WERELD & DENKEN
 
 

Haatzaaiers, moslims: Soundos El Ahmadi

Soundos El Ahmadi, cabaretière, heeft een zo grote mond dat zelfs voor een moslim opvalt. Dat irritteert nstuurlijk met enige resultaat diverse mensen. Die niet allemaal even gelijkmoedig zullen resageren. En als dat gebeurt, weet Soundos wel waarom dat komt: alle Nederlanders heten haar. Een eerste voorbeeld (Volkskrant.nl, 18-02-2015, door Laura de Jong):
  Soundos El Ahmadi: 'Ik ben door alles en iedereen gediscrimineerd'

Nieuwsbreak ... Vandaag bespreken we het nieuws van de dag met stand-upcomedian, actrice en presentatrice Soundos El Ahmadi in de 4 uur Nieuwsbreak.


Tussentitels:
Ik ben heel vaak naar beneden gehaald door leraren. Wat ze zeiden? Dat ik als Marokkaan niets te zoeken had op het vwo
Het helpt ook niet dat ik geen Marokkaanse ben die door haar man wordt geslagen, of niets mag. Dat willen ze natuurlijk het liefste: een Marokkaanse vrouw die wordt onderdrukt
Heel Hilversum is wit, de redacties, de mensen, de muren, ja zelfs de stoelen.    ...
Ik werd gewoon niet geholpen op een terras vanwege mijn Arabische uiterlijk

De kop en tussentitels zeggen al weer genoeg: dit is een extremistische haatmoslim. Type dat bommen gaat leggen of mensen daartoe aanzet. Veel erger dan de cartoonisten die Mohammed portretteren. Die bekritiseren iets dat niet bestaat. Deze zwarte weduwe belastert een hele bevolking. Terwijl de vijfde colonne waar ze voor spreekt nu al sterk terroristisch is.
    In het artikel zelf:
  De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb sprak gisteren in Washington over het tegengaan van gewelddadig extremisme. Wat vindt u van zijn optreden?
'Aboutaleb benadrukte het belang van goed onderwijs. Dat is inderdaad belangrijk. Ik ben heel vaak naar beneden gehaald door leraren. Wat ze zeiden? Dat ik als Marokkaan niets te zoeken had op het vwo. ...

Kan niet anders zijn dan de meest pure leugens - onderwijzende zijn als boter zo zacht voor de moslims, zoals recent gebleken is bij het naar buiten komen van hun racistische haatopvattingen uitleg of detail .
  Bijna twee derde van de leraren op middelbare scholen in Nederland ziet dat moslim-leerlingen worden gediscrimineerd. Schrikt u daarvan?
'Nee, er wordt veel gediscrimineerd. Mensen zijn bang. Uit dit onderzoek bleek dat het vooral buiten de randstad gebeurt, dus waarschijnlijk uit onwetendheid.'    ...

Een leugenonderzoek, zodra je de inhoud leest: de volgende interactie: "Moslim tegen Hollander: 'Kanker kaas!', Hollander tegen moslim 'Kanker moslim' " wordt geteld als discriminatie van moslims. Het is natuurlijk precies andersom. Net zoals de aanwezigheid van een moskee een vorm van geweld uitleg of detail is, reli-nazi-geweld, en niet een demonstratie daartegen, wat ook andersom wordt gezien.
  Komt het nog steeds voor?
'Ja, bij tv-dingen. Als ze bij een bepaald programma een nieuwe presentator nodig hebben, wordt er doodleuk tegen mij gezegd dat ze al een exotisch iemand hebben voor iets anders en dat het dus niet nodig is. Of dat ze geen beige iemand willen maar een gewone acteur. Heel Hilversum is wit, de redacties, de mensen, de muren, ja zelfs de stoelen. Het zijn altijd dezelfde mensen die programma's produceren, daardoor worden altijd dezelfde mensen gevraagd. Het helpt ook niet dat ik geen Marokkaanse ben die door haar man wordt geslagen, of niets mag. Dat willen ze natuurlijk het liefste: een Marokkaanse vrouw die wordt onderdrukt.'

