling van het WK van 2014:

 Dit is geen evenredige vertegenwoordiging . Hier zien we vier spelers "met kleur'. Van de mensen "met kleur" is hun vertegenwoordiging in de Nederlandse bevolking ruwweg 1 op de 10.. Dat wil zeggen: de vertegenwoordiging van blanken is ongeveer 9 op de 10

Ik eis een evenredige vertegenwoordiging van blanken.

En kom niet aan met het smoesje dat blanken nu eenmaal minder presteren op het voetbal- en sportvlak, want iedereen weet dat alle culturen volkomen gelijkwaardig zijn.

En het idee dat blanken op één of andere manier minder zouden presteren op dit vlak, is dus een ontkenning van de gelijkheid der culturen, en dus per definitie entofobie, blankenhaat, en racisme. En dient door organisaties van het College voor de Mensenrechten, het Europese Hof voor de Mensenrechten, Human Right Watch, Quinsy Gario, Anousha Nzume, de Ombudsman, Verena Shephard, de rest van de Verenigde Naties, enzovoort, onmiddellijk en ten scherpste veroordeeld te worden

En geen beter betwijs van dat racisme dan de ondervertegenwoordiging van blanken in het Nederlands elftal.

Dus nogmaals, op de manier waarop gekleurden dat doen

 

Ik eis evenredige vertegenwoordiging
van blanken!!!

In het Nederlands elftal.


 

   Rijnlandmodel - 5 juli 2014[an error occurred while processing this directive]