Moordoproep

Gedreven door het vrijwel constant blijvende verschil tussen de wens van de politieke-corrctheid om de islam voor te stellen als vredelievend, en de dagelijkse werkelijkheid van de haatdragendheid en moordlustigheid ervan, vertoont de neiging om ten gunste van moslims te schrijven in de Nederlandse media een exponentieel groeiende lijn.

Daarin is nu het niveau van het oproepen tot geweld bereikt.

En wel op die plaats waar het anti-Nederlandse extremisme sowieso al het sterkst is: de haatzaaisite Joop.nl. Hier spreekt haar hoofdredacteur (Joop.nl, 28-07-2015, door Francisco van Jole - eindredacteur Joop uitleg of detail ):


  Een reisverbod voor Wilders

Francisco van Jole over de olifant in huiskamer Nederland


... ondertussen is er een ander nijpend probleem. Wilders zaait voortdurend haat ... Maar een kritische houding van de Nederlandse media ten opzichte van Wilders is nu eenmaal zeldzaam.    ...
    Wilders is kortom onze eigen haatprediker en hij exporteert zijn haat alsof het Hollandse tulpen zijn. Wordt het daarom niet tijd dat we hem een reisverbod opleggen? ...


Het is nauwelijks verhuld wat hij eigenlijk bedoelt en wilt. Een reisverbod als reactie op oproepen tot haat is natuurlijk absurd. De haatroproepen blijven dan komen. Nee, het is duidelijk: die haatoproepen moeten stoppen, en dat gaat de dader, die volgens de omgekeerde Joliaanse logica een psychopaat is, niet zelf mee ophouden.

Nee, hier is volkomen helder wat Van Jole bedoelt en wil:


De dood voor Wilders


En nadat deze redactie dat in gedachten al had opgeschreven maar nog niet uitgevoerd, kwam één van de extremistische allochtonen op zijn website met precies dezelfde redenatie:
  Ab Anders, wo 29 juli 2015 20:08
Van Jole: "... de haatimams. Zij zien de 'ongelovigen' als gevaar, Wilders ziet de moslims als gevaar ... Hij demoniseert er stevig op los."
    Dat demoniseren gaat ook op voor Van Jole. Immers, Wilders roept niet op tot geweld; dit i.t.t. haat-imam's, gelegitimeerd door de koran. ...

F Bidar, wo 29 juli 2015 22:06 in reactie op Ab Anders
“Wilders roept niet op tot geweld”
    Dat hoeft ook niet. De historische voorbeelden laten zien wat met de aangevallen doelgroep moet gebeuren. Het is enkel aanwijzen en de rest zal door het eigenvolk uitgevoerd worden, nu met uitsluiting, later met aanslagen en als de tijd rijp is door... .


Inderdaad: Francisco van Jole hoeft niet op te roepen tot geweld. Het historische voorbeeld laat zien dat Marcel van Dam en Thom de Graaf niet hoefden op te te roepen tot geweld uitleg of detail . Het "U bent een minderwaardig mens" en "U bent medeschuldig aan de moord op Anne Frank" lieten zien wat er met de aangevallen doelpersoon moest gebeuren.
 
En wat ook inderdaad gebeurde.

Net zoals de koran van Farid Bidar vol staat met wat er met de aangewezen doelgroepen moet gebeuren: Joden, andersgelovigen en ongelovigen worden aangewezen, en de rest zal door het eigen moslimvolk uitgevoerd worden, met uitsluiting, later met aanslagen en als de tijd rijp is door... .

En de tijd is er kennelijk rijp voor, want de moslims van Farid Bidar zijn al volop bezig met de aanslagen tegen Joden, andersgelovigen en ongelovigen.

En natuurlijk is Francisco van Jole volstrekt medeverantwoordelijk voor de aanslagen van de moslims tegen Joden, andersgelovigen en ongelovigen. Hij steunt hun zaak tot de laatste snik, via zijn website.

Francisco van Jole is een gecertificeerd cognitief psychopaat  .

En allen die voor hem en zijn website werken zijn medeverantwoordelijk voor zijn verbale daden en hun gevolgen.  Rijnlandmodel - 30 juli 2015[an error occurred while processing this directive]