Nog meer gore leugens: moslims zijn al oververtegenwoordigd in de media, omdat ze sowieso maar 5 procent van de bevolking uitmaken en als groep zwaar onderpresteren en hoogstens als 1 op de 100 Hollanders voor zouden moeten komen maar als je ook weer het terrorisme en dergelijke meetelt, is het doodgewoon zo dat je er als fatsoenlijk mens geen enkele wilt zien - elke keer moet je weer aan Theo van Gogh, Charlie Hebdo, Lars Vils, Kurt Westergaard, en al die andere slachtoffers van die reli-nazi's denken.
  De woordvoerder van Aboutaleb verklaarde de uitnodiging van de Rotterdamse burgemeester in het Witte Huis als volgt: 'Hij valt op als moslimburgemeester in een grote Europese stad.'
'Dat vind ik goor. Je wilt toch opvallen omdat je goed bent? Als de politiek en de media een betere afspiegeling zouden zijn van de maatschappij zouden mensen opvallen vanwege hun talenten. ...'

... zouden er dus totaal geen moslims op televisie of in bestuurlijke functies te vinden moeten zijn.
    En na deze gore generalisaties over Hollanders ...:
  Wansink schrijft: de vijandige houding jegens Joden onder moslims is wijdverbreid. Hoe ziet u dat?
'We moeten ons inderdaad afvragen waar het vandaan komt. Alleen: wie zijn die moslims? Ik voel me niet aangesproken. Heel veel mensen zijn bekrompen, niet alleen moslims. ...'

Juist ja ...
    Deze mevrouw wens je een bootreis richting Marokko toe, maar dan zonder boot ...
    Overigens: er is nog een heel goede reden waarom de media en met name de televisie niet zo happig zijn om moslims uit te nodigen: zodra ze hun mond opendoen over maatschappelijke zaken, krijgen de Hollanders onmiddellijk nog meer afkeer van ze, vanwege het westerse-waardehatende en Nederlandhatende karakter van hun opvattingen. Zie de verzameling boven.

Soundos generaliseert echt iedereen helemaal de moeder. Hier haar volgende bijdrage (Volkskrant.nl, 12-04-2015, door Soundos El Ahmadi, actrice, presentatrice en stand-upcomedian. Deze maand is zij gastcolumnist voor Volkskrant.nl):
  Niemand als derderangsburger behandelen is een begin

Ik heb als tiener op een zogenaamde zwarte middelbare school gezeten. Ik heb mijn school nooit als 'zwart' ervaren, want mijn hele omgeving zag eruit als een reclameposter van United Colors of Benetton.


Ik had leraren die mij erg goed motiveerden en een aantal die precies het tegenovergestelde deden. ...

Waarop een dertien-in-een dozijn verhaal volgt van een slechte ervaring van een leerling met een leraar:
  Ik rende naar de juf en vertelde haar dat ik al wist welke schrijver ik ging kiezen. Ze keek mij aan en zei: 'Als je hem kiest is de kans op een onvoldoende heel groot, want Büch is geen literatuur'. Ik ging zwaar met haar in discussie. Dat vond een aantal leraren vrij irritant, een meisje van veertien dat zich goed kon uiten en toch binnen de grenzen van fatsoen bleef, waardoor ze nooit gestraft kon worden. Althans, niet op de conventionele manier.
    Ik vertelde mijn lerares dat zij niet kon bepalen wat wel en geen literatuur is, aangezien literatuur net als kunst is. ...

Oh oh oh, wat standaard ...
  Ik kwam die juf vorig jaar tegen. Althans, ze kwam met haar man naar mijn cabaretvoorstelling kijken. Na afloop kwamen ze met mij praten. Ik had daar absoluut geen behoefte aan, aangezien deze vrouw jarenlang de droom van een kind probeerde kapot te maken. ...

Flagrante overdrijving ... Maar ja, daar hebben wel meer mensen last van. Vaak gaan ze dan iets literairs doen, zoals cabaretier worden ...
     Maar dan, redelijk dicht tegen het einde van de column:
  Waarom ik dit vertel? Omdat onderdrukking onnatuurlijk is ...

Pardon...? Dit valt niet meer onder overdrijving. 'Onderdrukking' is een deels maatschappelijke term.
  ...Omdat onderdrukking onnatuurlijk is en kan zorgen dat mensen breken. Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. ...

Pardon ...? Wat heeft geweld hier mee te maken? We hadden het tot nu toe over de hoogst persoonlijke interactie tussen twee individuen. In welke geest komt dan geweld op?
  Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. Maar ik kan het, zonder dat ik het er mee eens ben, toch begrijpen.

