Diederik Samsom vooruit!

Diederik Samsom, voorman van de socialisten van de PvdA en voorzitter van de vereniging "Diederik Samsom Vooruit", ligt onder vuur, sinds hij een stropdas is gaan dragen, een cursus neuro-linguistisch programmeren heeft gevolgd, en ons de oren van het hoofd liegt over het vertellen van eerlijke verhalen.

Dusdanig onder vuur dat zelfs de streng politiek-correcte televisie satires over hem uitzendt (Koefnoen, 07-09-2013 uitleg of detail ). Daar komt hij aangelopen, met zijn rode rozen:
 


En hier de vrouw die hij aan het huilen bracht (de waargebeurde aanleiding voor de satire):
 

Waarna hij zich spoedt naar zijn volgende potentiële kiezers:
 

Dat is oneerlijk van de politiek-correcte televisie.

Want mede onder leiding van zijn partij zijn weliswaar de werklozen in de bijstand geschopt, de huurders beroofd, en worden de gepensioneerden bestolen, maar de PvdA heeft toch ook veel binnengehaald.

De redding van de banken, de aanschaf van de JSF en de komst van grote aantallen vluchtelingen uit Afrika en Arabië zijn door hem voor de poorten van de hel weggesleept.

En die banken, JSF en grote aantallen vluchtelingen uit Afrika en Arabië maken de Nederlandse maatschappij dusdanig veel sterker dat ze zonder problemen de 21ste eeuw zal doorkomen.

Daar is iedereen in de top van de maatschappij het unaniem en hartgrondig over eens.

Ga zijn beste vrienden maar opzoeken om het aan hen te vragen: Mark Rutte, huisadres: Emirates Tower, app. 241a, Dubai, en Alexander Pechtold, huisadres: Sunset Street 32, Cayman Islands.


Addendum  20 september

Wat reacties van lezers op de bekendmaking van het door hem gesteunde beleid van de regering:
  De Volkskrant, 19-09-2013, ingezonden brief van Dick Wassink, Hoogeveen

Principes

Ik kon tijdens het Prinsjesdagdebat dinsdagavond mijn oren niet geloven, dus heb ik gisteren teruggekeken op uitzendinggemist.nl en inderdaad, daar hoorde ik de leider van de sociaal-democraten zonder schaamte zeggen dat men er voor had gekozen om iedereen met anderhalf tot tweemaal modaal erop vooruit te laten gaan, en de gepensioneer- den met een klein aanvullend pensioen gaan erop achteruit. En ja, ook de minima zagen minnen.
    Hoever moet die partij in de peilingen nog zakken voordat Diederik Samsom doorkrijgt dat hij echt helemaal los is van alle sociaal-democratische principes.

Maar dan passen ze deze truc toe:
  De Volkskrant, 19-09-2013, ingezonden brief van Roland Danckaert, Herkenbosch

Snertkabinet

Wat een snertkabinet is dit! De mensen met het zwaarste leven, ook financieel, krijgen de hardste klappen: chronisch zieken, gehandicapten, onvrijwillig werklozen, zogenaamd illegale vluchtelingen, kinderen met een rugzakje en alleenverdieners mét kinderen. ...
    En als de PvdA en de VVD straks fors dreigen te gaan verliezen tijdens de verkiezingen, schuiven ze gewoon weer een nieuwe leider naar voren die de mooiste beloften doet en trappen veel kiezers daar doodleuk weer in.

Een nieuwe leider die nog gladdere praatjes verkoopt dan Diederik.

 

   Rijnlandmodel  -  15 september 2013