WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, diversen: Karin Amatmoekrim

20 sep.2016

En heet op de hielen van Geronimo Matulessy uitleg of detail nog een kandidaat uit de categorie Allochtonen, divers. En op een bepaalde manier toch nog uit dezelfde hoek van de wereld, want, zegt de naam zijnde die van Karin Amatmoekrim: dat is Javaans. Indien in Nederland, meestal via Suriname, zoals ook in dit geval.

Goede oploeding gehad, goede maatschappelijke positie, maar hebben we eindeloos veel keren gezien: dat maakt de taal eerder des te krasser. Het is eigenlijk een beetje "Ik neuk jullie allemaal de moeder", maar dan met een intellectueel toontje.

Dat was al een keer eerder gebleken, bij de biechtvader van haatdragend-geslaagd-niet-Nederland: Robert Vuijsje uitleg of detail , en mogelijk ook eerder bij Joop.nl. We gaan het niet opzoeken. Hier is de recente bijdrage (Joop.nl, 20-09-2016, door Karin Amatmoekrim - Schrijver uitleg of detail ):
  Waar gaan we heen met z’n allen?

Ik hoorde Nasrdin Dchar de vraag stellen in een filmpje waarin hij mensen opriep om mee te lopen tijdens de manifestatie van Ieder1

Ja, die Nasrdin Dchar is natuurlijk een perfect voorbeeld van iemand die het wel goed meent met Nederland. In tegenstelling dus tot:
  Feiten en waarheden zijn waardeloos, wat van waarde is is nog steeds weerloos, en Donald Trump zou zomaar eens aan de macht kunnen komen. Ik ben niet pessimistisch, althans niet op de manier zoals de blanke boze burgers met hun spandoeken, de laaghangende mondhoeken, de zonder blikken of blozen gelegde verbinding tussen vluchtelingen en Hollandse bejaarden die verkommeren in tehuizen. ...

... de blanke Nederlanders.

Allemaal haat-mensen.

Overigens was er de afgelopen twee weken wat onrust in de wijk waar Nasrdin woont: Poelenbrug, Zaandam. Daar hadden wat vrienden van Karin en Nasrdin de blanke buren geholpen met boodschappen doen bij de Vomar ( uitleg of detail uitleg of detail en er is nog veel meer), waarna wat filmploegen polshoogte kwamen nemen van het gebeuren. Hier de reactie van Nasrdin toen hij vanaf zijn balkonnetje de filmploegen gewaar werd (downlaod het plaatje voor details):


Leuke vrouw en kindertjes heeft die Nasrdin ...


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home