Maar als je er tegen bent, waar komt dan die behoefte vandaan om geweld te begrijpen? Als je dat kunt begrijpen, dan kan je ook de afwijzende reacties van het andere individu, in dit geval de lerares, begrijpen. Dan komt dat geweld helemaal niet om de hoek kijken. Dan krijg je helemaal niet de behoefte om die andere persoon die niet aan jouw persoonlijke eisen voldoet iets gewelddadigs aan te doen.
    Goed, allemaal retoriek, natuurlijk, van deze redactie. Want natuurlijk gaat Soundos El Ahmadi het niet over haar eigen behoefte aan gewelddadigheid hebben:
  Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. Maar ik kan het, zonder dat ik het er mee eens ben, toch begrijpen. Want de problemen van mensen ontkennen - op de arbeidsmarkt ...

Juist ja ... 'de problemen van mensen' ... Dieventaal voor "allochtone achterstand en achterlijkheid". Want refererende aan de hogere werkloosheid van allochtonen die veroorzaakt wordt door allochtone achterstanden en achterlijkheid uitleg of detail . Iets dat natuurlijk ontkend wordt door alle allochtonen en alle politiek-correcte cultuurverraders maar dat heeft evenveel waarde als het geloof dat de maan van groene kaas is en in de Kaäba een teken van Allah ligt.
    Maar beweren dat de maan van steen is en in de Kaäba een ordinaire meteoriet ligt, is gevaarlijk:
  Want de problemen van mensen ontkennen - op de arbeidsmarkt, op school en in de rest van de maatschappij - is heel gevaarlijk.

Heel gevaarlijk. Want dat betekent:
  ... vanaf je geboorte als derderangs burger worden behandeld, altijd maar naar beneden worden gehaald door je naam, huidskleur of achtergrond, en dat er niemand is die verwacht dat je het gaat redden in deze maatschappij.

Natuurlijk wordt je vanaf je geboorte behandeld uitsluitend en alleen door je ouders, tot minstens een jaar of vier en voor de meeste allochtonen zes. Daarna ben je inderdaad al bijna helemaal een derderangsburger, want als kind van moslims ben je geïndoctrineerd met de islam en zijn je hersenen minder geschikt voor redeneren uitleg of detail . Vaak gepaard met een onoverkomelijke taalachterstand. Waardoor je alleen op derderangsniveau kan functioneren. Zodat weinig mensen van je verwachten dat je het gaat redden boven de onderste lagen van de maatschappij. Wat een groot deel ook zelf beseft en crimineel gaat parasiteren op de maatschappij.
    Kortom: hier is weer sprake van de meest diepgevoelde haat en rancune. Met deze boodschap erbij:
  Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. Maar ik kan het, zonder dat ik het er mee eens ben, toch begrijpen.

Niets anders dan een dreigement: geef ons rijkdom onafhankelijk van hoe we presteren, anders branden we jullie maatschappij plat.
    Waarvan akte.

Natuurlijk mag Soundos El Jihadi uitleg of detail met zoeel haatzaaitalent ook, naast in de Volkskrant, ook bij zusterpublicatie DWWD verschijnen. De laatste aflevering in DWDD, 31-03-2016 ( uitleg of detail , na 7:29 min.), met een filipica tegen Ayaan Hirsi Ali, met uitsluitend en alleen één reden: haar kritiek op de islam. Detail: "Moslims in de banlieues worden behandeld als vijfderangs burgers en honden dus hun jihadisme en terreur is volkomen begrijpelijk". En ook nog deze "Natuurlijk neem ik afstand van het geweld. Hoe? Door niets te zeggen". Voor Soundos El Jihadi is de islam de doorslaggevende factor in al dit soort keuzes, net als dat geldt voor de koppensnellende jihadi's in Syrië. En nog een paar weerzinwekkende opmerkingen die geen van alle weersproken worden.
    Deze mevrouw is levensgevaarlijk. Ze stookt moslims op tegen Nederlanders, en stuurt naar een burgeroorlog. Ze haat Nederlanders tot op het bot.

Maar dit was meer mensen opgevallen (hpdetijd.nl, 01-04-2016, door Paul Geraedts uitleg of detail ):
  Reconstructie: wat er nu precies is gezegd over Ayaan Hirsi Ali in DWDD

Afgelopen woensdag werd in De Wereld Draait Door een lijst opgesteld met invloedrijke Nederlandse vrouwen uit de Nederlandse sport, wetenschap, entertainment en politiek. Eén van die vrouwen op de lijst is Ayaan Hirsi Ali. Advocaat Bénédicte Ficq, zat aan tafel en bleek faliekant tegen Ali’s nominatie.

Bénédicte Ficq, advocaat van Badr Hari: de boodschap van Ayaan is te ‘polariserend’ geweest en heeft voor veel onrust gezorgd in onze maatschappij. Ficq stak haar afkeer voor Hirsi Ali niet onder stoelen of banken “Mij bekruipt altijd een enorme irritatie als ik aan Ayaan Hirsi Ali denk.” ...

Even wat uitleg tussendoor: Advocaat Benedicte Ficq is een moslim-hoer, excusez le mot, die zich liet besodemieteren door (netter: "meineed pleegde namens") door mocro-woesteling Badr Hari.
  De dag erna ging het debat-Ayaan gewoon verder, ditmaal met schrijver Jessica Durlacher en comédienne Soundos El Ahmadi. Durlacher mocht Hirsi Ali terug in de lijst plaatsen, laatstgenoemde verkondigde het tegengeluid.

Al uiterst opvallend want uiterst zeldzaam: dat bij DWDD een tegenwoord wordt toegelaten. Maar er was een reden:
  Een storm van kritiek viel haar ten deel, en onder meer Elsevier en The Post Online publiceerden vernietigende columns, laatstgenoemde nam vooral Matthijs van Nieuwkerk, en zijn onvermogen tot ingrijpen, de maat.

Juist ja ...
    Dus maar ingezet op maximaal vuur: Soundos El Jihadi:
  Zoals eerder vermeld, werden de dag erna Jessica Durlacher en Soundos El Ahmadi opgetrommeld. ... Wat meteen opvalt zijn de kattige reacties tussen de twee vrouwen. ‘Je lacht, een vervelend lachje ook’, reageert ze vinnig, wanneer aan Durlacher een lachje ontsnapt op het voorstel om zangeres Anouk in de lijst te plaatsen. Maar goed: Hirsi Ali, El Ahmadi ziet haar het liefst uit de lijst verdwijnen, en aldus begint het gesteggel van voren af aan, vanaf een minuut of zeven.

Uitspraak 4 (07.40/09/.11):
Durlacher: “Als je denkt aan wat er allemaal sinds 2002 gebeurde, helemaal per ongeluk, tegen wil en dank. Ayaan Hirsi Ali zei in 2002 al precies wat er nu gaande is, en werd vanaf toen bedreigd. Dat ze vervolgens gepolariseerd heeft, dat was niet zij, maar het is wat er daarna in de wereld gebeurde. Het is totaal omgekeerd. Wat nu gebeurt heeft zij ons toen al verteld. Ik ben ongelooflijk voor Ayaan.”

Uitspraak 5 (10.20/11.10): El Ahmadi: “Ik ben het met alles eens wat Ficq heeft gezegd. Ik vind de emoties (op Twitter) ook heel bijzonder, maar de verantwoordelijkheid die altijd maar naar één groep wordt geschoven, daar ben ik het gewoon niet mee eens. Was het maar zo simpel, maar dat is niet zo. Als het gaat over terrorisme en ronselingen hebben we daar met zijn allen verantwoordelijkheid voor. En dat ontkennen daarvan, dat vind ik heel zwak van haar (Hirsi Ali).”

Oftewel, zoals gezegd: Soundos El Ahmadi generaliseert iedereen de moeder. Zo zeer, dat alle Nederlanders verantwoordelijk zijn voor de terreur gepleegd door moslims.

Want Soundos El Ahmadi is moslim.

Maar bij de islamterreur-en kalifaat-steun-organisatie genaamd VARA is ze dus van harte welkom, nu als politiek-correcte "stand-up" dus "niet leuk" niveau Jan Jaap van der Wal uitleg of detail bij DWDD. Een reden voor "Drie keer de NPO" de Volkskrant om haar over twee pagina's te interviewen (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):
  Spotvogel

Soundos El Ahmadi ( 34 ) is de nieuwe huiscabaretier van De Wereld Draait Door...

... echt generaliseren is natuurlijk verschrikkelijk, pijnlijk en dom.

En wat dus natuurlijk alleen gedaan wordt door ...:
  Of ik zeg: 'Jullie lijken allemaal zo op elkaar, ik kan blanke mensen nooit uit elkaar houden.'

... blanke mensen.
    Uitspraak van "Generaliseert iedereen de moer" Soundos El Jihadi ...
    Soundos El Jihadi ... Voor al uw originele islamitisch haatzaaien!!!
    En als u als derderangsburger in de ogen van Soundos daardoor geweld tegen Soundos wilt gebruiken ... Dat begrijpt Soundos heel goed (Volkskrant.nl, 12-04-2015, door Soundos El Ahmadi, actrice, presentatrice en stand-upcomedian):
  ... Ik ben uiteraard tegen elke vorm van geweld. Maar ik kan het, zonder dat ik het er mee eens ben, toch begrijpen. Want de problemen van mensen ontkennen - op de arbeidsmarkt ...

Go, Soundos, go!!!

En Soundos is gegaan! Weg bij DWDD! Want daarvoor had ze zichzelf aangemeld. De redactie, als sjamaan in het bezit van de gave van mystieke voorzienigheid, had het bericht al opgeslagen (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):
  Spotvogel

Soundos El Ahmadi ( 34 ) is de nieuwe huiscabaretier van De Wereld Draait Door en toert door het land met haar programma Geboren met ervaring. 'Nu durf ik het aan.'

In het theater of op televisie? (1) 'Eind mei las mijn man een Nu.nl-bericht voor: Peter Pannekoek stopt als huiscabaretier bij De Wereld Draait Door. Peter ken ik, we zitten allebei bij Comedytrain en zien elkaar vaak in onze comedyclub Toomler, maar Peter had het daar tegen niemand gezegd. Mijn man zei dus: 'Hé Soun, Peter stopt bij DWDD.' Ik zei: 'Nou, dan ga ik het doen.'   
     'Ik heb zelf een appje naar de juiste persoon bij DWDD gestuurd. ...'

En dat kan je naturlijk niet weigeren, als Joodsistische redactie => wier belangrijkste doel in te leven is om Nederland af te schaffen en te vervangen voor de regenboogwereld van de diversiteit en het multiculturalisme. Niet voor niets iedere dag een portie negers daar ...

Hier dus de afloop van het gebeuren (de Volkskrant, 30-09-2016, door Gidi Heesakkers):
  Cultuurblog - Huiscabaretier El Ahmadi in stilte vertrokken bij DWDD

Soundos el Ahmadi (34) keert niet meer terug in De Wereld Draait Door als huiscomedian. De Amsterdamse cabaretière volgde in september Peter Pannekoek op, maar er bleek weinig animo voor haar bijdrages.
    De vrijdaguitzending van het actualiteitenprogramma van de VARA wordt traditiegetrouw afgesloten met een optreden van de huiscomedian, maar die bleef de afgelopen weken telkens achterwege.     ...
    Soundos ontkent niet dat er maar matig om haar weekafsluiters gelachen kon worden. 'Wat goed werkt bij stand-up comedy, sloeg soms niet goed aan tijdens de live-uitzending. Daarom is in goed overleg besloten om niet verder gaan.'

'Soundos ontkent ontkent niet dat er maar matig om haar weekafsluiters gelachen kon worden' ...

Dat doet denken aan de laatste keer dat er gelachen werd met allochtonen in de buurt. Dat was een aflevering van het Kopspijkers cabaret  , bijna vijftien jaar terug, met als "gasten" Ruud Lubbers, Mohamed Rabbae, en toenmalig ex-burgemeester van Leeuwarden Loeki van Maaren. Ruud Lubbers zit er in zijn toenmalige functie als VN Hoge commissaris voor de Vluchtelingen, en vertelt over zijn verblijf in Afghanistan, en plaatst een grap over een cabaretfestival in Kaboel, de "Kandaharetten" (voor de fijnproevers), de grap zelf zijnde "Komt een vrouwtje bij de dokter...", gevolgd door een stilte. Waarna "Lubbers" uitlegt: "Ja, dat is Kaboel een witz, want vrouwen gaan daar niet naar de dokter". Zelfs bij de toen al redelijk politiek-correcte VARA lacht het publiek.

De geupdate versie: "Gaat een moslim actualiteitencabaret doen ...". En voor de minder goede verstaander: "Ja dat is een witz, want moslims hébben geen gevoel voor humor".

Maar die Soundos die deed toch al cabaret? Nee joh, dat is gewoon Nederlandhaten onder het mom van een grapje, voor een publiek dat ook heel graag Nederland haat.
    Tja ...
    Dat is als een zaal vol Grolsch-drinkers voor Youp van 't Hek ...

Maar bij de Volkskrant zijn ze nu eenmaal helemaal idolaat van haatzaaiende moslims, dus daar is ze weer met twee pagina's interview. Nu over "vrouw zijn", wat natuurlijk weinig interessant is want dat zijn circa 3,5 miljard mensen, maar er konden toch wee twee pareltjes opgedoken worden (de Volkskrant, 25-10-2017, door Ad Fransen):
  Pas op of ik schiet

...    Soundos El Ahmadi en ik hebben afgesproken in een tentje bij haar in de buurt.
'De Bijlmer is een soort dorp voor me, de mensen kennen elkaar. Ik zou niet in een blanke wijk willen wonen ...

Tja ... Wij niet in een mocro-wijk.
    Of maak er dit van:
       "Ik zou niet in een moslim-wijk willen wonen"
    Of dit:
       "Ik zou niet in een zwarte wijk willen wonen"
    Of dit:
       "Ik zou niet in een Joodse wijk willen wonen"
    Of dit:
       "Ik zou niet naast een moslim willen wonen"
    Of dit:
       "Ik zou niet naast een zwarte willen wonen"
    Of dit:
       "Ik zou niet naast een Jood willen wonen"

En dan had Soundos ook nog dit in de aanbieding:
  Zou u in uw shows grappen maken over het hoofddoekje?
'Dat wordt al genoeg gedaan en ik vind het totaal niet funny. ... '

Nogmals bewijzende de stelling: moslims liegen makkelijker dan ze ademen uitleg of detail (in ieder geval over dit soort zaken).
    En voor de toekomst alvast maar dit opgeslagen:
  '.... Een hoofddoek hoort bij iemands geloof, identiteit, daar ga ik geen issue van maken. ...'

Voor als ze eens een "issue" probeert te maken over andermans identiteit ... Zeg blank zijn ...

Met een paar maanden vertraging want deze redactie volgt het roddelnieuws niet, een bijzonder leuke aflevering van de komedieserie "Iedereen houdt van Soundos" uitleg of detail (lindanieuws.nl, 05-10-2017, door Kirsten Zijderveld uitleg of detail ):
  We leggen je uit waarom iedereen het heeft over Soundos in 'Expeditie Robinson'

‘Expeditie Robinson’ (RTL5) zorgt elke week voor een stortvloed aan tweets, maar het valt op dat actrice en comedian Soundos El Ahmadi vooral onderwerp van gesprek is.


Wij zochten voor je uit waarom dat precies is (en pas op: we spoilen ook wat).
...
Weggestemd door teamgenoten
De kandidaten ergerden zich aan het gedrag van Soundos, en stemden haar er in aflevering drie allemaal uit. Maar omdat Brace noodgedwongen naar huis moest vanwege zijn blessure, kreeg Soundos nog een kans. Dat hadden haar kampgenoten (en de kijkers) niet zien aankomen. Met de kennis dat haar eilandgenoten haar weg wilden hebben, was Soundos ook in aflevering vier niet de liefste. Weg sfeer in Kamp Zuid.    ...

Ergerlijk gedrag
Maar waar het vooral om draait, is dat kijkers Soundos irritant en extreem niet grappig vinden.

#ExpeditieRobinson wanneer soundos praat: pic.twitter.com/IlbuYWAGz3
— ★κενιη★ (@kevinpelli) September 28, 2017

Wie oh wie is de meest irritante persoon in #ExpeditieRobinson ?
— Mark Andrik (@MarkAndrik) September 28, 2017

Soundos is een grote kleuter. ZIJ wilde het spel spelen en “levens kapot” maken. En nu janken als de rest dat ook doet #ExpeditieRobinson
— Kim (@Kimmie1978) September 28, 2017

Kan helaas niet kijken vandaag, maar aan de tweets te zien heeft Soundos de likeability van een wortelkanaalbehandeling. #expeditierobinson
— Bruun (@bruniversum) September 28, 2017

Soundos is druk bezig de meest irritante Robinson ooit te worden. En BN'er. En mens. #ExpeditieRobinson
— Frank (@Frankvanwijk) September 28, 2017

Soundos kan het niet geloven! #ExpeditieRobinson #proef #uitjedakkie Video: https://t.co/2KXhcmzzYl pic.twitter.com/mOfJ0qmRUW
— Expeditie Robinson (@ExpeditieRobRTL) September 28, 2017

Nog nooit een seizoen gehad waarbij heel Twitter het zo eens was over een irritante kandidaat #soundos #ExpeditieRobinson
— Ruben (@rlindenburg) September 28, 2017    ...

Echt iedereen houdt van Soundos ...
    Oh ja, de aanleiding: een opmerking bij GeenStijl over haar, en een plotselinge stijging in de populariteit van dit artikel.


Naar Haatzaaien, allochtoon , Allochtonen, vijfde colonne , of site home .   

 

30 sep.2016